Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σας φαίνεται και σας ότι έχει γίνει καλύτερη η θηλυκή Sheldon; Όσο πάει βγάζει πιο πολύ γέλιο. Πάντως πολύ ύποπτο το γεγονός πως ΚΑΙ το How I Met Your Mother ΚΑΙ το Big Bang Theory έβγαλαν καλά επεισόδια την ίδια εβδομάδα. Μήπως είναι κάποιο θέμα marketing;
Sellers Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Σας φαίνεται και σας ότι έχει γίνει καλύτερη η θηλυκή Sheldon; Όσο πάει βγάζει πιο πολύ γέλιο. OXI. Απαίσια είναι και ούτε γέλιο βγάζει και όταν την βλέπω να εμφανίζεται περιμένω απλά να τελειώσει η σκηνή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 αφού μπορείς και την βλέπεις είσαι ήρωας...
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Εγω παλι συμφωνω με Μanuel. Ο χαρακτηρας εχει προοπτικες
seishirosakura Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 I'm with Sellers. Πρέπει να το κατάλαβαν και οι παραγωγοί - παλιά την έδειχναν πολύ περισσότερο νομίζω. Επίσης μπορώ να πω πως και η Πέννυ γίνεται όλο και πιο βαρετή.
nikos21aek Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Η καλύτερη προοπτική είναι να την κάνουν κανένα πείραμα με βρασμό και να επιστρέψει η παλιά καλή Penny.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 OXI. Απαίσια είναι και ούτε γέλιο βγάζει και όταν την βλέπω να εμφανίζεται περιμένω απλά να τελειώσει η σκηνή. Και εγώ έτσι ήμουν για πολλά επεισόδια, αλλά στα τελευταία μου βγάζει γέλιο. Τη συνήθισα και ως χαρακτήρα μάλλον. Η Penny ήταν πάντα χάλια. Κάποια στιγμή κάτι πήγε να κάνει και τώρα γύρισε στο "χάλια" και έχει προσθέσει μπροστά και το "μαύρα".
Toufas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Πως ηταν στην αρχη το big bang theory: The show's initial pilot, developed for the 2006–07 television season, was substantially different from its current form. Only Johnny Galecki and Jim Parsons were in the cast, and the female lead, Katie, was envisioned as "a street-hardened, tough-as-nails woman with a vulnerable interior".[10] Katie was played by actress Amanda Walsh.[11] They also had a female friend called Gilda (played by Iris Bahr). The show's original theme music was also different, using Thomas Dolby's hit "She Blinded Me With Science" (This song was later used as the ringtone for Howard's cell phone in the season 3 episode "The Creepy Candy Coating Corollary"). The show was not picked up, but the creators were given an opportunity to revise the show, bringing in the remaining leading cast and retooling the show to its current format. http://videosift.com/video/The-Big-Bang-Theory-00x00-Unaired-Test-Pilot?loadcomm=1
bnvdarklord Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 ^ Υπάρχει το original pilot για να το δειτε αν θελετε.
bnvdarklord Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 A δεν το προσεξα Αθλιο μου φανηκε παντως οταν το χα δει.
Kasrith Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 The One Where Phoebe Hates PBS : "Emily agrees to move to New York but on the condition he won't see Rachel any more." Κατα τα άλλα, πολύ καλό. Sheldon θεούλης ακόμα μια φορά
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Where am I going to find Uranium-235 this time of night? :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα