leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 το κακό όμως είναι ότι τρώει τηλεοπτικό χρόνο απο τους raz και Howard Και πάνω απ'ολα απο τον ηρωα της σειράς! τον Sheldon!!
Porg Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Εντάξει δεν είναι τόσο χάλια η Amy, ίσα ίσα θα έλεγα ότι έχει πολλές καλές ατάκες Η Ινδή δεν αρέσει μόνο σε εμένα ε;Ίσως να μετράει και η προφορά της
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Η Ινδή δεν αρέσει μόνο σε εμένα ε;Ίσως να μετράει και η προφορά της Απλα την σιχαίνομαι!!! Αντε να χωρίσουν να φύγει!!
doutsos13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Απλα την σιχαίνομαι!!! Αντε να χωρίσουν να φύγει!! από την άλλη σεζόν αν είμαστε τυχεροί...!
Sellers Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Στα τελευταια 2-3 επεισοδια εβγαλε γελιο παντως.Στην αρχη μου φαινοταν και εμενα σπαστικη. Μπαα εμένα τίποτα. Μου την δίνει η φάτσα της και ο τρόπος που παίζει. Επίσης με σπάει τα νεύρα και η Μπέρναντετ πως την λένε. Βασικά θέλω να φύγουν ΟΛΕΣ τους εκτός απο την μαμά του Χάουαρντ.
Porg Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Απλα την σιχαίνομαι!!! Αντε να χωρίσουν να φύγει!! Η αλήθεια είναι ότι στο ντουζ μου θύμισε λίγο το ποντίκι απο τον Ισοβίτη του Αρκά αλλά γενικά είναι όμορφη ρε συ Όλα τα λεφτά στο τελευταίο ήταν ο αδερφός της όταν τα κατέβασε μέσα στη καφετέρια και μετά στο φινάλε που τον έδειξε γυμνό πίσω απο τον πάγκο!
Vangosmech Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μπαα εμένα τίποτα. Μου την δίνει η φάτσα της και ο τρόπος που παίζει. Επίσης με σπάει τα νεύρα και η Μπέρναντετ πως την λένε. Βασικά θέλω να φύγουν ΟΛΕΣ τους εκτός απο την μαμά του Χάουαρντ. θυμαμαι τη σκηνη που ειναι wolowitz με μπερναντετ στο κρεβατι και λενε διαφορες καφριλες και η μπερναντετ καποια στιγμη εκανε τη φωνη της μανας του Χαουαρντ :PP φετινη σεζον αλλα δε θυμαμαι το επεισοδιο παντως αν ποτε αποκαλυφθει οτι η μπερναντετ ηταν η φωνη θα ναι γαμω τις φασεις
tr3quart1sta Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 παντως αν ποτε αποκαλυφθει οτι η μπερναντετ ηταν η φωνη θα ναι γαμω τις φασεις και γω αυτο αμεσως σκεφτηκα αλλα δεν...
CarbonFibre Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Μητέρα (φωνή) του Χάουαρντ είναι η Καρολ Ανν Σουσι
sheik Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Δημοσ. 13 Μαΐου 2011 Παντως δεν θελω ποτε να μας δειξουν ποια ειναι η μανα του. Μονο η φωνη της φτανει και περισσευει, ειναι θεα
king2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Το τελευταίο απο τα καλύτερα επεισόδια που έχουν βγει στην τέταρτη σεζόν.Ειδικά εκεί που έπεσε πάνω στην πόρτα ο Χαουαρντ θεΪκό.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Δημοσ. 16 Μαΐου 2011 Μπράβο αποδοχή το επεισόδιο! Εμένα μου φάνηκε λίγο κάτω από μέτριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα