Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Εν τω μεταξύ, χάρηκα γιατί διάβασα το μήνυμα σου έτσι: τα δύο επεισοδιάκια BBT και HIMYM τα ξεπέταξα σε 40 λεπτά. και νόμιζα ότι είχε 2 επεισόδια BBT. Μετά κατάλαβα το συντακτικό και απογοητεύτηκα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 στα κλασικά υψηλά επίπεδα το σημερινό επεισόδιο... διπλά είχαν σήμερα μόνο τα House MD & Heroes
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλό θα ήταν να είχε δύο επεισόδια, θέλω κι άλλο ο αχόρταγος. ThReSh κι εσύ είδες όλες τις πρεμιέρες βλέπω. Δεν είμαι ο μόνος καμένος.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 όχι όλες, δεν είδα την πρεμιέρα του Two and a Half Men επειδή δεν έχω δει ακόμα τις προηγούμενες season
ANHLIKOS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 . Δεν είμαι ο μόνος καμένος. Σε καμιά περίπτωση και γω καμένος είμαι με τις σειρές που παρακολουθώ. Αλλα γμτ, εχω δύσκολο ωράριο. Με εχετε ψήσει άσχημα με τα σχόλια για ΗΙΜΥΜ ΒΒΤ και House. Οταν γυρίσω σπίτι, θα σας πω και γω την δική μου άποψη.
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ε, ξύπνησα νωρίς σήμερα. Πάντως μη νομίζεις, τρεις ongoing σειρές βλέπω όλες κι όλες (άντε τέταρτη και το IT Crowd). Τηλεόραση -ελληνική- δε βλέπω γενικότερα, τα δύο επεισοδιάκια BBT και HIMYM τα ξεπέταξα σε 40 λεπτά. Παίζει ακόμα το It Crowd? Έχει βγει κάποιο νέο επεισόδιο? Νομίζω έχω μείνει στην 3η season.
slipknot Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Παίζει ακόμα το It Crowd? Έχει βγει κάποιο νέο επεισόδιο? Νομίζω έχω μείνει στην 3η season. Προς το παρών τίποτα, γι' αυτό το έβαλα σε παρένθεση ως πιθανή τέταρτη ongoing σειρά.
Land_Of_Banania Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Μακάρι να συνεχίσει. Είχαν πολύ γέλιο οι χαρακτήρες.
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Κορυφή το επεισόδιο... μια ομάδα μόνος του ο Wolowitz
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε σεις θα τρελαθώ. Κατεβάζω τους υπότιτλους για BBT και δεν παίζουν. Χωρίς λόγο. ΓΟΥΑΑΑΙΙΙ ?? Νεότερα του προβλήματος: Ανοίγω τους σαμπτίτλες με το Σαμπτίλτες Γουόρκσοπ και ενώ η μία επιλογή είναι στο Greek και η άλλη στο Default εγώ τα βλέπω στην γλώσσα του ισλαμαμπάντ. Και καλά εγώ που γνωρίζω. Αλλά θέλουν να το δουν κι'αλλοι μαζί μου που δεν ξέρουν ισλαμαμπαντικά. Ενώ όταν τους ανοίγω κανονικά απο το αρχειάκι τους είναι στα Ελληνικά. Τι γίνεται ? Εν τω μεταξύ οι υπότιτλοι του Himym ακριβώς με την ίδια μορφή παίζουν.
frenzy Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Blend in with TOY STORY Χαχαχαχαχα:lol::lol:
vaso7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Καλό ξεκίνημα και γι'αυτή τη σειρά. Αλλά ρε γμτ είχα δει το καλοκαίρι και τις 2 προηγούμενες σεζον μαζεμένες και τώρα θέλω κι άλλο!!! Πολύ μικρή δόση! Sheldon rocks!
Sellers Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Ι call it ''Τhe Clooney'' I call it the mario and luigi but whatever ''Θα περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στο Τέξας προσπαθώντας να διδάξω την εξέλιξη στους δημιουργηστές...''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα