Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Ε οχι! Το ονειρο του Σελντον Ε, ναι, τι λέω κι εγώ;
elir2 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Τ'όνειρο του Seldon όλα τα λεφτά, συμφωνω και γω με τη σειρά μου με τον feodor
Andy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Οσοι δεν εχουν δει το σημερινο επεισοδιο να σταματησουν ΕΔΩ....... οσοι το εχουν δει ας ξαναγελασουν ελευθερα!!!
Andy Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Κρυψτην σε spoiler!! πως γινεται???την εχω κανει attach..δεν την εχω ανεβασει απο το ιντερνετ.. edit: το βρηκα
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως, με έκανε να αισθανθώ άσχημα η συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούσα να γελάσω.
alexzzz Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως, με έκανε να αισθανθώ άσχημα η συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούσα να γελάσω. η συγκεκριμένη όχι γιατί τον κάνανε γαμάτο αλλά το τέλος με τον stephen hawking... εκεί δεν γέλασα εγώ
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως, με έκανε να αισθανθώ άσχημα η συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούσα να γελάσω. Με την pic που εβαλε ο Andy εννοεις? Δεν ηταν κακο. Κομματακι εκτος "The Big Bang Theory" οντως, αλλα εξακολουθησε να ειναι Sheldon σε ακυρες καταστασεις με τον stephen hawking... εκεί δεν γέλασα εγώ Οντως δεν γελασα και γω. Αντιθετα εκανα τη σκεψη "ο ατιμος γνωρισε τον Hawking"
feodor Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα πάντως, με έκανε να αισθανθώ άσχημα η συγκεκριμένη φάση. Δεν μπορούσα να γελάσω. Ουτε γω γελασα καθολου. Να πω την αληθεια μου φανηκε λιγο "καραγκιοζιλικι". Γενικα ξενερωνω οταν καταφευγουν σε τετοιες ευκολες λυσεις για να βγαλουν γελιο. Και το θεμα ειναι οτι το συγκεκριμενο επεισοδιο δεν το χρειαζοταν γιατι ηταν καλο (με εξαιρεση τη συγκεκριμενη σκηνη). Το τελος ουτε εμενα με ενθουσιασε παντως. Και κατι τελευταιο. Θα προτιμουσα ο σελντον να ειναι πιο πολυ ωρα μαζι με τον στηβεν χωκινγ. Θα ηθελα να τον δω να ειναι στο πανεπιστημιο μαζι του και να δω τις αντιδρασεις του σελντον. Πως θα συμπεριφερόταν οταν θα υπηρχαν κι αλλοι ανθρωποι γυρω κλπ.
gavros10 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 στην φωτογραφια που βαλατε εγω ειπα απο μεσα μου, ο σελντον ειναι "φυσιολογικα" ντυμενος. οσοι καταλαβατε καταλαβατε. αλλα ουτε εγω γελασα. στο τελος κοιταζα τον steven hawking σαν χαζος. τον λυπυθηκα edit: εχει περασει κανα 20 λεπτο και ακομα ειμαι στεναχωρημενος
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Ουτε γω γελασα καθολου. Να πω την αληθεια μου φανηκε λιγο "καραγκιοζιλικι". Εμένα ξέρεις τι με χάλασε (ενδεχομένως, γιατί δεν είμαι σίγουρος); Ο Σέλντον δεν συνειδητοποιεί ότι εκείνη τη στιγμή γίνεται ρόμπα. Οπότε είναι λίγο σαν να γελάς εις βάρος ατόμου με ειδικές ανάγκες. Γενικά αυτό με πείραξε: μου φάνηκε πολύ χοντρή πλάκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Εμένα ξέρεις τι με χάλασε (ενδεχομένως, γιατί δεν είμαι σίγουρος); Ο Σέλντον δεν συνειδητοποιεί ότι εκείνη τη στιγμή γίνεται ρόμπα. Οπότε είναι λίγο σαν να γελάς εις βάρος ατόμου με ειδικές ανάγκες. Γενικά αυτό με πείραξε: μου φάνηκε πολύ χοντρή πλάκα. είναι ο Sheldon, does not compute...
tr3quart1sta Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 actually its 00100101101011100 ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
NT1G Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 no=0110111001101111 NO=0100111001001111 No=0100111001101111
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα