Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μου φαινεται οτι επηρεαζεσαι επειδη σου αρεσει πολυ η σειρα. Εγώ κρίνοντας από τα παρακάτω: Ολοι οι υπολοιποι πολυ καλοι στο ρολο τους αλλα μεχρι εκει. Μονο τη γλυκουλα μπορει να παιζει. ...θεωρώ πως σου έχω ήδη απαντήσει: Εκτός αν εννοούμε σοβαρούς ηθοποιούς μόνο όσους μπορούν να παίξουν διαφορετικά είδη ρόλων, που εδώ βρισκόμαστε σε άλλη εποχή, σε άλλη χώρα και σε διαφορετικό είδος υποκριτικής τέχνης. Άλλωστε ποιος σύγχρονος τηλεοπτικός ηθοποιός έχει παίξει για 10 χρόνια έναν χαρακτήρα και μετά εμφανίστηκε και έπαιξε έναν κόντρα-ρόλο;
seishirosakura Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Γιατί όλοι διαβάζετε τα μισά απο αυτά που γράφω; Η σύκριση Τεντ-Λέοναρντ αναφέρεται και εξαντλείται στο μοναδικό γεγονος ότι και οι δύο παίζουν τους "μεσαίους" τύπους. Εκείνους τους τύπους δηλαδη που κοντά στους άλλους (Μπαρνευ, Σελντον) φαντάζουν απολύτως φυσιολογικοί, πιο κοντά στα δικά μας δεδομένα και επομένως οι θεατές ταυτίζονται ευκολότερα μαζί τους. Δεν επιχείρησα να συγκρίνω ούτε τους χαρακτήρες τους, ούτε την συμπεριφορά τους - μόνο τον ρόλο τους ώς "Ελβετία" μέσα στο σίριαλ, ως ουδέτερο έδαφος (σε σύγκριση με την ομύγυρη τους πάντα) και ως συνδετικός κρικος θεατή-σειράς. Τώρα όσον αφορά τα φιλαράκια εγώ είμαι φαν του δίδυμου Τσάντλερ-Ρος. Ο πρώτος με τις ατάκες του, ο δεύτερος με το στυλ του. Μονικα-Ρειτσελ τις θεωρω μετριες ηθοποιούς το πολύ ενώ Φοίβη-Τζόι μου τη δίνουν τόσο πολύ στα νεύρα που μάλλον η αξιολόγηση μου δεν θα ήταν αντικειμενική. Άλλωστε ποιος σύγχρονος τηλεοπτικός ηθοποιός έχει παίξει για 10 χρόνια έναν χαρακτήρα και μετά εμφανίστηκε και έπαιξε έναν κόντρα-ρόλο; Δεν ξέρω πολλές σειρές που να έχουν καταφέρει να φτάσουν τις δέκα σεζόν... Βασικά μόνο τα φιλαράκια μου'ρχονται στο μυαλό..
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 χεχε προφανως ειναι τυχαιο!!επισης δεν ειναι τυχαιο που δεν της δινουν και τιποτα τρομερο να πει!για παραδειγμα οταν ο σελτον ΦΥΣΙΚΑ της τη λεει αυτη απλα τον κοιταει και γυρναει τη πλατη χεχε Σαφως και του γυρναει την πλατη η δεν λεει κατι γιατι δεν καταλαβαινει τι λεει ο Σελντομ. ΦΥΣΙΚΟ ειναι.
seishirosakura Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Μερικές φορές του την λέει και η Πέννυ πάντως - *knock knock knock* Penny! *knock knock knock* Penny! *knock knock knock* Penny! - *knock knock knock* Sheldon! *knock knock knock* Sheldon!*knock knock knock* Sheldon! - wtf?
alexzzz Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 - *knock knock knock* Penny! *knock knock knock* Penny! *knock knock knock* Penny! - *knock knock knock* Sheldon! *knock knock knock* Sheldon!*knock knock knock* Sheldon! - wtf?
john1987 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Άλλωστε ποιος σύγχρονος τηλεοπτικός ηθοποιός έχει παίξει για 10 χρόνια έναν χαρακτήρα και μετά εμφανίστηκε και έπαιξε έναν κόντρα-ρόλο; Duchovny προχειρα
Absinthe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με την εμφανιση των ελληνικων υποτιτλων και στα 2 επεισοδια? Να μην εμφανιζονται καθολου υποτιτλοι απο το ελληνικο αρχειο, παρα το γεγονος οτι το vobsub ειναι εγκατεστημενο κανονικα και να εμφανιζονται κανονικα οι αγγλικοι πχ?
