Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σςςςςς... Δεν κάνει να μιλάς για τους εμείς... :X

Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι: εννοούσα geeks, όχι "downloaders". Αν και το ένα συνήθως συνεπάγεται το άλλο, άλλωστε γι' αυτό έχω και την άποψη ότι η σειρά δε θα πιάσει.

το Scrubs το έχει άλλο κανάλι :P

Στο mtv παίζει μου φαίνεται, πρέπει να είχα πετύχει κι εγώ επεισόδια.

Υπάρχει ελληνικό MTV; Μήπως παίζει μόνο στην Αθήνα; Η Nova το δίνει; Δε θυμάμαι να το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλη και δυνατη αρχη για την καινουργια σεζον.Γελασα περισσοτερο με την παρακατω ατακα του sheldon βεβαια

Did you just have the nobel prize in waitressing stolen from you?:lol::lol:

Δημοσ.
Υπάρχει ελληνικό MTV; Μήπως παίζει μόνο στην Αθήνα; Η Nova το δίνει; Δε θυμάμαι να το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου.

Ναι, αν θυμάμαι καλά πέρυσι το καλοκαίρι άρχισε τη λειτουργία του. Μάλιστα πήρε τη θέση ενός άλλου καναλιού το οποίο είχε βάλει αντίστροφη μέτρηση.

Για κάλυψη δεν ξέρω τι ισχύει, εδώ είναι δωρεάν το κανάλι. Απλά προσωπικά το πιάνω με λίγα χιονάκια.

Ένα θετικό είναι ότι βάζει (έβαζε τουλάχιστον) South Park. Επίσης βάζει και εκπομπές παραγωγής mtv το οποίο δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά αν βάζει εκπομπές τύπου "Viva La Bam" και "Pimp my Ride" αξίζει (λέω "αν" γιατί δε παρακολουθώ και πολύ mtv).

Δημοσ.

οφ τοπικ:

Ένα θετικό είναι ότι βάζει (έβαζε τουλάχιστον) South Park. Επίσης βάζει και εκπομπές παραγωγής mtv το οποίο δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά αν βάζει εκπομπές τύπου "Viva La Bam" και "Pimp my Ride" αξίζει (λέω "αν" γιατί δε παρακολουθώ και πολύ mtv).

Τις βάζει αυτες τις εκπομπές. Πάντως σε έμενα το πιάνει, τζάμι. Επίσης το νοβα το είχε απο παλιά (το ξενο), τωρα εχει το ελληνικό.

Δημοσ.

Τι έγινε εδώ, κανείς δεν είδε το δεύτερο επεισόδιο της νέας season;

Το επεισόδιο ήταν καλούτσικο, δεν με ενθουσίασε όπως η πρεμιέρα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό.

Υπήρξε και ένα απρόοπτο στη σχέση Penny-Leonard αλλά φάνηκε να τακτοποιείται. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια.

Και ένα spoiler για το 3ο, επερχόμενο επεισόδιο της σειρας:

Στο σύντομο plot βλέπω ότι ο Wolowitz και ο Raj θα πάνε σε ένα goth club για να βρούνε γκόμενες. Το επεισόδιο έχει τίτλο "The Gothowitz Deviation".

Κάτι μου λέει ότι θα ζήσουμε επικές Wolowitzιακές στιγμές.

• Super Moderators
Δημοσ.

Star είναι, ο κόσμος να έχει έρθει στο τέλος του θα δείχνει μαλακίες...

Δημοσ.
Star είναι, ο κόσμος να έχει έρθει στο τέλος του θα δείχνει μαλακίες...

Ελπίζω το ''μαλακίες'' να μην είναι αντικείμενο στο BBT.

Δημοσ.

Εκείνη η ώρα είναι καλά δε νομίζω να αλλάξει κανένα εκτακτο όταν θα ψηφίζουν οι άχρηστοι! Μετά τις 7 θα κοπούν όλα που αρχίζει το πανηγύρι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...