Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα από την άλλη μου αρέσει ο γουόλοβιτς πολύ περισσότερο από τον σελντον που οι περισσότεροι εκθειάζετε. Θα διαφωνήσω κάθετα με τον κλαιμαιν που λέει ότι είναι εμετικός. Πολύ βαριά κουβέντα. Η εκκεντρικότητα του γουόλ είναι όλα τα λεφτά και αντιθέτως με απωθεί λίγο ο ξερόλας σελντον. Αλλά αυτό είναι το καλό της σειράς, υπάρχουν διαφορετικές περσόνες που ο καθένας ταυτίζεται μαζί τους και γι' αυτό έχουμε διαφορετικές γνώμες.

Όσο για το επεισόδιο,

:lol::lol::lol: Bad Leonard :lol::lol::lol:

post-62899-129063028264_thumb.jpg

Και φυσικά

post-62899-12906302828_thumb.jpg

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Funny trivia για το

anime που εβλεπαν ο Σελντον, η Πενυ και ο Λεναρντ, στο Two and a haf men (του ιδιου παραγωγου και αυτο) ειχαν πριν χρονια ενα επεισοδιο που ο πρωταγωνιστης ειχε αναλαβει να γραψει το τραγουδι των τιτλων για αυτο ακριβως το anime. Δεν ξερω αν υπαρχει οντως, αλλα γελασα πολυ με την αναφορα στην αλλη σειρα.

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=[/ame]

Δημοσ.
Δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω και πες μου αν τελικά δουλεύουν:

Άνοιξε το srt και αντέγραψε το περιεχόμενο του.

Άνοιξε το notepad και αποθήκευσε το εκεί.

Σώσε το notepad (σε txt μορφή δηλαδή) και άνοιξε το Subtitle Workshop.

Απο το Workshop κάνε Open το αρχειάκι, και μετά κάντο ξανά save μέσω του Workshop σε srt μορφή.

Δουλεύει ?

Το ελυσα το θεμα με αλλο τροπο.

Θενξ, παντως.

Δημοσ.
Αυτο ποιο ειναι?

Γιατί εγω αυτό έχω. Δεν το εχω δει ακομα...

Αυτό είναι το Αμερικάνικο. Μάλλον πρέπει να βρεις το Βρετανικό. Εμένα πάντως με τρώει η περιέργεια...

Δημοσ.

Το αμερικάνικο είναι. Προσωπικά είμαι της άποψης ότι εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, οι διασκευές δεν αξίζουν. Οπότε βουρ για το Βρετανικό.

Δημοσ.

Δεν ξέρω παίδες ε΄γω είδα την πρώτη σειρά και καταλάβαινα και τα αστεία, δεν είχα γελάσει και πολύ. Και από ένα σημείο και μετά όλα κατέληγαν στο πόσο θα γελάσουμε με τις παραξενιές του Sheldon ο οποίος παραείναι καρικατούρα. Ο Εβραίος σαφώς προσφέρει καλύτερες στιγμές χιουμορ . Προβλέψιμο να το πω? Αδιάφοροι χαρακτήρες να το πω? Και όχι το Πεννυ, τοκ τοκ δεν είναι χιούμορ παίδες σόρρυ. Έχω και τον δεύτερο κύκλο και μάλλον θα είναι μια από τα ίδια.

Σειρά παίρνει ο Ντέξτερ.

Δημοσ.
Δεν ξέρω παίδες ε΄γω είδα την πρώτη σειρά και καταλάβαινα και τα αστεία, δεν είχα γελάσει και πολύ. Και από ένα σημείο και μετά όλα κατέληγαν στο πόσο θα γελάσουμε με τις παραξενιές του Sheldon ο οποίος παραείναι καρικατούρα. Ο Εβραίος σαφώς προσφέρει καλύτερες στιγμές χιουμορ . Προβλέψιμο να το πω? Αδιάφοροι χαρακτήρες να το πω? Και όχι το Πεννυ, τοκ τοκ δεν είναι χιούμορ παίδες σόρρυ. Έχω και τον δεύτερο κύκλο και μάλλον θα είναι μια από τα ίδια.

Σειρά παίρνει ο Ντέξτερ.

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω. Υπαρχει χιούμορ ατάκας και χιούμορ περιστάσεων...

Επίσης από την άλλη, όταν τετοιες απλές στιγμές σου θυμίζουν σκηνικά που έζησες πριν μόλις μέρες πριν... Ε, το βλέπεις και κάπως σαν αυτοσαρκασμό το θέμα.

Δημοσ.

Σειρά παίρνει ο Ντέξτερ.

Πιστεύω πως πρέπει ο Dakonblackblade να παει για banιο. Νομίζω πρέπει να εισηγηθούμε....:lol:

Δημοσ.
Θα καταλάβεις στο πρώτο επεισόδιο του IT Crowd. :-)

:-D :-D :-D

Πιστεύω πως πρέπει ο Dakonblackblade να παει για banιο. Νομίζω πρέπει να εισηγηθούμε....:lol:

Ένα δίκιο το'χει πάντως.

Είναι οπως λέγαμε προηγουμένως, εάν δεν ταυτιζεσαι σε κάποιο βαθμό με καποιον geek απο την σειρά, το ενδιαφέρον σου ειναι λογικό να φθήνει... Θυμάμαι στην πρώτη σεζόν και γω βαρέθηκα σε κάποια φάση (βέβαια τα έβλεπα και μαζεμένα).

Δημοσ.

Να σου πω την αλήθειά εγω δεν ταυτίζομαι με κανεναν απο αυτούς. Αλλα δεν μπορώ να μην γελάσω με τον Sheldon

otan προσπαθούσε να εκπαιδεύσει την τυπησα.

Ή με τις γκριμάτσες του Ινδού κλπ...

Το χιούμορ βέβαια ειναι διαφορετικό απο άνθρωπο σε άνθρωπο:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...