Praetorianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Επειδή μου φαίνεται ότι έχω μείνει λίγο πίσω, σε ποιο επεισόδιο είμαστε αυτή τη στιγμή? Και σε ποια σεζόν?
kate23 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 η πιο κορυφαια σκηνη ειναι στο επισοδειο που τσακωνεται η Penny με μια ξανθια που μετακομισε στην πολυκατοικια και μπαινει μεσα ο Howard τις βλεπει και λεει: OH MY GOD!GIRLFIGHT!
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Επειδή μου φαίνεται ότι έχω μείνει λίγο πίσω, σε ποιο επεισόδιο είμαστε αυτή τη στιγμή? Και σε ποια σεζόν? Τολμας και ρωτας?Go stand in the corner S03E14 coming
Kasrith Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2010 Παντως μαραθωνιο δεν ειχε σιγουρα.. Εγω μια χαρα εβλεπα House και 24. Και μπαινω σημερα να ζητησω απο τον θειο τα sitcoms και δν τα εχει ουτε 2.5 men...
firewalker Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ γέλιο. I asked myself, what is the most mind-numbing, pedestrian job conceivable... Apple Store genius...
Freakster Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 όταν θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες οσκαρ, το οκαλό που τους θέλω να περιλαμβάνουν και τον Sheldon
Land_Of_Banania Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματικά σήμερα πολύ ωραίο επεισόδιο!
alexzzz Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πολύ γέλιο. I asked myself, what is the most mind-numbing, pedestrian job conceivable... Apple Store genius... και άλλη φορά έκαναν πλάκα με αυτό... τότε που έλεγαν "πάμε να δουλέψουμε τον τύπο στην genius bar"
Kasrith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Ρε σεις, οταν ενα 20λεπτο επισοδειο βασιζεται αποκλειστικα και μονο στον Sheldon, ΔΕΝ γινεται να μην ειναι τελειο.. Εριξα απιστευτο γελιο! Bazinga! Screw you, gimme back my lima beans! :lol:
FarCry Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει κατι το ιδιαιτερο με τη λεξη αυτη και ειναι τοσο αστεια? γιατι κατι μου διαφευγει....
becausE Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει κατι το ιδιαιτερο με τη λεξη αυτη και ειναι τοσο αστεια? γιατι κατι μου διαφευγει.... Ελπίζω να είναι από κάποιο e-shop και να έχεις link για το καλό σου BAZINGA!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα