StrEaMLiNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Για μόλις 7 χρόνια πίσω, το στυλακι των raj και howard δεν ήταν πολύ 80s? Ναι, έτσι κι αλλιώς είναι εκτός μόδας όμως. Ειδικά ο Wolowitz. Πέθανα πάντως με αυτά που φορούσε ο Raj.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 έχεις και Mac ε? hmmmmmmmmmmmmmmm.... ...και κοπέλα. Manuel εισαι ρατσιστης Μια χαρα ειναι η κοπελιτσα Δεν διαφωνω βεβαια οτι οντας η μονη γυναικα στην σειρα ανεβαινει πολυ, αλλα δεν την λες και μπαζο Τι σχέση έχει ο ρατσισμός μωρέ; Όποιος δεν είναι σαβουρογ...ς είναι ρατσιστής; Εγώ πάντως τη λέω μπάζο κανονικότατα. Μου τη σπάει τόσο πολύ αυτό το στυλάκι, it turns me off, πως το λέτε στην Ελλάδα;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ...και κοπέλα. screenshot, or it didn't happen
LuciferX Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μια χαρα ειναι η Πεννυ.Εμενα παντως δε θα με χαλαγε καθολου..... Να ρωτησω κατι που με ενδιαφερει.Θα υπαρξει 4η σεζον?
Eluminator_91 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Μια χαρα ειναι η Πεννυ.Εμενα παντως δε θα με χαλαγε καθολου.....Να ρωτησω κατι που με ενδιαφερει.Θα υπαρξει 4η σεζον? Aπ'οτι φαινεται, ναι: Τhe Big Bang Theory Season 4
Sellers Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 Δημοσ. 24 Μαΐου 2010 ...και κοπέλα. Τι σχέση έχει ο ρατσισμός μωρέ; Όποιος δεν είναι σαβουρογ...ς είναι ρατσιστής; Εγώ πάντως τη λέω μπάζο κανονικότατα. Μου τη σπάει τόσο πολύ αυτό το στυλάκι, it turns me off, πως το λέτε στην Ελλάδα; [GAY-TEST=Manuel;] Ενώ ο Χιου Τζάκμαν ε? Πολύ ωραίος άντρας. Αντικειμενικά μιλώντας πάντα. Ε?[/GAY-TEST]
markelos Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πολύ καλό το νέο επεισόδιο! Καιρο είχα να το φχαριστηθώ τόσο πολύ. Σέλντον με γκόμενα; Για να δούμε πως θα πάει.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Τι γέλιο ήταν αυτό πάλι! Θα ψοφήσουμε κανονικά από του χρόνου αν συνεχίσει το στόρι όπως τελείωσε.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Πολύ γέλιο το τελευταίο, πραγματικά! Όσο πήγαινε και γινόταν καλύτερο!
vaso7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 OMG!!! Sheldon got a girl !!!!!!!!! Καλά θα είναι κρίμα να μην συνεχίσουν και του χρόνου την ιστορία. Εχει να πέσει τρελό γέλιο!!!!
Deponakias Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Γιατι τελειωσε εκει???? Επρεπε να το κανουν 40λεπτο το επεισοδιο θα πεθεναμε στο γελιο επιτοπου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα