Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι μια χαρά έχει γίνει η κατανομή. Καθαρά υποκειμενικό είναι αυτό με τον γουόλοιτς.. Τον ρόλο του τον παίζει μια χαρά. Το ξέρω.

Απλά θεωρώ οτι είναι ο μόνος ΠΟΛΥ τραβηγμένος ρόλος στη σειρά σε σχέση με τους άλλους πιο "καθημερινούς" τύπους που δεν βασίζουν τα αστεία τους σε fancy haircuts, γλοιώδεις ατάκες και κοτλέ παντελόνια. Ίσως επειδή είναι ο μόνος που με κάνει να νιώθω άβολα(νιώθω) με την συμπεριφορά του.

Λεπτομέρειες φυσικά.. Αλλα για μένα τουλάχιστον, η σειρά θα ήταν πολύ πιο πάνω(όχι οτι δεν την έχω τώρα σε εκτιμήση, προς θεού) αν αυτός ήταν λίγο πιο προσγειωμένος.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή η σειρά... αλλά το IT Crowd είναι πολύ ανώτερο.

Πιο καλοί ηθοποιοί, λιγότερα βαρετά στερεότυπα με nerds και dungeon&dragons. Αλλά ατύχησε να δημιουργηθεί στην Αγγλία που κάθε σειρά έχει 6 επεισόδια ανα σεζόν.

Θα συμφωνήσω όμως στο οτι αν οι άλλοι χαρακτήρες ήταν αντάξιοι του Σελντον, το big bang θα ήταν πολύ καλύτερο απ'οτι είναι τώρα.

• Moderators
Δημοσ.
Θα διαφωνήσω... το it crowd δεν μπορούσα καν να το δω

:shock::shock::shock::shock::shock:

..θα διαφωνισω με την διαφωνια σου!(παντα για το αγγλικο μιλαμε)

Δημοσ.

Εννοείτε ότι το IT Crowd είναι ανώτερο! Κρίμα που δεν έχει περισσότερα επεισόδια!

Δημοσ.
:shock::shock::shock::shock::shock:

..θα διαφωνισω με την διαφωνια σου!(παντα για το αγγλικο μιλαμε)

Και εγώ θα συμφωνήσω με την διαφωνία σου που διαφωνεί με την διαφωνία του άλλου.

Εκτός και αν αυτό σημαίνει πως δεν μ'αρέσει το IT crowd, οπότε το παίρνω πίσω. Το ΙΤ είναι απο τις πιο γαμάτες σειρές ever...

Btw είστε σίγουροι ότι έχει και αμερικάνικη βερσιόν ???

Δημοσ.
Και εγώ θα συμφωνήσω με την διαφωνία σου που διαφωνεί με την διαφωνία του άλλου.

Εκτός και αν αυτό σημαίνει πως δεν μ'αρέσει το IT crowd, οπότε το παίρνω πίσω. Το ΙΤ είναι απο τις πιο γαμάτες σειρές ever...

Btw είστε σίγουροι ότι έχει και αμερικάνικη βερσιόν ???

Μην σπαταλήσεις τζάμπα το bandwidth σου για το αμερικάνικο :-(

23_itcrowd.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαινόταν απ' το όνομα του επεισοδίου. Δεν περιγράφω άλλο.

gothowitz.jpg

Επεξ/σία από slipknot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...