kate23 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Ήταν πολύ αστείο το επεισόδιο! Το αγαπημένο μου σημείο ήταν Όταν πήγε ο Sheldon στην Penny και της χτύπησε την πόρτα και ακουγόταν η Penny από μέσα: Who do we love? και απαντούσε ο Sheldon: Penny! Χαχαχα
alimentas Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 εχει καταντησει λιγο βαρετο για μενα.και τα επεισοδια εκτως απο ελαχιστα και οι ατακες που ειναι για να γελανε παιδια δημοτικου.ο 1ος 0 2ος και ο 3ος κυκλος που ηταν κορυφαιοι ειναι η μερα με την νυχτα σε σχεση με τους 2 τελευταιους
tr3quart1sta Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειδα ακομα το σημερινο επεισοδιο αλλα βρηκα μια πολυ ωραια φωτό... :P Edit: μολις tο ειδα και μ'άρεσε.Απολαυστικότατο.... Κορυφαιο σημειο, αυτο που αναφερει η kate23 repost
zazik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ πάντως έχω έρωτα με την Amy Farah Fowler... " ... I would love to check LEonards's serotonin levels(in the brain) ... Do you think he ll let me put a syringe on his back? "
1lj4z1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 gtp έγινε η σειρά, με το ζόρι βγάζει γέλιο, την κόβο...
alimentas Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 για αλλη μια φορα ελεινο επεισοδιο.ο μονος λογος που την βλεπω πλεον ειναι απο συνηθεια.
thomasG4 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Ρε είστε σοβαροί; Sitcom είναι, δεν γίνεται όλα τα επεισόδια να είναι δυνατά. Θα έχει και επεισόδια που είναι πιο κάτω σε επίπεδο σε σχέση με άλλα.
sheik Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2011 Θα συμφωνησω για το επεισοδιο, μετριο, αλλα οχι και gtp η σειρα...Ενα επεισοδιο στα τοσα, λογικο να μη βγαλει πολυ γελιο, σιγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα