Επισκέπτης Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Σςςςςς... Δεν κάνει να μιλάς για τους εμείς... Απλά για να είμαστε ξεκάθαροι: εννοούσα geeks, όχι "downloaders". Αν και το ένα συνήθως συνεπάγεται το άλλο, άλλωστε γι' αυτό έχω και την άποψη ότι η σειρά δε θα πιάσει. το Scrubs το έχει άλλο κανάλι Στο mtv παίζει μου φαίνεται, πρέπει να είχα πετύχει κι εγώ επεισόδια. Υπάρχει ελληνικό MTV; Μήπως παίζει μόνο στην Αθήνα; Η Nova το δίνει; Δε θυμάμαι να το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 ναι υπάρχει, no idea για την κάλυψη...
speedy23 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Καλη και δυνατη αρχη για την καινουργια σεζον.Γελασα περισσοτερο με την παρακατω ατακα του sheldon βεβαια Did you just have the nobel prize in waitressing stolen from you?:lol:
ata1983 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ έπεσα κάτω με το First in First Served!
anthony_88 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Αρχιμήδης πρέπει να είναι πολύ περήφανος... Σ αρεσε;;
slipknot Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Υπάρχει ελληνικό MTV; Μήπως παίζει μόνο στην Αθήνα; Η Nova το δίνει; Δε θυμάμαι να το έχει πάρει πουθενά το μάτι μου. Ναι, αν θυμάμαι καλά πέρυσι το καλοκαίρι άρχισε τη λειτουργία του. Μάλιστα πήρε τη θέση ενός άλλου καναλιού το οποίο είχε βάλει αντίστροφη μέτρηση. Για κάλυψη δεν ξέρω τι ισχύει, εδώ είναι δωρεάν το κανάλι. Απλά προσωπικά το πιάνω με λίγα χιονάκια. Ένα θετικό είναι ότι βάζει (έβαζε τουλάχιστον) South Park. Επίσης βάζει και εκπομπές παραγωγής mtv το οποίο δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά αν βάζει εκπομπές τύπου "Viva La Bam" και "Pimp my Ride" αξίζει (λέω "αν" γιατί δε παρακολουθώ και πολύ mtv).
ANHLIKOS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 οφ τοπικ: Ένα θετικό είναι ότι βάζει (έβαζε τουλάχιστον) South Park. Επίσης βάζει και εκπομπές παραγωγής mtv το οποίο δεν είναι απαραίτητα καλό αλλά αν βάζει εκπομπές τύπου "Viva La Bam" και "Pimp my Ride" αξίζει (λέω "αν" γιατί δε παρακολουθώ και πολύ mtv). Τις βάζει αυτες τις εκπομπές. Πάντως σε έμενα το πιάνει, τζάμι. Επίσης το νοβα το είχε απο παλιά (το ξενο), τωρα εχει το ελληνικό.
slipknot Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Τι έγινε εδώ, κανείς δεν είδε το δεύτερο επεισόδιο της νέας season; Το επεισόδιο ήταν καλούτσικο, δεν με ενθουσίασε όπως η πρεμιέρα αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Υπήρξε και ένα απρόοπτο στη σχέση Penny-Leonard αλλά φάνηκε να τακτοποιείται. Περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί στα επόμενα επεισόδια. Και ένα spoiler για το 3ο, επερχόμενο επεισόδιο της σειρας: Στο σύντομο plot βλέπω ότι ο Wolowitz και ο Raj θα πάνε σε ένα goth club για να βρούνε γκόμενες. Το επεισόδιο έχει τίτλο "The Gothowitz Deviation". Κάτι μου λέει ότι θα ζήσουμε επικές Wolowitzιακές στιγμές.
alexzzz Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2009 Ναι και εγώ δεν εντυπωσιάστηκα από το δεύτερο επεισόδιο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Star είναι, ο κόσμος να έχει έρθει στο τέλος του θα δείχνει μαλακίες...
Sellers Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Star είναι, ο κόσμος να έχει έρθει στο τέλος του θα δείχνει μαλακίες... Ελπίζω το ''μαλακίες'' να μην είναι αντικείμενο στο BBT.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 προφανώς και όχι, είμαι φανατικός της σειράς, γενικά μιλούσα
ata1983 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Εκείνη η ώρα είναι καλά δε νομίζω να αλλάξει κανένα εκτακτο όταν θα ψηφίζουν οι άχρηστοι! Μετά τις 7 θα κοπούν όλα που αρχίζει το πανηγύρι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα