Georgio4ever Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Παιδια θα ηθελα να αλλαξω το modchip του Wii μου (WiiKey) με ενα CycloWiz. Ξερει καποιος καμια σελιδα να με βοηθησει να βγαλω το προηγουμενο τσιπακι; Εχω βρει ηδη οδηγο για την εγκατασταση του CycloWiz αλλα δε βρισκω οδηγο για την αφαιρεση του WiiKey... Γενικα ειναι ευκολη διαδικασια; δεν εχω εμπειρια με modchips καθολου, γι'αυτο ρωταω! Thanks!
panther_512 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Γιατί να αντικαταστήσεις το ένα modchip με το άλλο? Όπως και να έχει, αν το wiikey τοποθετήθηκε με καλώδια, θα είναι εύκολο να το βγάλεις και να συνδέσεις το άλλο modchip επάνω του. Αν δεν κολλήθηκε όμως με καλώδια, τότε είναι δύσκολη η κατάσταση. Τέσπα, εφόσον δεν έχεις εμπειρία, άστο καλύτερα ή δώστο σε κάποιον που έχει εμπειρία να το κάνει.
ffseriespower Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2007 Προφανώς γιατί το cyclowiz μπορεί ναπάιξει το Mario galaxy ενώ το wiikey όχι
Dr_Slump Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Υπάρχουν firmware updates για το Wiikey. Εγώ έχω Wiikey και είμαι στον τέταρτο γαλαξία =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.