Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σας φαίνεται και σας ότι έχει γίνει καλύτερη η θηλυκή Sheldon; Όσο πάει βγάζει πιο πολύ γέλιο.

Πάντως πολύ ύποπτο το γεγονός πως ΚΑΙ το How I Met Your Mother ΚΑΙ το Big Bang Theory έβγαλαν καλά επεισόδια την ίδια εβδομάδα. Μήπως είναι κάποιο θέμα marketing; :-)

Δημοσ.

Σας φαίνεται και σας ότι έχει γίνει καλύτερη η θηλυκή Sheldon; Όσο πάει βγάζει πιο πολύ γέλιο.

OXI. Απαίσια είναι και ούτε γέλιο βγάζει και όταν την βλέπω να εμφανίζεται περιμένω απλά να τελειώσει η σκηνή.

Δημοσ.

I'm with Sellers. Πρέπει να το κατάλαβαν και οι παραγωγοί - παλιά την έδειχναν πολύ περισσότερο νομίζω.

Επίσης μπορώ να πω πως και η Πέννυ γίνεται όλο και πιο βαρετή.

Δημοσ.

OXI. Απαίσια είναι και ούτε γέλιο βγάζει και όταν την βλέπω να εμφανίζεται περιμένω απλά να τελειώσει η σκηνή.

Και εγώ έτσι ήμουν για πολλά επεισόδια, αλλά στα τελευταία μου βγάζει γέλιο. Τη συνήθισα και ως χαρακτήρα μάλλον.

Η Penny ήταν πάντα χάλια. Κάποια στιγμή κάτι πήγε να κάνει και τώρα γύρισε στο "χάλια" και έχει προσθέσει μπροστά και το "μαύρα".

Δημοσ.

Πως ηταν στην αρχη το big bang theory:

The show's initial pilot, developed for the 2006–07 television season, was substantially different from its current form. Only Johnny Galecki and Jim Parsons were in the cast, and the female lead, Katie, was envisioned as "a street-hardened, tough-as-nails woman with a vulnerable interior".[10] Katie was played by actress Amanda Walsh.[11] They also had a female friend called Gilda (played by Iris Bahr). The show's original theme music was also different, using Thomas Dolby's hit "She Blinded Me With Science" (This song was later used as the ringtone for Howard's cell phone in the season 3 episode "The Creepy Candy Coating Corollary"). The show was not picked up, but the creators were given an opportunity to revise the show, bringing in the remaining leading cast and retooling the show to its current format.

http://videosift.com/video/The-Big-Bang-Theory-00x00-Unaired-Test-Pilot?loadcomm=1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...