Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα εκατομμυριο εκαστος ανα επεισοδιο παιρνουν ,τουλαχιστον ψιλογελαμε και λιγο σε σχεση με την προπερσινη και περσινη σεζον :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ισχύει, η προηγούμενη ήταν αρκετά βαρετή, τώρα σα να ανεβαίνει πάλι. Εγώ περιμένω να βγουν 2-3 επεισόδια και μετά τα βλέπω όλα μαζί. Ωραία θα ταν αν ήταν 45λεπτα επεισοδια και χωρις τα "αυθορμητα" γέλια κάθε τόσο. Αλλά οκ, μας αρέσει και έτσι.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εγώ έχω ξενερώσει;

Την σειρά την βλέπαμε(σίγουρα εγώ) για την geek παρέα με το ωραίο χιούμορ. Μπήκαν οι κοπέλες οκ, όλα μια χαρά, κάτι διαφορετικό.

Αλλά εδώ έχουμε φτάσει ο Leonard με τον Sheldon να μην μένουν μαζί (το βασικό concept imho) 2 από τους 4 να είναι παντρεμένοι και ο 3ος να ετοιμάζεται.

Δημοσ.

Μάλλον δεν θα μπορούν να κάνουν άλλα σενάρια για επόμενα επεισόδια οπότε μπορεί να σκέφτονται να το τελειώνουν σιγά σιγά.

Δημοσ.

Διαφωνω ενω η περσινη χρονια ηταν μια "αναλαμπη" μετα απο συνεχομενες μετριες

η φετινη οσο ειδα γυρισε παλι στην μετριοτητα

Δημοσ.

Μάλλον δεν θα μπορούν να κάνουν άλλα σενάρια για επόμενα επεισόδια οπότε μπορεί να σκέφτονται να το τελειώνουν σιγά σιγά.

καπου δεν ειχε αναφερθει οτι η σειρα θα εχει ακομα 2-3 σεζον ;

edit : τωρα που ψαχνω google να βρω καποιο λινκ ,δεν βρισκω... ισως εχω μεινει πισω θα χει κολλησει το μυαλο μου τοτε το 2014 που ανανεωθηκε για 3 χροονια ακομα , ποιος ξερει :P θα τελειωσει μαζι με το supernatural :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φέτος μου άρεσε για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια.

• 2 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...