Heybro Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, webparts είπε Εγω ειμαι Howard,Barney και Chandler-Joey. Και ο Howard επικός ήταν στις πρώτες σεζόν. Ο Ross είχε επικοτερες στιγμές στα φιλαράκια και σαν ηθοποιός είναι καλύτερος χωρίς να λέω ότι οι άλλοι 2 δεν έβγαζαν γέλιο. 1
webparts Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, Heybro είπε Και ο Howard επικός ήταν στις πρώτες σεζόν. Ο Ross είχε επικοτερες στιγμές στα φιλαράκια και σαν ηθοποιός είναι καλύτερος χωρίς να λέω ότι οι άλλοι 2 δεν έβγαζαν γέλιο. Καθενας ειχε το δικο του ξεχωριστο ρολο,δεν ξεχναω ποτε τις γκριματσες,αντιδρασεις και εκφρασεις του Ross. Οπως και αυτην του Χαουι: Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από webparts
mylo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Η ρομπιν είναι ποιο ωραίο μωρό από ρειτσελ όχι όμως από πεννυ
webparts Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, mylo είπε Η ρομπιν είναι ποιο ωραίο μωρό από ρειτσελ όχι όμως από πεννυ Οχι κ ετσι ρε μαν.. Ειπαμε,γουστα,αλλα οχι κ ετσι!!
mylo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 9 ώρες πριν, webparts είπε Οχι κ ετσι ρε μαν.. Ειπαμε,γουστα,αλλα οχι κ ετσι!! Ποια προτιμάς ;
Heybro Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Για μένα penny πρώτα Robin μετά Rachel τελευταία 1
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Heybro είπε Για μένα penny πρώτα Το εχω και εγω αυτο το screenshot παντως.. Δεστη και στο σημειο που εχουν φτιαξει ενα sex dungeon με τον Leon. Αν και σχεδον φαινεται σα να μην ειναι η ιδια στη σκηνη,ουτε η φωνη ειναι ιδια. Edit Eδω σε εχω Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από webparts 1
kargo130 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Λυπηθειτε μας ρε πρωινιατικα......(by the way δεν καταλαβαινω πως δεν θυμαμαι το συγκεκριμενο επεισοδιο) 1
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, Heybro είπε Για πάμε Η φωνη ομως δε μου καθεται,τολμω να πω ουτε και το προσωπο. Για το στηθος ειμαι λιγο σκεπτικος..
Heybro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, webparts είπε Η φωνη ομως δε μου καθεται,τολμω να πω ουτε και το προσωπο. Για το στηθος ειμαι λιγο σκεπτικος.. Δεν έγραψαν κάτι για αλλαγή ηθοποιου στη συγκεκριμένη σκηνή πάντως αν όντως ήταν άλλη θα το ξέραμε πιστεύω.
p4n0s86 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Cuoco είναι ρε παίδες, απλά σε κάποια φάση πριν λίγα χρόνια τα φούσκωσε όπως όλες. Αν το βάλετε στην 1η σεζόν και συγκρίνετε με τώρα θα το δείτε. Πάντως εμένα με χαλάει που την σοβάρεψαν, ενώ ήταν η κλασσική "χαζή ξανθιά". Δηλαδή επειδή πήρε τον Λέοναρντ αυξήθηκε το IQ της; Χαχαχα δεν βγάζει νόημα, αλλά νταξ δεν την βλέπουμε και γι' αυτό. Γενικά όλο το ύφος της σειράς πήγε προς το... family friendly και ξέφυγε αρκετά από την ωμή nerdοκατάσταση που αγαπήσαμε. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από p4n0s86 2
Heybro Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Εδώ ευνουχισαν τον κορυφαίο καφρο ονόματι Howard wolowitz. 2
najinblue3 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε Η Cuoco είναι ρε παίδες, απλά σε κάποια φάση πριν λίγα χρόνια τα φούσκωσε όπως όλες. Αν το βάλετε στην 1η σεζόν και συγκρίνετε με τώρα θα το δείτε. Πάντως εμένα με χαλάει που την σοβάρεψαν, ενώ ήταν η κλασσική "χαζή ξανθιά". Δηλαδή επειδή πήρε τον Λέοναρντ αυξήθηκε το IQ της; Χαχαχα δεν βγάζει νόημα, αλλά νταξ δεν την βλέπουμε και γι' αυτό. Γενικά όλο το ύφος της σειράς πήγε προς το... family friendly και ξέφυγε αρκετά από την ωμή nerdοκατάσταση που αγαπήσαμε. Νομιζω ηταν παντα φουσκωμενα και δεν εκανε επεμβαση, μπορει και οχι, προχωραμε
webparts Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Νομιζω ηταν παντα φουσκωμενα και δεν εκανε επεμβαση, μπορει και οχι, προχωραμε Σε αυτη τη σκηνη συμφωνουμε ολοι οτι ειναι φουσκωμενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα