Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρχιζουν να προβαλουν την σειρα, τις κυριακες...νομιζω ΣΤΑΡ η ΑΝΤ1..δεν ειμαι σιγουρος..στις 4:45 το απογευμα,

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
αν δεν έρθει ο gio δεν μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους... :P

Καλημέρα

αυτό που είπα και εγώ pink boy...

• Moderators
Δημοσ.
αρχιζουν να προβαλουν την σειρα, τις κυριακες...νομιζω ΣΤΑΡ η ΑΝΤ1..δεν ειμαι σιγουρος..στις 4:45 το απογευμα,

Yeap,χτες το απογευμα την εβλεπε ο slipknot

Έκανα ζάπινγκ και πετυχαίνω τώρα το BBT στο Σταρ. Ευτυχώς είναι με υπότιτλους.
Δημοσ.

Από τα λίγα που είδα στο ΣΤΑΡ πάντως, η μετάφραση δεν ήταν και χάλια. Δηλαδή εντάξει, τι να κάνουνε κι αυτοί οι μεταφραστές. Βομβαρδίζονται με αστεία σχετικά με τη φυσική, με αναφορές σε κόμικς, video games, klingon και άλλα πολλά. Ούτε η wikipedia δεν τους σώζει. :P

Δημοσ.
Από τα λίγα που είδα στο ΣΤΑΡ πάντως, η μετάφραση δεν ήταν και χάλια. Δηλαδή εντάξει, τι να κάνουνε κι αυτοί οι μεταφραστές. Βομβαρδίζονται με αστεία σχετικά με τη φυσική, με αναφορές σε κόμικς, video games, klingon και άλλα πολλά. Ούτε η wikipedia δεν τους σώζει. :P

Και που να πάμε και παρακάτω... Το πρώτο επεισόδιο είναι σχεδόν συγκρατημένο στα καμμένα αστεία.

Δημοσ.

Να σου πώ θα καταλάβαινα να χάνουν μερικά αστεία από τα κατεβατά αλλά όταν υπάρχει αντίστοιχη έκφραση ελληνική και η μετάφραση είναι αλλού για αλλού σημαίνει προχειροδουλειά. Παράδειγμα το I'll be the muscle που το μετάφρασαν Θα είμαι ο κουβαλητής ή το Ι have no peers που το μετάφρασαν δεν θα γίνει δίκη?!!!!????!!!

• Moderators
Δημοσ.
Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο!!! Ξέρει κανείς τι ώρα μπορούμε να το απολαύσουμε και Ελλάδα;

Μερικα posts πισω

αύριο ξημερώματα... :o

Aυριο πρωι χαραματα κατα τις 5-6 θα κανει βολτες στο interneti:-)
Δημοσ.

Καλή πρεμιέρα, μου έλειψαν οι τρελιάρηδες.

- I like the new look.

- Thanks. I call it "The Clooney".

- I call it "The Mario and Luigi", but whatever.

Δημοσ.
Τι διάολο ρε συ slipknot πότε πρόλαβες να τα δεις όλα? Απο τι ώρα χεις ξυπνήσει? :lol:

Ε, ξύπνησα νωρίς σήμερα. Πάντως μη νομίζεις, τρεις ongoing σειρές βλέπω όλες κι όλες (άντε τέταρτη και το IT Crowd). Τηλεόραση -ελληνική- δε βλέπω γενικότερα, τα δύο επεισοδιάκια BBT και HIMYM τα ξεπέταξα σε 40 λεπτά. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...