nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Τραγικά πράγματα.Πριν 2 βδομάδες γράφαν ολοι ότι είναι η καλύτερη σεζόν,σήμερα γράφουν το κόβω δεν βλέπετε και τέτοια..Φοβάμαι μην φάω κανένα ban οπότε δεν σχολιάζω παραπάνω.Μια χάρη μόνο.Όσοι δεν τους αρέσει πλέον,την κόβουν κτλ αν μπορούν να μην μας το λένε κάθε βδομάδα.
alimentas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 απο που κ ως που γραφαμε ολοι οτι ηταν η καλυτερη season? αμα εσυ βρισκεις εξυπνα και αστεια τα λεσβιακα υπονοουμενα και τις ατακες δημοτικου με γεια σου με χαρα σου.δεν ειμαστε ολοι υποχρεωμενοι να μας αρεσει
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 E ωραία.Γράψε τι δεν σου αρέσει και/ή σταμάτα να την βλέπεις.Ούτε εμένα μου άρεσαν τα δύο τελευταία επεισόδια.Η σεζόν όμως αυτή είναι πάρα πολύ καλή.
alimentas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 εγω προσωπικα το χω ξαναγραψει.μετα τους 3 πρωτους κυκλους που ηταν απιθανοι και δεν υπηρχε επεισοδιο που δεν εβγαζε γελιο η σειρα για μενα εχει πεσει.σπανια βρισκω επεισοδιο που να μου μενει.
1lj4z1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα... χάλια οι τελευτέες 2 σεζόν
Sellers Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το έχουμε πει πολλές φορές, τα τοπικ δεν υπάρχουν μόνο για να λεμε καλά λόγια. Και όπως κάποιος μπαίνει κάθε εβδομάδα και λέει οτι του άρεσε το επεισόδιο έτσι μπορεί και κάποιος να μπαίνει κάθε εβδομάδα και να λέει ότι δεν του αρέσε. όσο για το γιατί δεν σταματάει να βλέπει την σειρά, δεν νομίζω ότι μας πέφτει λόγος. Κατα τα άλλα, η σεζόν για μένα συνεχίζει την καλή πορείας της και βγάζει γέλιο (μπορεί όχι τόσο οσο στις αρχές).
nikos21aek Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Το έχουμε πει πολλές φορές, τα τοπικ δεν υπάρχουν μόνο για να λεμε καλά λόγια. Και όπως κάποιος μπαίνει κάθε εβδομάδα και λέει οτι του άρεσε το επεισόδιο έτσι μπορεί και κάποιος να μπαίνει κάθε εβδομάδα και να λέει ότι δεν του αρέσε. όσο για το γιατί δεν σταματάει να βλέπει την σειρά, δεν νομίζω ότι μας πέφτει λόγος. Κατα τα άλλα, η σεζόν για μένα συνεχίζει την καλή πορείας της και βγάζει γέλιο (μπορεί όχι τόσο οσο στις αρχές). Μάλιστα.Επιτρέπεται το τρόλλινγ δηλαδή.Να το ξέρω να μπαίνω να γράφω ένα πολύ μάπα η σειρά σε όσες σειρές έχω ξενερώσει.Δεν λέω το να μην γράφει άμα δεν του αρέσει.Να γράφει κάθε βδομάδα αλλά να μας πεί τι δεν του άρεσε να το συζητήσουμε.Να γράφει κάθε βδομάδα μια γενικότητα πω μάπα,πω μάπα,πω μάπα,πω πολύ μάπα;E είναι λίγο σπαστικό σε όσους δεν συμφωνούν.
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάλι σας βρίσκω υπερβολικούς στα άσχημα σχόλια σας και πολύ δε περισσότερο απαράδεκτη την πρόταση "ατάκες του δημοτικού". Πολύ πιο έξυπνο χιούμορ από άλλες ιντελεκτουελ σειρές.
1lj4z1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2011 Μάλιστα.Επιτρέπεται το τρόλλινγ δηλαδή.Να το ξέρω να μπαίνω να γράφω ένα πολύ μάπα η σειρά σε όσες σειρές έχω ξενερώσει.Δεν λέω το να μην γράφει άμα δεν του αρέσει.Να γράφει κάθε βδομάδα αλλά να μας πεί τι δεν του άρεσε να το συζητήσουμε.Να γράφει κάθε βδομάδα μια γενικότητα πω μάπα,πω μάπα,πω μάπα,πω πολύ μάπα;E είναι λίγο σπαστικό σε όσους δεν συμφωνούν. είπαμε ατάκες Δημοτικού... στόρυ χωρίς νόημα, γενικό στόρρυ καταρχάς δεν υπάρχει, μόνο αυτόνομα επεισόδια, τουλάχιστον παλιότερα υπήρχε το penny-leonard...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2011 είπαμε ατάκες Δημοτικού... στόρυ χωρίς νόημα, γενικό στόρρυ καταρχάς δεν υπάρχει, μόνο αυτόνομα επεισόδια, τουλάχιστον παλιότερα υπήρχε το penny-leonard... +1000 Μου δειχνει οτι πλεον η σειρα ειναι για ατομα κατω των 18 ετων.
privateer Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7EBN0xlUGOg
spurakos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Η σειρα εχει πεσει λιγο στην τελευταια σεζον...καποια επεισοδια δεν ειχαν κατι το αστειο οπως αυτο που εμφανιζεται παλι η μητερα του Sheldon..Τα τελευταια ομως επεισοδια μπορω να πω οτι ειναι απο τα τοπ 10 μου..ειδικα αυτο που ο Leonard προσπαθει να ξεπερασει τον φοβο του για τον bully.Το μονο που με παρεξενευσε σε αυτο τον κυκλο ειναι οτι δεν εχει δειξει λιγο τι παιζει με τον Leonard και την Priya μετα απο το chat μεσω Skype( ) .Επισης,εχει ανακοινωθει το νεο επεισοδιοοο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα