Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Καλα που το προσεξες?? Δεν το ειχε δει το ετερον ημισυ και εκατσα και το ειδα ξανα μαζι της πριν λιγο.Ε οπως καταλαβαινεις περιφεροταν παντου το βλεμμα μου Geek παιδι μου,τι περιμενεις!
Sellers Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Όντως πολύ καλή αρχή, και μου είχε λείψει και ο Σέλντον. Ασχολίαστος ο Τζίο... Χωρίς λόγια, λέμε.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Agreed! ..ναι,εγω σε ψηφισα
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μπερδευτηκα τωρα απο τη μια βριζει τα apple geniuses και τωρα καθεται και γραφει ελ οου ελ στο iPhone του μπας και ειναι τωρα που βρηκε γκομενα να γλυκαθηκε
bnvdarklord Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μπερδευτηκα τωρα απο τη μια βριζει τα apple geniuses και τωρα καθεται και γραφει ελ οου ελ στο iPhone του μπας και ειναι τωρα που βρηκε γκομενα να γλυκαθηκε Βασικα αν θυμαμαι καλά την ελεγε στους δήθεν geniuses στα Genius Bar, λεγοντας οτι δεν ειναι geniuses.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 μπερδευτηκα τωρα απο τη μια βριζει τα apple geniuses και τωρα καθεται και γραφει ελ οου ελ στο iPhone του μπας και ειναι τωρα που βρηκε γκομενα να γλυκαθηκε /Geek mode/ Ναι μπρε,δεν χωνευει τους tech support guys της apple(aka Apple Genius).Με τα προιοντα της δεν εχει προβλημα(..ή δεν το χει αναφερει τελοσπαντων)
bnvdarklord Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=mAHdcpDcXdg[/ame]
antreaslam Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ακόμα ενα πολύ καλό επεισόδιο! Αν και το παρακανε λίγο με το ρομποτ, αλλά γενικα, βγαζει αυθορμητο γέλιο ακόμα....
..MementoMori.. Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Χαλαρα απο τα καλυτερα επεισοδια ever!
dismemberer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Αν ειναι ποτε δυνατον, ενα απο τα πιο αστεια επεισοδια της σειρας. Αν δεν ηταν και μονο 5 λεπτα.. Oh wait..!
darklordvader77 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 φοβερο το δευτερο επεισοδιο της σεζόν!! καλη αρχη κάνανε, να δουμε στην συνεχεια της σεζον.. μάμησε για αλλη μια φορα το Bazinga!
tr3quart1sta Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Μονο εγω το βρηκα βαρετο?(εκτος απτο bazinga)
dismemberer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δεν ειμαι απολυτος αλλα ΝΑΙ ;P Περα απο την πλακα, νταξει γουστα ειναι αυτα
dismemberer Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γελασα στο ειρωνικο γελακι του Sheldon, γελασα στο Bazinga, γελασα στα σχολια Ραζ/Χαουαρντ για την Πενυ, γελασα με τον τροπο που εκανε γυμναστικη ο Σελντον, γελασα με το ρομποτ, γελασα με το roommate agreement, με το ηλιθιο γελακι του Sheldon στο αυτοκινητο με τον Leonard. Δεν ειναι αρκετα για ενα 20λεπτο επεισοδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα