Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αυτη η σειρα ειναι ολα τα λεφτα..Μου θυμιζει βεβαια λιγο friends ξερετε σαν σεναριο,οι 4 φιλοι και η ξανθια που συγκατοικουν και ετσι..Σε αυτο το μερος της σειρας,στη παρεα που μενει μαζι δηλαδη και οι περισσοτερες σκηνες εκτυλισσονται στο σπιτι,μου φαινεται αντιγραφη απτα φιλαρακια.Το παιζει και στο σταρ ακριβως μετα απτα φιλαρακια,και ειναι σαν να βλεπω την ιδια σειρα με διαφορετικους χαρακτηρες και ατακες!:lol: Βεβαια την friends δεν την πιανουν πιστευω,ειναι αξεπεραστη αυτη η σειρα.B)

Δημοσ.

Το friends είναι αξεπέραστο γιατί έχει humor βασισμένο σε πραγματικές καταστάσεις και είναι εύκολο να δεθείς με τους χαρακτήρες.

Γιαυτόν ακριβώς το λόγο ο εβραίος και ο Ινδός είναι πιο κοντά σε μένα γιατί είναι πραγματικοί άνθρωποι. Ενώ ο sheldon κάπου το χάνει.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι μια χαρά θα τράβαγε η σειρά απλά τη θέση του υπερβολικού (όχι απαραίτητα με την έννοια του υπερβολικού Sheldon) θα έπαιρνε ο Wolowitz. Είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς επειδή τον Sheldon τον έχουμε μάθει απ' το πρώτο επεισόδιο, θεωρώ όμως ότι δεν είναι κάτι το μοναδικό ώστε να κρατάει μόνος του τη σειρά. Προσδίδει απλά το δικό του χρώμα στο όλο "τσίρκο".

Δημοσ.

Βασικα τα Friends ειναι αντιγραφη του Seinfeld. Ή για να μην ειμαι τοσο απολυτος, ας μην θεωρουμε κιολας οτι τα friends αλλαξαν τα δεδομενα στο χωρο κωμωδια. Το τι θεωρουμε στην Ελλαδα πετυχημενο απεχει απιστευτα πολυ απο τις μυθικες διαστασεις του φαινομενου Seinfeld στην Αμερικη. Ακομα πουλαει...

Βεβαια, στην τελικη, καθε σειρα που μπορει και σε ψυχαγωγει, ειτε εχει επιρροες απο αλλου ειτε οχι, ειναι ξεχωριστη. Και το Fringe με συνεπαιρνει και ας παει να αντιγραψει ο,τι sci-fi franchise εχει βγει ποτε, απο x-files μεχρι Matrix, Alias κοκ. Το αν το BB theory αντιγραφει friends ή αν το HIMYM ειναι σαν το friends ή αν το Friends Αντιγραφει Seinfeld εχει τελικα τη μικροτερη σημασια.

Δημοσ.

Αλλο να δεχεσαι επιρροες και αλλο να βρωμας αντιγραφη (βλ Παπακαλιατης)... Εκει ενταξει, κατανταει γραφικο το ολο ζητημα :P

Anyway, ειμαστε και λιγο οφ τοπικ, καταλαβες ποιο ηταν το πνευμα του ποστ μου :-)

Δημοσ.

Μετανιώνω που τόσο καιρό δεν είχα ξεκινήσει αυτή τη σειρά. Σύντομα επεισόδια, περιεκτικά σε χιούμορ, γοητευτικά "καμένες" καταστάσεις και ατάκες. Ξεκουράζει απίστευτα.

Δημοσ.
Βασικα τα Friends ειναι αντιγραφη του Seinfeld.

Ε, όχι και αντιγραφή.

Το Friends έβαλε κάτι στο χώρο που δεν υπήρχε. Σε έκανε να ενδιαφέρεσαι για τους χαρακτήρες, να τους νιώσεις δικούς σου ανθρώπους, να κλάψεις κτλ.

Το Seinfeld είναι από τις πιο "κυνικές" σειρές (γι' αυτό και είχε το καλύτερο φινάλε που θα μπορούσα να φανταστώ για αυτή τη σειρά).

Δημοσ.

Εμένα πάλι το friends μου φαίνεται αντιγραφή από τους Απαράδεκτους.. Χωρίς βέβαια να το πιστεύω πραγματικά αλλά το όλο σκηνικό πάντα αυτό μου θύμιζε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...