Sellers Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Και ένα ωραίο και έξυπνο επεισόδιο σαν τις παλιές καλές σεζόν. Καιρό είχα να γελάσω με το BBT αλλά αποζημιώθηκα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι...
saxon Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Λιγότερη σαπουνόπερα και περισσότερη "φυσική" ζητήσαμε και μας τα έδωσαν. Πολύ καλό το επεισόδιο....επιτέλους!
Kasrith Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Ελα ρε σοβαρα? Και ειχα πει να ξεκολησω απο ΒΒΤ για λιγο....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ γελιο ειχε το τελευταιο πραγματι.
PavelX Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Πάει από το κακό στο χειρότερο ή είναι ιδέα μου;
BaLsAmoMenos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2009 Απο το κακο και το χειροτερο πηγε στο απολαυστικο (το τελευταιο) αλλα νταξει. Οπως του αρεσει του καθενος.
flo1 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Πολυ καλη σειρα! εχω κολλησει, ειδα σε 2 μερες ολη την πρωτη σεζον!
Kasrith Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Απο το κακο και το χειροτερο πηγε στο απολαυστικο (το τελευταιο) αλλα νταξει. Οπως του αρεσει του καθενος. Θα συμφωνησω, τα 2 τελευταια ανεβηκαν αρκετα. Αν και το προτελευταιο ηταν καλυτερο απο το γιορτινο...
alex_000 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Η σειρά εχει κάνει μεγάλη κοιλιά Το μόνο που έχει σώσει την 3η season είναι αύτη η σκηνή (που για να πούμε του στραβού το δίκιο μπορεί να είναι η καλύτερη σκηνή της σειράς ever. http://www.youtube.com/watch?v=D-KybZltRPY&feature=related
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Όντος αρχίζει να γίνετε βαρετή. ευτυχώς το how i met your mother το έσωσε λίγο, να δούμε τι θα κάνει και το big bang theory.
andrip Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Όντος αρχίζει να γίνετε βαρετή. ευτυχώς το how i met your mother το έσωσε λίγο, να δούμε τι θα κάνει και το big bang theory. το τελευταίο ήταν παράξενο επεισόδιο αδιάφορο συνολικά αλλά είχε φοβερές σκηνές πολύ γέλιο νομίζω απέχει παρασάγκας απο το mother το οποίο εντάξει φέτος απλά είναι ανύπαρκτο. Μην τρελαίνεστε γούστα είναι αυτά
ata1983 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2009 Και εμένα δεν με ενθουσιάζουν τα τελευταία επεισόδια, κάπου χάθηκε η συνταγή ή αλλάχθηκε για να αποκτήσει πιο ευρύ κοινό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα