Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
το Eye of the Tiger τα σπάσε...

Το Eye of the Tiger τα σπάει πάντα και απ' ότι φάνηκε όπου και αν το βάλουν. Και remaster ταινία Charlie Chaplin να κάνουν να παίζει όλη την ώρα Eye of the Tiger επιτυχία θα είναι.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Το Eye of the Tiger τα σπάει πάντα και απ' ότι φάνηκε όπου και αν το βάλουν. Και remaster ταινία Charlie Chaplin να κάνουν να παίζει όλη την ώρα Eye of the Tiger επιτυχία θα είναι.

Agreed.

Ακομα κι οταν το τραγουδει η [ame=http://www.youtube.com/watch?v=erxj-ra2aRU]Πεγκυ Ζηνα[/ame]

Δημοσ.
Sitcom χωρις γελιο-κονσερβα δεν λεει.-

Συμφωνω σε αυτο που λες, διαφωνω στην ενταση με την οποια γινεται.

Δηλαδη ενταξει, αυτο που γινεται στο bbt ειναι υπερβολικο και καποιες στιγμες κατανταει κουραστικο.

Το να γελανε εκει που πρεπει ειναι επιθυμητο, το να γελανε χωρις λογο και αιτια σε ΟΛΟ το επεισοδιο ειναι τουλαχιστον ενοχλητικο. Εσενα δε σε ενοχλει? Ειδικα στο bbt λεω

Δημοσ.
Ύβρις κύριε.

Ύβρις ως προς τη μέγιστη Πέγκυ Ζήνα? :) Καλό! Και για να μπούμε ontopic πάλι

[sheldon on]

You participate in the mass cultural dillusion that she is somehow a singer?

[/sheldon]

Δημοσ.
Έχει στο himym γέλια; Μα τον τουτατή δεν τα έχω προσέξει ποτέ! :confused:

Την ίδια ατάκα είχε πει ο πατέρας μου όταν του είπα πως το Friends (η μόνη ξένη σειρά που του αρέσει και την έχει δει) είχε γέλια από πίσω.

Μόνο που είπε "μα τον Μπελισάμα".

Δημοσ.
Agreed.

Ακομα κι οταν το τραγουδει η Πεγκυ Ζηνα

Οι μουσικοί κουλοί είναι; Από φωνές πες δίνουν ένα 20% από το original τραγούδι, η μουσική όμως είναι στο 0.01%

Ότι να ναι πάει και ακούει ο κόσμος :-)

Δημοσ.

Άσχετο εντελώς αλλά ξέρετε που μπορώ να βρω στην Θεσσαλονίκη μέρος που να πουλάνε πίνακες για μαρκαδόρο όπως αυτούς που έχει ο Σέλντον στο γραφείο του? (Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο τους έδειχνε συνέχεια όταν τους κοιτούσαν ο Ραζ και ο Σέλντον) Τους θέλω σχετικά μεγάλους και να μετακινούνται...

Δημοσ.
Άσχετο εντελώς αλλά ξέρετε που μπορώ να βρω στην Θεσσαλονίκη μέρος που να πουλάνε πίνακες για μαρκαδόρο όπως αυτούς που έχει ο Σέλντον στο γραφείο του? (Ειδικά στο τελευταίο επεισόδιο τους έδειχνε συνέχεια όταν τους κοιτούσαν ο Ραζ και ο Σέλντον) Τους θέλω σχετικά μεγάλους και να μετακινούνται...

μια έρευνα που είχα κάνει εγώ πάντως για μένα που ήθελα από κατάστηματα εδώ της Καβάλας είχα και ήταν φθηνή... 25-40€ είχε ο μεγάλος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...