Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι θα γίνει ρε γαμώτο θα παιχτεί κανένα επεισόδιο? Έχω τρελαθεί στις επαναλήψεις αυτόν τον καιρό με το ΒΒΤ.

Δημοσ.

Μολις σημερα ξεκινησα την σειρα και την βρισκω φοβερη!Τρελαινομαι για φυσικη και για τετοιες geekιες :P Το "κακο" ειναι πως αν δεν εισαι και πολυ των θετικων επιστημων δυσκολα θα γελασεις με τα nerd jokes γι'αυτο δυσκολα θα την συνιστουσα σε φιλους μου..

Δημοσ.

Μολις σημερα ξεκινησα την σειρα και την βρισκω φοβερη!Τρελαινομαι για φυσικη και για τετοιες geekιες :P Το "κακο" ειναι πως αν δεν εισαι και πολυ των θετικων επιστημων δυσκολα θα γελασεις με τα nerd jokes γι'αυτο δυσκολα θα την συνιστουσα σε φιλους μου..

Τζάμι είσαι θα τρελαθείς με αυτή τη σειρά.Έχω δει πάνω απο 10 φορές το κάθε επεισόδιο απο όλες τις σεζόν μέχρι τώρα και άνετα τα ξαναβλέπω.Την πρώτη φορα ίσως σου φανεί κάπως το χιούμορ αλλά όσο προχωράς θα δεις ότι θα γελάς πολύ περισσότερο με σελντον ειδικά αλλά και με τους άλλους.Η Πεννυ είναι μια όμορφη παρουσία στο big bang theory χωρίς να δίνει τρελές δώσεις γέλιου αλλά αξίζει.

Δημοσ.

Ειμαι ηδη στο 2χ15 :mrgreen:

Κατι που μου εκανε ασχημη εντυπωση βεβαια ειναι το θεμα με αυτη την Στεφανι, απο τη μια στιγμη στην αλλη σαν να μην υπηρξε ποτε, τι διαολο?

Δημοσ.

lol οκ δεν ειναι και παρουσια που σου μενει στο μυαλο, μιλαω για μια γιατρο που τα εφτιαξε με τον Λεοναρντ και αυτος σπαζοταν επειδη συγκατοικησαν απο τοσο νωρις...

Οκ ας πω μερικα ακομα αρνητικα. Πολλα επεισοδια, μοιαζουν να μην εχουν.....στοχο να το πω?Κεντρικο θεμα? Βλεπεις,βλεπεις και ξαφνικα....τελειωνουν. Απο το πουθενα.Και δεν υπαρχει ιχνος continuity στο επομενο.Τι διαολο? Οπως π.χ με την νεα ενοικο της πολυκατοικιας. Η Πεννυ ζηλευε που τις εδιναν σημασια, αρχισαν να πλακωνονται και το επεισοδιο μετα τελειωσε. Φυσικα, στα επομενα, αφαντη η νεα ενοικος :unsure:

Δημοσ.

lol οκ δεν ειναι και παρουσια που σου μενει στο μυαλο, μιλαω για μια γιατρο που τα εφτιαξε με τον Λεοναρντ και αυτος σπαζοταν επειδη συγκατοικησαν απο τοσο νωρις...

Οκ ας πω μερικα ακομα αρνητικα. Πολλα επεισοδια, μοιαζουν να μην εχουν.....στοχο να το πω?Κεντρικο θεμα? Βλεπεις,βλεπεις και ξαφνικα....τελειωνουν. Απο το πουθενα.Και δεν υπαρχει ιχνος continuity στο επομενο.Τι διαολο? Οπως π.χ με την νεα ενοικο της πολυκατοικιας. Η Πεννυ ζηλευε που τις εδιναν σημασια, αρχισαν να πλακωνονται και το επεισοδιο μετα τελειωσε. Φυσικα, στα επομενα, αφαντη η νεα ενοικος :unsure:

Tα επεισόδια με την Stefani είναι ελάχιστα μετά την ξαποστέλνει.Όντως μερικά επεισόδια είναι λίγο αλλού αλλά το γέλιο τους το βγάζουν.Κάποια προχωράνε κάπως την πλοκή της σειράς.Τέταρτη σεζόν στα τελευταία επεισόδια άρχησε να ξαναέχει κάποια πλοκή.Το θέμα είναι ότι σχεδόν όλα τα επεισόδια βγάζουν γέλιο και είναι top η σειρά.

Το τελευταίο επεισόδιο πολύ καλό...

Δημοσ.

Ναι κ εμενα εκεινο το επεισοδιο με τη νεα ενοικο της πολυκατοικιας που θα εμενε πανω απο τον σελντον κ μετα δε ξαναεμφανιστηκε με ξινισε.Θα μπορουσαν σιγουρα να γραψουν κ αλλα επεισοδια επανω σε αυτο.

Ολα τα επεισοδια παντως εχουν γέλιο και αυτο ειναι το βασικο σε μια σειρα sitcom διαρκειας 20'.

Ειναι πολλά επεισοδια που τα ξαναβλεπω κ μου φτιαχνουν τη διαθεση.

Το τελευταιο πολύ καλό.Αρε Πενυ παλι τους ξελασπωσες!!! :lol:

Δημοσ.

Το τελευταίο επεισόδιο, καλό μεν, αλλα μου θύμισε φθηνό rip off του Advanced Dungeons & Dragons, too little too late.. Σαν να χτυπιούνται εκεί στο BBT που δεν το σκέφτηκαν/υλοποιήσανε πριν το Community.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...