seishirosakura Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ι call it ''Τhe Clooney'' I call it the mario and luigi but whatever Η καλύτερη ατάκα του επεισοδίου :Ρ
alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα μου άρεσε και το "ο λαός μου διέσχισε ήδη την έρημο... φτάνει"
soturin Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 H καλύτερη ατάκα/διάλογος ήταν χαλαρά η μπηχτή στους creationists με Sheldon και τη μάνα του.
antreaslam Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ξεκινησε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ η σειρά!!! με πολυυυυ γελιο!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 To bbt βασίζει σχεδόν πάντα τα αστεία του σε geek facts/sheldonish παράνοιες. Ένας τυχαίος καημένος μεταφραστής που απλά ξέρει να μεταφράζει, δεν μπορεί να πιάσει (και πόσο μάλλον να αποδόσει) εύκολα το context αν δεν είναι της ίδιας "φυλής".Δεν το είδα στο στάρ αλλα είμαι σίγουρος όπως προφητικά προείπα οτι οι υπότιτλοι ήταν μάπα Αυτός είναι ο λόγος που πιστεύω ότι ήταν κακή επιλογή για να δείξει τη συγκεκριμένη σειρά ο STAR. Δηλαδή ποιος θα τη δει; Οι "εμείς" (ξέρετε ποιοι είμαστε, μην το αρνείστε) την έχουμε ήδη δει, δεν περιμένουμε από το STAR. Οι άλλοι δεν θα ενδιαφερθούν γιατί δε θα πιάνουν τα αστεία, κάτι στο οποίο θα συμβάλλουν και οι υπότιτλοι. Δεν έβαζαν το Scrubs, που έχει πιο "παγκόσμιο" χιούμορ...
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή ποιος θα τη δει; Οι "εμείς" (ξέρετε ποιοι είμαστε, μην το αρνείστε) Σςςςςς... Δεν κάνει να μιλάς για τους εμείς... 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το Scrubs το έχει άλλο κανάλι
seishirosakura Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 το Scrubs το έχει άλλο κανάλι Πήρε ελληνικό κανάλι το Scrubs? :Ο Κατα τα άλλα ο Manuel τα είπε πολύ σωστα. Οι geeks το έχουμε ήδη δει στην πλειονότητα μας και τους άλλους δεν θα τους ενδιαφέρει αρκετά για να μπουν στη διαδικασία να το καταλάβουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 ναι κάπου το πήρε το μάτι μου ή στο ΣΚΑΙ ή στο MTV Greece
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Στο mtv παίζει μου φαίνεται, πρέπει να είχα πετύχει κι εγώ επεισόδια.
nickarmy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 πολύ φάση (κοιταζα εκεινη την ωρα και περι φυσικής) ιδικά η φάση με τo ανέβασμα των επίπλων
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Ο Αρχιμήδης πρέπει να είναι πολύ περήφανος... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2009 από Sellers
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Μπαμπινιώτης από την άλλη όχι και τόσο...
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Ντάξει η σειρά ξεκίνησε απο κει που σταμάτησε. Κεντάει!!!
Sellers Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2009 [Πουστιά mode on] Γιατί το λές αυτό ρε??? [Πουστιά mode off]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα