klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ναι μια χαρά έχει γίνει η κατανομή. Καθαρά υποκειμενικό είναι αυτό με τον γουόλοιτς.. Τον ρόλο του τον παίζει μια χαρά. Το ξέρω. Απλά θεωρώ οτι είναι ο μόνος ΠΟΛΥ τραβηγμένος ρόλος στη σειρά σε σχέση με τους άλλους πιο "καθημερινούς" τύπους που δεν βασίζουν τα αστεία τους σε fancy haircuts, γλοιώδεις ατάκες και κοτλέ παντελόνια. Ίσως επειδή είναι ο μόνος που με κάνει να νιώθω άβολα(νιώθω) με την συμπεριφορά του. Λεπτομέρειες φυσικά.. Αλλα για μένα τουλάχιστον, η σειρά θα ήταν πολύ πιο πάνω(όχι οτι δεν την έχω τώρα σε εκτιμήση, προς θεού) αν αυτός ήταν λίγο πιο προσγειωμένος.
The_Judas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Καλή η σειρά... αλλά το IT Crowd είναι πολύ ανώτερο. Πιο καλοί ηθοποιοί, λιγότερα βαρετά στερεότυπα με nerds και dungeon&dragons. Αλλά ατύχησε να δημιουργηθεί στην Αγγλία που κάθε σειρά έχει 6 επεισόδια ανα σεζόν. Θα συμφωνήσω όμως στο οτι αν οι άλλοι χαρακτήρες ήταν αντάξιοι του Σελντον, το big bang θα ήταν πολύ καλύτερο απ'οτι είναι τώρα.
alexzzz Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Θα διαφωνήσω... το it crowd δεν μπορούσα καν να το δω
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Θα διαφωνήσω... το it crowd δεν μπορούσα καν να το δω Θα μπορούσα να ζώ μόνο με IT crowd
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Το αγγλικό φυσικά... Προς θεού όχι το αμερικάνικο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Θα διαφωνήσω... το it crowd δεν μπορούσα καν να το δω :shock::shock: ..θα διαφωνισω με την διαφωνια σου!(παντα για το αγγλικο μιλαμε)
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Εννοείτε ότι το IT Crowd είναι ανώτερο! Κρίμα που δεν έχει περισσότερα επεισόδια!
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 :shock::shock:..θα διαφωνισω με την διαφωνια σου!(παντα για το αγγλικο μιλαμε) Και εγώ θα συμφωνήσω με την διαφωνία σου που διαφωνεί με την διαφωνία του άλλου. Εκτός και αν αυτό σημαίνει πως δεν μ'αρέσει το IT crowd, οπότε το παίρνω πίσω. Το ΙΤ είναι απο τις πιο γαμάτες σειρές ever... Btw είστε σίγουροι ότι έχει και αμερικάνικη βερσιόν ???
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Και εγώ θα συμφωνήσω με την διαφωνία σου που διαφωνεί με την διαφωνία του άλλου. Εκτός και αν αυτό σημαίνει πως δεν μ'αρέσει το IT crowd, οπότε το παίρνω πίσω. Το ΙΤ είναι απο τις πιο γαμάτες σειρές ever... Btw είστε σίγουροι ότι έχει και αμερικάνικη βερσιόν ??? Μην σπαταλήσεις τζάμπα το bandwidth σου για το αμερικάνικο
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Ο Μος είναι ο ίδιος ??? Βασκά αν λείπει ο Chris O'Dowd δεν αξίζει να το δείς...
ANHLIKOS Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Αυτο ποιο ειναι? Γιατί εγω αυτό έχω. Δεν το εχω δει ακομα...
slipknot Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Φαινόταν απ' το όνομα του επεισοδίου. Δεν περιγράφω άλλο. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2009 από slipknot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα