Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μονο εγω το βρηκα βαρετο?(εκτος απτο bazinga) Count me in. αααα
eltoro Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ενταξει κλαίω με το επεισόδιο...! Παρεπιπτόντως από που τους ήρθε μάλλον η ιδέα για τον robosheldon
RottenLungs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλό ήταν μωρέ. Ωραία η φάση με το ρομπότ αλλα η άποψη μου είναι οτι το χέρι μόνο δεν φτάνει...
nikos21aek Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 :lol: Εντάξει πέθανα στο γέλιο πάλι.Που τα βρίσκουνε;
Kasrith Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ειχε μερικες καλες φασης, αλλα δεν θα το λεγα και best episode ever με τιποτα... Εσυ δλδ γελασες στις πορδες? Η πορδες ηταν ηλιθιες
john2gr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο ήταν. Ειδικά το χαμόγελό του μέσα στο αμάξι, χαχαχαχαχαχαχα. Ρε δεν παλεύεται :lol:
kurokokoro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ήταν ένα απο τα χειρότερα επισόδεια! BAZINGA!!!
dismemberer Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Η κοπελια δε το ειχε δει και ετσι το ξαναδα χτες μαζι της με ελληνικους υποτιτλους.. Sheldon, I'm not waiting on you. Και η μεταφραση Sheldon, δε σε περιμενα.
speedy23 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Ωραιο ηταν.Εγω με το ρομποτ κυριως γελασα αλλα κυριως εκει που βρηκε τον τυπο απο την Apple και του λεει -Ειμαι μεγαλος θυαυμαστης σας. Εισαι ο 15ος αγαπημενος μου οραματιστης. -15ος μονο? -Τουλαχιστον εισαστε 6 θεσεις πανω απο τον Steve Jobs.:lol::lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Εντάξει, είχε απλά κορυφαίες στιγμές. Ναι, συμφωνούμε όλοι ότι οι πορδές ήταν ηλίθιες και κρίμα που αμαύρωσαν την εικόνα του επεισοδίου, γιατί η όλη ιδέα είχε τρελό γέλιο!
dewn735 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Κάτι τελείως άκυρο... είδα σήμερα στο ΣΤΑΡ τη ταινία "Sydney White and The seven dorks" (http://www.imdb.com/title/tt0815244/). Είναι ιδέα μου ή οι χαρακτήρες είναι σχεδόν οι ίδιοι με αυτούς της σειράς (εξαιρουμένου του Sheldon - o τύπος απλώς δεν υπάρχει!);
antreaslam Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 δεν ήταν απο΄ τα καλά επεισόδια ... Απλά, είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο συνολικά της σειράς, οπότε και το αρκετά μέτριο, θα σου χαρίσει 4-5 στιγμές γέλιου!
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 είναι αρκετά υψηλό το επίπεδο συνολικά της σειράς Τι ειναι?????
leonidas_fs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Τι ειναι????? Γτ??????????? Η σειρα ειναι απλα Υ Π Ε Ρ Ο Χ Η !!!!!!!!
Ntinaras Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εμενα μ αρεσει πολυ αυτο το εξυπνο καφρικο και υποτιμητικο χιουμορ γιατι ακριβως το ιδιο εχω κι εγω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα