SweeT_DreamS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 την Penny πάντως την υποδύεται διαφορετική ηθοποιός... Και τη "Leslie Winkle", επίσης. Και σαφως Penny > Katey! Όντως.
Land_Of_Banania Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1317.html Βρε τον Wolowitz..
tr3quart1sta Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_1317.html Βρε τον Wolowitz.. που κολλαει αυτο??
Sellers Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2010 που κολλαει αυτο?? Σε ένα επεισόδιο ο Wolowitz είχε να αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα με αυτό του link.
gherudos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το βρήκα με μια απλή αναζήτηση στο Google "big bang theory S00E00" κι επιλέξτε divxden.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το βρήκα με μια απλή αναζήτηση στο Google "big bang theory S00E00" κι επιλέξτε divxden. Yeap,το συζητησαμε στη προηγουμενη σελιδα,μαπα το καρπουζι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 άτσα ο Sheldon, πήρε Emmy για leading male actor σε Comedy series!
CarbonFibre Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2010 άτσα ο Sheldon, πήρε Emmy για leading male actor σε Comedy series! Επιτέλους!!! Καιρός ήταν!To δίνανε στον "πολύ" Alec Baldwin εδώ και 3 χρόνια! Ας το πάρει και κανένας άλλος!
manic Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 http://www.cbs.com/forum/posts/list/0/129010.page αντε και ο Steven jobs !!!
tzinos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 εγω να πω την αληθεια σε ολη την σειρα βρισκω γαματο μονο τον εβραιο τυπο, τον χολοβιτς. Ο ραζ ειναι ψιλοαδιαφορος, ο λεοναρντ παιζει ουσιαστικα ενα ασπρο στιβι γουοντερ αφου το μονο που κανει γα να δειχνει νερτζουλας ειναι να κοιταει ψηλα και να κουναει το κεφαλι, καπως σαν τον στιβι οταν παιζει πιανο λοολ. Και τελος ο σελντον σαν χαρακτηρας δεν με τρελενει, οι μορφασμοι του και οι αντιδρασεις του δεν μου λενε απολυτως τιποτα, σπανια γελαο μαζι του. Επισης οι αντιδρασεις των αλλον στα λογια του σελντον εχουν επαναληφθει 500 φορες. Αλλα ο χολοβιτς δινει ρεσιταλ, απο το σωμα, τα ρουχα, τις εκφρασεις, τους μορφασμους, τις ατακες, την μανα του....ολα...για μενει αυτος κλεβει το σοου. Το οποιο οπως καταλαβεται δεν ειμαι και τρελος φαν, αλλα το βλεπω πλεον ψιλοευχαριστα, να περναει η ωρα. Στα μισα της 3της σεζον ειμαι. ααα και ξερω το βραβει ηταν για λιντινγκ ακτορ και ο χοροβιτς ειναι σαπορτιγκ, δεν λεω οτι επρεπε να το παρει αυτος, απλα ποιος χαρακτηρας ειναι ολα τα λεφτα
elteo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο. Αυτή είναι η επιτυχία της σειράς.
slipknot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Πράγματι, ο κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός και έχει συγκεκριμένο ρόλο. Προσωπικά προτιμώ Raz και Wolowitz. Ειδικά για τον τελευταίο συμφωνώ με tzinos.
salliara Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ρε σεις η φωνη/τσιριδα της μαμας του wollowitz δεν μοιαζει τρομερα με της Εstelle - μανατζερ του Τζοι απ τα friends?
bnvdarklord Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2010 ρε σεις η φωνη/τσιριδα της μαμας του wollowitz δεν μοιαζει τρομερα με της Εstelle - μανατζερ του Τζοι απ τα friends? Και γω αυτό σκεφτηκα οταν την ακουσα πρωτη φορά Νομίζω ειναι αλλη ηθοποιός παντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα