tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 η πενυ ειναι εγκυος? μου φανηκε χοντρουλα και φορουσε ριχτα μπλουζακια εχει σπασει και το ποδι της και θα λειπει απο ενα επεισοδειο λεει. Δεν πηγε και στου κρεγκ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 όχι δεν νομίζω, θα το είχαμε διαβάσει και πάλι καλά να λέμε που θα λείπει μόνο από ένα επεισόδιο... δεν έχω δει ακόμα το επεισόδιο του Craig με όλο το cast του BBT
tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 αρχιζει με ενα σκετσακι με τον κραιγκ στο διαμερισμα τους!! αλλα δεν μου φανηκε και πολυ αστειο. Μετα που μιλανε με τζιμ παρσονς εχει φαση. Και το σκετσακι που κανουν αργοτερα με χολοβιτς και ραζ ειναι καλουτσικο. καλουτσικο επεισοδειο αλλα περιμενα περισοτερο γελιο να σου πω την αληθεια (του κρεγκ με το μπιγκ μπανγκ καστ)
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τι γέλιο ήταν αυτό και σήμερα! Θα μας ψοφήσουν αυτοί! Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την....
Deponakias Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 να πω την αληθεια ουτε και μενα με τρελανε... Καλο επεισοδιο παντως
tr3quart1sta Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Τι γέλιο ήταν αυτό και σήμερα! Θα μας ψοφήσουν αυτοί! Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την ώρα που βλέπω BBT Δεν θα ξαναπίνω καφέ την.... Σε ποια ακριβως στιγμη τον εφτυσες? την πρωτη φορα
nikos21aek Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Μια φορά στην σκηνή με τον Γουόλοβιτς με το χέρι που του έκανε μασάζ,μια φορά με τον Σέλντον στη σκηνή που ζητούσε από την Πένυ να τον πάει στο ραντεβού και μια στο νοσοκομείο!
davidcas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προβλέπω το σενάριο να περιέχει στοιχεία απο "Ugly Betty" (την μαρια την άσχημη στην USA). Η Penny να παιρνει την γκόμενα του sheldon να την σουλουπώνει λιγάκι,να την ποτίζει, και να την πέφτει psysically στον Sheldon. Πολύ γέλιο με τη νοσοκόμα και τις ατάκες για το robot.
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Προβλέπω το σενάριο να περιέχει στοιχεία απο "Ugly Betty" (την μαρια την άσχημη στην USA). Η Penny να παιρνει την γκόμενα του sheldon να την σουλουπώνει λιγάκι,να την ποτίζει, και να την πέφτει psysically στον Sheldon. Πολύ γέλιο με τη νοσοκόμα και τις ατάκες για το robot. τι λες ρε μετα δεν θα τη γουσταρει καθολου
davidcas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 τι λες ρε μετα δεν θα τη γουσταρει καθολου Εκει θα ειναι το γέλιο
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Πφφφ... Καλα ειναι δυνατον? ...εκτος κ αν το χουν για exploits development:D
tr3quart1sta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 το κινητο του Sheldon δεν ηταν iPhone??
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2010 το κινητο του Sheldon δεν ηταν iPhone?? Nαι ειναι,αλλα αυτο μου ακουγεται geek approved:lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα