ANHLIKOS Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Exω την εντύπωση πως δεν έχουν ολα τα επεισόδια κοινό, αλλα κάποια special μονο. Συνεπώς τα περισσότερα γέλια ειναι κονσέρβα. Μπορεί και να κανω λάθος, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο, αλλά γιατί να το κάνουν αυτό; Χαζοί είναι; Είναι πασίγνωστο πως όταν έχεις κοινό παίζεις πολύ καλύτερα.
seishirosakura Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα πάλι ούτε που μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι το κοινό ενδέχεται να είναι και live...
frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Κονσέρβα μόνο σε παραγωγές του Μαστοράκη. Παλιότερα υπήρχε και το announcement "filmed before a live studio audience" μετά έγινε συνηθισμένο και κόπηκε [ame]http://www.youtube.com/watch?v=R9jAxooOI6w[/ame]
FarCry Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα πάλι ούτε που μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι το κοινό ενδέχεται να είναι και live... οντως και εγω νομιζα οπως και στα φιλαρακια οτι το βαζουν μετα με μιξαρισμα ως εφφε...
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Όχι όπως και στα φιλαράκια. Και εκεί ζωντανό είναι το κοινό.
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ε ναι ρε συ. Καθαρα Δευτέρα γαρ. Clean Monday νομίζω το λένε αυτοί.
nikos21aek Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Χειμερινούς Ολυμπιακούς το λένε.Μάρτιο πάλι επεισόδεια.
chill Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Και είχαμε μια φαγούρα για τους χειμερινούς ολυμπιακούς άλλο πράγμα......το κέρατο μου μέσα Anyway η Cuoco (κατά big bang theory κόσμον Penny) έκανε φωτογράφηση στο maxim και εμάς μας κάνει.....κούκου Περισσότερα εδώ
FarCry Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 καλα ρε παιδια σημερα ανακαλυψα οτι υπηρχε σειρα ονοματι big bang το 2007 :shifty: καλα γιατι δε το ανεφερε κανενας? εσεις το γνωριζατε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα