Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα γιατι ειχε στορυ πριν?

Γιατι το how i met your mother εχει στορυ?

Ρε παιδια αυτα τα subplots των sitcoms ειναι για να δημιουργουνται αστειες καταστασεις,δεν αποτελουν πλοκη των σειρων.

Δημοσ.

Καλό ήταν το επεισόδιακι, μια χαρά μου φάνηκε.

Ισχύει ότι καμιά φορά χρησιμοποιούν τον Σέλντον υπερβολικά και χωρίς ιδέες, αλλα δεν μου φάνηκε ότι το έκαναν εδώ. Μου άρεσε ο τρόπος που τον χρησιμοποίησαν αν και θα ήθελα να

''διδάξει'' λίγο ακόμα προς το τέλος.

Δημοσ.

Καλα γιατι ειχε στορυ πριν?

Γιατι το how i met your mother εχει στορυ?

Ρε παιδια αυτα τα subplots των sitcoms ειναι για να δημιουργουνται αστειες καταστασεις,δεν αποτελουν πλοκη των σειρων.

Στορυ οχι με την έννοια των στορυ των ταινιων..

Είχαν μια συνέχεια τα επεισόδια μεταξύ τους..μπορεί μικρή αλλα υπήρχε μια συνέχεια..Τωρα ειναι 95% ασχετα μεταξύ τους..(οχι οτι με χαλάει γιατι τα βλέπω φανατικά αλλα κουβέντα κάνουμε..)

Π.χ τότε που είχαν πάει στην Αλάσκα..Γυρω στα 2-3 επεισόδια ειχαν την υπόθεση της Αλάσκας..Πως πήγαν, πως πέρασαν,πως σκεφτόταν η Penny των Leonard κτλ κτλ...

Τωρα ?

Δημοσ.

Στορυ οχι με την έννοια των στορυ των ταινιων..

Είχαν μια συνέχεια τα επεισόδια μεταξύ τους..μπορεί μικρή αλλα υπήρχε μια συνέχεια..Τωρα ειναι 95% ασχετα μεταξύ τους..(οχι οτι με χαλάει γιατι τα βλέπω φανατικά αλλα κουβέντα κάνουμε..)

Π.χ τότε που είχαν πάει στην Αλάσκα..Γυρω στα 2-3 επεισόδια ειχαν την υπόθεση της Αλάσκας..Πως πήγαν, πως πέρασαν,πως σκεφτόταν η Penny των Leonard κτλ κτλ...

Τωρα ?

Ετσι οπως το λες συμφωνω.Αλλα αυτα τα subplots τελειωνουν σχετικα γρηγορα.

Εμενα δε θα με πειραζε ενα sitcom να μην εχει story οπως το two and a half men που δειχνει τα σκηνικα στα οποια μπλεκουν τα αδερφια αλλα να διατηρει το επιπεδο του χιουμορ που εχει.

Ε,το how i met your mother προφανως δεν εχει story,εκτος αν το βλεπετε για να δειτε ποια ειναι η μητερα.Εχει σχεση το show με το ποια ειναι η μητερα δλδ?Απλα ξερουμε οτι θα το αποκαλυψουν καποια στιγμη.

Το Friends ειχε ορισμενα stories που διετρεχαν ολη τη σειρα,οπως το love story Ross-Rachel.

Δημοσ.

Σε λιγο θα μας πεις οτι ουτε το friends ειχε στορυ. :unsure:

Μα δεν είχε ένα σταθερό storyline... :rolleyes:

Το βλέπω πάλι να ξεφεύγουμε. Όχι τίποτα άλλο, αλλα πάλι εγώ θα φταίω :ρ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...