Sellers Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Αντιμετωπιζει κανεις προβλημα με την εμφανιση των ελληνικων υποτιτλων και στα 2 επεισοδια? Να μην εμφανιζονται καθολου υποτιτλοι απο το ελληνικο αρχειο, παρα το γεγονος οτι το vobsub ειναι εγκατεστημενο κανονικα και να εμφανιζονται κανονικα οι αγγλικοι πχ? Δοκίμασε να κάνεις το παρακάτω και πες μου αν τελικά δουλεύουν: Άνοιξε το srt και αντέγραψε το περιεχόμενο του. Άνοιξε το notepad και αποθήκευσε το εκεί. Σώσε το notepad (σε txt μορφή δηλαδή) και άνοιξε το Subtitle Workshop. Απο το Workshop κάνε Open το αρχειάκι, και μετά κάντο ξανά save μέσω του Workshop σε srt μορφή. Δουλεύει ?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Duchovny προχειρα Τον έχεις δει ποτέ με άλλο ύφος; Εγώ πάντα με το ίδιο υφάκι τον βλέπω. Μπορεί πάντως, γιατί μου έχει δώσει την αίσθηση ότι είναι "ψυχάκιας" ο τύπος. Anyway, πολύ τράβηξε το offtopic. Τη συγγνώμη μου στον seishirosakura που δεν ερμήνευσα σωστά όλα όσα έγραψε.
mindtrapper Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δηλαδή Manuel, ο Mulder και ο Moody έχουν ίδιο στυλ;
john1987 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Ακριβως. Τι σημαινει αλλο υφος? Οι ρολοι ειναι εκ διαμετρου αντιθετοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Πού να ξέρω ρε παιδιά ποιος είναι ο Moody; Εγώ δεν τον έχω δει με άλλο ύφος. Αυτό λέω. Δεν έκατσα να δω και την ανθολογία του
seishirosakura Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Τον έχεις δει ποτέ με άλλο ύφος; Εγώ πάντα με το ίδιο υφάκι τον βλέπω. Μπορεί πάντως, γιατί μου έχει δώσει την αίσθηση ότι είναι "ψυχάκιας" ο τύπος. Anyway, πολύ τράβηξε το offtopic. Τη συγγνώμη μου στον seishirosakura που δεν ερμήνευσα σωστά όλα όσα έγραψε. Προς θεού, συζήτηση κάνουμε. Οσον αφορά τον Duchovny... Δεν εχω ιδέα. Απο πέισμα δεν παρακολουθούσα X-files ενώ sτο Californication δεν βρίσκω απολύτως κανένα ενδιαφέρον.
klainmaingr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Η penny είναι όλα τα λεφτά.. Δεν ξέρω τι περιμένατε απο το είδος του ρόλου της.. Μου είναι απείρως συμπαθής και είναι ο λόγος που εξαρχής άρχισα να βλέπω τη σειρά. Είναι όμορφη αλλα με έναν ιδιαίτερο, casual τρόπο. Είναι στις τόπ γυναίκες απο σειρές έβερ for me... Απο την άλλη ο υποχόνδριος Σέλντον είναι υπεργαμάτος και έχω βρεί κοινά μαζί του όπως το couch spot Είναι όλη η σειρά μόνος του βασικά. Δεν θα έμπαινα στον κόπο να την δώ αν δεν υπήρχε. Ο γουόλοιτς απο την άλλη είναι εμετικός και πρέπει να πεθάνει. Πραγματικά μου τη δίνουν τα μούτρα του. 'Ολες οι "καταστάσεις" στις οποιές μπαίνει, είναι βλακώδεις και τραβηγμένες. Βασικά μου φαίνεται κομιξικός και παράωρος. Ενώ όλα είναι σε μια λογική βάση, αυτός είναι out of this world εξώφθαλμα και χάνει πολύ η συνοχή της σειράς. Ο λέναρντ είναι βαρετός. Και ο ινδός είναι γαμ@τος γενικά αλλα σεναριακά είναι πολύ στην απ'έξω συνήθως. Η σειρά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή αλλα πραγματικά αυτό οφείλεται στον Σέλντον και σε κανέναν άλλο... Νο σέλντον, νο bbt.
Sellers Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 @klainmaingr Συμφωνώ σε όλα όσα λες εκτός απο αυτό με τον Γουόλοβιτς. Πρώτα απο όλα, τον είχα ξεχωρίσει (σαν ηθοοποιό) απο το Studio 51 ακόμα, μια απαίσια σιερά με τον Μάθιου Πέρυ. Και μετά που τον ξαναείδα και στο bbt λέω, εδώ είμαστε... Και όντως. Στον Σέλντον δώσαν όλη αυτήν την πειεργείλα του. Στον Γουόλοβιτς αυτό το σπαστικό στυλάκι με τα ''άβολα'' αστεία. Στον Ινδό δώσαν τις ατάκες. (αν το παρατηρ΄σεις θα δεις ότι έτσι είναι) και τέλος ο Λέοναρντ είναι ο νορμάλ τύπος, που κάνει τους υπόλοιπους να δείχνουν πιο nerds απο ότι είναι... Είναι προσεγμένη σειρά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα