Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, τελείωσα κι εγώ τη σειρά και τώρα συμβαδίζω με τα νέα επεισόδια και έχω να πω τα εξής:

Καλή παιδιά η σειρά, πρωτότυπο το θέμα της, ωραίες ιδέες, καλά επεισόδια αλλά το casting δεν είναι ότι καλύτερο. Η Penny και ο Ινδός είναι μέτριοι προς κακοί, ο Γουόλοβιτς και ο Λέοναρντ μέτριοι και αυτός που ουσιαστικά κρατάει τη σειρά είναι ο Σέλντον, που χωρίς αυτόν, απλά δε θα υπήρχε.

Από την άλλη, υπάρχει μια κάποια χημεία στους πρωταγωνιστές, που σου τους κάνει συμπαθής.

Δεν ξέρω, όμως. Νομίζω ότι της λείπει αυτό το κάτι παραπάνω. Έχει βέβαια το άλλο "κάτι", που είναι το θέμα της και γενικά η nerd-ο-κουλτούρα της.

Καλή είναι τέλος πάντων, αλλά δεν μπαίνει και στις αγαπημένες. Προς το παρόν τουλάχιστον.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Λέοναρντ είναι κάτι σαν τον Τεντ στο HIMYM - είναι ο συμπαθητικός τύπος που δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα, ενώ πλαισιώνεται από εξτρίμ χαρακτήρες... και την Πέννυ.

Θυμάμαι όταν το ξεκίνησα πως δεν μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση αλλά με τον καιρό το γενικότερο geekοκλίμα με κέρδισε. Ηταν κάτι διαφορετικό όπως και να'χει. Είναι ειδικά κάτι στιγμές που in the land of emoticons, my face would be colon, capital d! :-D

Δημοσ.

Αν έδιωχναν την Penny - για πάντα - από την σειρά, θα γινόταν πολύ καλύτερη. Δεν ξέρω αν θα την έλεγα ατάλαντη, αλλά η σειρά αυτή σίγουρα δεν είναι για εκείνη. Και από την άλλη, σειρές με ρομάντζα έχουμε, με geeks δεν έχουμε.

Για παράδειγμα το The IT Crowd, δεν έχει ρομάντζα αλλά είναι top σειρά για computer geeks. Αν έμπαινε γυναίκα στη μέση, θα χαλούσε όλο το κλίμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν γίνεται σειρά μόνο με geek αστεία... πρέπει να υπάρχει και ένα γλυκανάλατο στόρι για να έρχονται τα σε νορμάλ βαθμό geek αστεία και εκεί που είσαι χαλαρός να πέφτεις στο πάτωμα.

Ο Ινδός μου αρέσει και γενικά δεν έχω πρόβλημα πλην των επεισοδίων που "ξεψάρωσε"... σαν "νορμαλ" άνθρωπος μου προκάλεσε μια μικρή αντιπάθεια.

Γενικά πιστεύω ότι είναι απολύτα ισορροπημένοι οι ρόλοι των τεσσάρων στην σειρά και η Πένυ αυτή που θα έπρεπε να είναι για Αμερικανίδα που έφυγε από την μικρή της πόλη...

Επεξ/σία από alexzzz
Δημοσ.

Εμενα πλην του Σελντον μου αρεσει και ο Γουόλοβιτς.Πιστευω αυτοι οι 2 βγαζουν το γελιο.

Γιατι δηλαδη πχ στα Φιλαρακια ποιος απο αυτους ειναι σοβαρος ηθοποιος?Το πολυ ενας-δυο.

Οχι οτι συγκρινονται οι σειρες..

Δημοσ.
Ο Λέοναρντ είναι κάτι σαν τον Τεντ στο HIMYM

σε καμία διάσταση δεν ισχύει αυτο...

pavelX υποστηριζεις οτι πρεπει να διωξουν τετοιο πλασμα?

μακαρι να εβαζαν αλλες 5 :P

Δημοσ.
Ο Λέοναρντ είναι κάτι σαν τον Τεντ στο HIMYM - είναι ο συμπαθητικός τύπος που δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα, ενώ πλαισιώνεται από εξτρίμ χαρακτήρες... και την Πέννυ.

Με την έννοια που είναι σε bold προφανώς.

Δημοσ.

Όσους κι αν έχω ρωτήσει, ο Sheldon είναι ο αγαπημένος τους χαρακτήρας και μάλιστα οι άλλοι 3 δεν υπάρχουν καν, γλάστρες. Προσωπικά δε συμφωνώ με αυτό, πιστεύω πως και οι 4 nerds είναι το ίδιο καλοί και ο καθένας έχει τον ρόλο του.

Τον Raj απλά τον έχουν ρίξει επειδή πολλές φορές δε μιλάει ή τον ξεχνάνε οι άλλοι, τον έχουν λιγάκι κλασμένο δηλαδή. Και πάλι όμως, για μένα ένα βλέμμα του η μια κίνηση του αρκεί για να γελάσω. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον απ' τους 4, ο καθένας είναι διαφορετικός τύπος και παίζει τον ρόλο του.

Για την Penny είχα διαβάσει ότι στην αρχή σκόπευαν να την κάνουν τελείως κακιασμένη, καμία σχέση με την τωρινή. Απλά δεν δέχτηκαν το pilot και τη σειρά γενικότερα, είπαν στους δημιουργούς να ξαναγράψουν ένα αλλαγμένο σενάριο και έτσι έγινε. Δε μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η σειρά με διαφορετική Penny. Συμφωνώ πάντως με αυτό που είπε ο alexzzz, άλλωστε αν δεν υπήρχε η Penny πιστεύω πως αυτοί που θα έβλεπαν τη σειρά θα ήταν λιγότεροι.

