Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Εγώ σε ένα shoutbox είδα να λένε κάτι για baseball. Τώρα δεν έχω ιδέα, μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα.
PavelX Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Περίμενα πως και πως να επιστρέψω στο σπίτι να δω House και BBT. Με πονάνε τα μυαλά.
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2009 Άστα να πάνε.. Μήπως να αρχίσουμε να βλέπουμε και baseball να μην παθαίνουμε στερητικό σε τέτοιες περιπτώσεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Ε, καλά ρε παιδιά, πρώτη φορά είναι; Πολύ συχνά υπάρχουν κενές εβδομάδες. Ουσιαστικά βγαίνουν "πακέτα" επεισοδίων συνήθως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2009 την Τρίτη τα ξημερώματα θα έχει κλασικά...
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τι μέτριο και πολύ πολύ μέτριο ρε μην αρχίσω τα μπινελίκια τώρα... Πένυ με στενά μπλουζάκια και σορτσάκια και μέτριο;
seishirosakura Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Τι μέτριο και πολύ πολύ μέτριο ρε μην αρχίσω τα μπινελίκια τώρα... Πένυ με στενά μπλουζάκια και σορτσάκια και μέτριο; Εντελώς στεγνα... ναι! P.S Το Naked Man ήταν βερετό! /tauntoff
alexzzz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Πέραν της πλάκας μου άρεσε εμένα... δεν τρελάθηκα αλλά δεν βαρέθηκα στιγμή
Land_Of_Banania Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2009 Χαχα, η standard που παίζει με τον Ολυμπιακό έχει αρχικά STD (sexually transmitted disease). Κάτι μου θυμίζει
ata1983 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 To 3X06 είναι το πρώτο επεισόδιο μετά από 3 season που δεν μου άρεσε. Ελληνική σειρά που θύμισε: άντε να φτιάξουμε ένα σενάριο γιατί πρέπει να βγεί επεισόδιο! Μαγκες είδα και το IT Crowd που λέτε και μου άρεσε, τίποτα άλλο καλό παίζει? γιατί δεν το έχω πολυψάξει το θέμω και αυτά τα έχω λιώσει,5 φορές το κάθε επεισόδιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα