Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπα ετσι ειναι.Σπανια με κανει να γελαω πια στα τελευταια επεισοδια ακομα και με τον Σελντον που ηταν η Νο1 πηγη γελιου και ουσιαστικα στηριζεται η ολη σειρα σ'αυτον.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάπου το έχασαν με το ειδύλλιο Penny και Leonard.Νομίζω οτι άρχισε να γίνεται γλυκανάλατο και την σειρά δεν την χαρακτηρίζει αυτό.

Δημοσ.
Κάπου το έχασαν με το ειδύλλιο Penny και Leonard.Νομίζω οτι άρχισε να γίνεται γλυκανάλατο και την σειρά δεν την χαρακτηρίζει αυτό.

Ακριβώς.

Δεν γίνετε σε σειρά με αντισυμβατικούς χαρακτήρες να παίζουν ειδύλλια αλα σαπουνόπερες.

Η τουλάχιστον να είχαν ένα μέτρο....πολύ το μάκρυναν το παραμύθι.

Δημοσ.

Θα μπορούσε σαν σειρά να το αφήσει τελείως το ερωτικό κομμάτι. Ας μην είχε καθόλου (όπως δεν έχει και το ΙΤ). Αλλά... ... ... αμερικάνικη σειρά είναι αν δεν μπουν και κάποια κλισέ, ποιος θα την δει?

Δημοσ.

Τα κλισέ, κλισέ δεν λέω αλλά το επεισόδιο με τα παιδικά τραύματα του Sheldon και τους καυγάδες των υπολοίπων ήταν απλά τραγικό.

Δημοσ.

γενικα ειναι καλη σειρα αλλα οι αντιδρασεις των χαρακτήρων γίνονται προφανείς απο το 2ο κιόλας επεισόδιο χρησιμοποιώντας χιούμορ παλιό αλλα με καινούργιο περιεχόμενο (φυσική)...παντως η ωρα περνάει ευχαριστα ειδικά για εμάς τους φυσικούς που καταλαβαίνουμε το καψιμο και τα σχόλια των χαρακτήρων...

Δημοσ.

Big bang θα ξανγίνει αν χωρίσει ο Leonard με την Penny! Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα, ούτε τα ρομάντζα με ενοχλούν ούτε τίποτα άλλο εκτός από το ότι στέρεψαν από ατάκες και από φαντασία. Τα τελευταία επεισόδια πέρα από κάποιες γκριμάτσες και νέα κόμπλεξ του Σέλντον δεν είχαν κάτι άλλο

Δημοσ.

Έχει πάρει λίγο τον κατήφορο τελευταία ή είναι ιδέα μου;;

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι κάπου το έχουν χάσει το θέμα με το όλο lovestory..

Άμα είναι να βάλουν και ρομάντζα μέσα προτιμώ Leslie που μετράνε και οι κόντρες με Sheldon παρά το οφθαλμόλουτρο που λέγεται Penny:p:p:p

Ελπἰζω να είναι μια κακή παρένθεση τα τελευταία επεισόδια ...

Άμα δω και τον Sheldon να βρίσκει γκόμενα τότε shift + delete τα επεισόδια...:P

Δημοσ.

Όχι ρε συ πλάκα θα είχε να βρεί κανένα "ανδροειδές" girlfriend! Που θα βρουν τέτοια ηθοποιό είναι το πρόβλημα! Πάντως το επεισόδιο 09 μου άρεσε αρκετά, γέλασα πολύ άσχημα!

Δημοσ.
Όχι ρε συ πλάκα θα είχε να βρεί κανένα "ανδροειδές" girlfriend! Που θα βρουν τέτοια ηθοποιό είναι το πρόβλημα! Πάντως το επεισόδιο 09 μου άρεσε αρκετά, γέλασα πολύ άσχημα!

ε κοίτα αν το διαχειριστούνε καλά ίσως και να μετράει κανα τέτοιο σκηνικό, αλλά μέχρι στιγμής όταν έχει να κάνει με ρομάντζα, η σειρά παίρνει ένα μεγαλοπρεπέστατο fail από εμένα :P:p

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...