Δημοσ.

και η σειρά είναι ΠΟΛΥ καλή, κ η ηθοποιία σε αρκετά καλό επίπεδο..

και το 2ο επεισόδιο ήταν και πάλι πολύ καλό...

(δεν παίζεται ο Σελντον, είναι θεός :) )!

Δημοσ.
Ο Λέοναρντ είναι κάτι σαν τον Τεντ στο HIMYM

Για μένα δεν είναι καθόλου έτσι. Ο Τεντ μου είναι πολύ πιο συμπαθής (ίσως ταυτίζομαι και περισσότερο). Ο Λέναρντ μου είναι αδιάφορος. Δηλαδή δεν υπάρχει περίπτωση να με συγκινήσει ότι και να του συμβεί.

Ίσως φταίει που μικρός είχα δει πολλές φορές το "Ξέρω τι κάνατε πέρυσι το καλοκαίρι" και τον έχω ταυτίσει με τον ρόλο του εκεί, που έπαιζε έναν αντιπαθητικό (αν και τώρα δε μου είναι αντιπαθής, απλά αδιάφορος όπως είπα).

Γιατι δηλαδη πχ στα Φιλαρακια ποιος απο αυτους ειναι σοβαρος ηθοποιος?Το πολυ ενας-δυο.

Το πολύ πέντε. Μόνο η Μόνικα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Όλοι οι άλλοι έχουν κάτι πολύ δικό τους που βγάζει γέλιο. Ο Τσάντλερ έχει ξεκινήσει ολόκληρη σχολή "ατάκας", Τζόι και Φοίβη δε νομίζω πως αμφιβάλλει κανείς πως είναι μοναδικοί, ο Ρος είναι πολύ καλός στην υπερβολή, έχει ιδιαίτερη φωνή, βλέμμα κτλ και η Τζένιφερ Άνιστον βγάζει πάντα κάτι πολύ θετικό που σε κάνει να θέλεις να την παρακολουθείς, που δεν το έχει καμία άλλη ηθοποιός με τον ίδιο τρόπο.

Γενικά απορώ ποιους απέκλεισες για να καταλήξεις στους ένας-δύο.

Εκτός αν εννοούμε σοβαρούς ηθοποιούς μόνο όσους μπορούν να παίξουν διαφορετικά είδη ρόλων, που εδώ βρισκόμαστε σε άλλη εποχή, σε άλλη χώρα και σε διαφορετικό είδος υποκριτικής τέχνης.

Δημοσ.

Για μενα μονο ο Περυ (Τσαντλερ) εχει αυτο το "κατι".Ολοι οι υπολοιποι πολυ καλοι στο ρολο τους αλλα μεχρι εκει.

Μου φαινεται οτι επηρεαζεσαι επειδη σου αρεσει πολυ η σειρα.

Εξαλλου την καλυτερη καριερα μετα τα φιλαρακια την εκανε η συμπαθητικη μεν-χωρις ταλεντο δε Ανιστον.Μονο τη γλυκουλα μπορει να παιζει.

Δημοσ.
Λοιπόν, τελείωσα κι εγώ τη σειρά και τώρα συμβαδίζω με τα νέα επεισόδια και έχω να πω τα εξής:

Καλή παιδιά η σειρά, πρωτότυπο το θέμα της, ωραίες ιδέες, καλά επεισόδια αλλά το casting δεν είναι ότι καλύτερο. Η Penny και ο Ινδός είναι μέτριοι προς κακοί, ο Γουόλοβιτς και ο Λέοναρντ μέτριοι και αυτός που ουσιαστικά κρατάει τη σειρά είναι ο Σέλντον, που χωρίς αυτόν, απλά δε θα υπήρχε.

Από την άλλη, υπάρχει μια κάποια χημεία στους πρωταγωνιστές, που σου τους κάνει συμπαθής.

Δεν ξέρω, όμως. Νομίζω ότι της λείπει αυτό το κάτι παραπάνω. Έχει βέβαια το άλλο "κάτι", που είναι το θέμα της και γενικά η nerd-ο-κουλτούρα της.

Καλή είναι τέλος πάντων, αλλά δεν μπαίνει και στις αγαπημένες. Προς το παρόν τουλάχιστον.

ενταξει μωρε οχι!ο σελτον ειναι απλα ο θεος της σειρας αλλα ας παραδεχτουμε οτι και ο γουολοβιτς ειναι ο εκνευριστικα αντιπαθητικος γλοιωδης αλλα γαματος τυπος!

με το "τελειο" ντυσιμο και τις τελειες ζωνες!η πεννυ αναρωτιεμαι για ποιο λογο παιζει στη σειρα και με τι προσοντα(εκτος απο ομορφη)!

ειναι εντελως αταλαντη λεμε!καλυτερο επεισοδιο ever season 2 episodes 14-15!!

Δημοσ.
η πεννυ αναρωτιεμαι για ποιο λογο παιζει στη σειρα και με τι προσοντα(εκτος απο ομορφη)!

Πιστεύεις πως το γεγονός ότι στη σειρά υποδύεται μια σερβιτόρα που θέλει να γίνει ηθοποιός είναι τυχαίο; :D

Δημοσ.

χεχε προφανως ειναι τυχαιο!!επισης δεν ειναι τυχαιο που δεν της δινουν και τιποτα τρομερο να πει!για παραδειγμα οταν ο σελτον ΦΥΣΙΚΑ της τη λεει αυτη απλα τον κοιταει και γυρναει τη πλατη χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...