tr3quart1sta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Περίμενες όλο το βράδυ να βγει ρε τρελέ;; ~ sitcom thursdays with Kas ~ :lol: -Do you realize that teaching is the first thing I've failed at since my ill-fated attempt to complete a chin-up in March of 1989? -If this humiliating experience is really troubling you, there are things we could do about it. -For instance? -Well, the first thing that comes to mind is isolating the part of your brain where the memory is stored and destroying it with a laser. -Hmm, no. One slip of the hand, and suddenly I'm sitting in the Engineering Department, building doodads with Wolowitz. :lol: θεουλης; ελληνικα ελληνικα ελληνικα ελληνικα ελληνικα
EKTELESTES Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ναι, πέταξε πολλές ΘΕΪΚΕΣ ατάκες !! Συμφωνώ μαζί σου σχετικά με το 1ο σχόλιο όμως. Το έβλεπες live από κάποιο site δηλ; Εγώ τα βλέπω μόνο σε 720p ( δε ξέρω αν τα βλέπεις σε hd live ) και είναι απόλαυση πραγματικά Άντε να περιμένουμε για το επόμενο τώρα.. !!
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 το βλεπω αμεσως μολις τελειωσει η live προβολη τη μια βλεπω HD και την αλλη SD... οτι κατσει... βασικα συνηθως βαριεμαι να περιμενω τα 5 λεπτα παραπανω που θελει το HD για να κατεβει και κατεβαζω SD
Nikosgiann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια γιατι τωρα τελευταια : 1.αργουν να βγουν οι υποτιτλοι?(αν ξερει κανεις Pm) 2.Γιατι υπηρχαν εβδομααδες χωρις επεισοδια?το ελλατωνουν?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 2. για να κρατήσει η σειρά μέχρι το τέλος της season...
Nikosgiann Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 τοτε πως θα κανει αλλες 3 σεζον απο τη στιγμη που ξεμενουν ηδη απο σεναριο?!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 είμαστε ήδη στο 14ο από τα 23 που έχει η 4η season, αν τα έδειχναν κάθε βδομάδα από την αρχή θα έιχε τελειώσει μέσα στον Φεβρουάριο η season, ενώ κανονικά πάει μέχρι Απρίλιο-Μάιο...
bnvdarklord Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειναι οτι ξεμενουν απο ιδέες όλες οι σειρές ετσι κανουν.
kk1991 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 παντα το γεναρη και το φλεβαρη ειναι πιο λιγα τα επεισοδια........εχουν κατι αγωνες και δε δειχνουν καθε βδομαδα
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δε μου άρεσε καθόλου το τελευταίο. Νιώθω ότι προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από τον Sheldon με το ζόρι πλέον. Όποτε δεν έχουν ιδέες για τίποτα, τον βάζουν να κάνει καραγκιοζιλίκια.
Kasrith Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 τοτε πως θα κανει αλλες 3 σεζον απο τη στιγμη που ξεμενουν ηδη απο σεναριο?! Μια τηλεοπτική σειρά (τέτοιου στυλ) έχει περίπου 20-23 επεισόδια την σεζόν. Αν τα δείχνουν κάθε βδομάδα απο την πρώτη βδομάδα Σεπτεμβρίου, όπως λεει ο Thresh θα τέλειωνε πολύ νωρίς. Τα τραβάνε για να γεμίσει η τηλεοπτική σεζόν. Δεν είναι μόνο το ΒΒΤ αλλα και πολλές άλλες σειρές. ~ sitcom thursdays with Kas ~ :lol: -Hmm, no. One slip of the hand, and suddenly I'm sitting in the Engineering Department, building doodads with Wolowitz. :lol: θεουλης; ΛΟΛ αυτή ήταν η ατακάρα του επεισοδίου
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Εμένα δε μου άρεσε καθόλου το τελευταίο. Νιώθω ότι προσπαθούν να βγάλουν γέλιο από τον Sheldon με το ζόρι πλέον. Όποτε δεν έχουν ιδέες για τίποτα, τον βάζουν να κάνει καραγκιοζιλίκια. Ψιλοσυμφωνω. Γενικα το επεισοδιο δεν ειχε την απαιτουμενη ισορροπια στα αστεια,δηλαδη να βγαινουν αστειες ατακες απο ολους.
Darky Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Η σειρα μοιαζει να εχει πεσει απο οταν τελειωσε το Love story την penny με τον leonard.Η σειρα για εμενα ηταν βασισμενη σε αυτο.Μετα βασιστηκαν στον sheldon αλλα καταντησε λιγο βαρετο μιας και τωρα πια εχουμε μαθει τις ιδιαιτερότητες του.Οχι πως δεν ειναι πολυ καλη σειρα και δεν βγαζει γελιο αλλα δεν ειναι σαν την πρωτη και δευτερη season..
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΕΠΙΣΟΔΕΙΟ.Το εχουν παρατραβηξει.Πλεον η σειρα δεν εχει στορυ και βασιζονται στις λαλακιες του σελντον.Μια ,δυο,μετα καταντα κουραστικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα