Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω μια κρυφή ελπίδα μήπως οι σεναριογράφοι επαναφέρουν τουλάχιστον το χαρακτήρα του Sheldon σε αυτό που ξεχωρίσαμε και αγαπήσαμε τις πρώτες 4 σεζόν, μετά το άκυρο που έριξε στην Amy.Φυσικά η σειρά δε πρόκειται ποτέ να επιστρέψει στα παλιά δεδομένα γιατί οι γυναίκες καταλαμβάνουν πλέον μεγάλο διάστημα του χρόνου κάθε επεισοδίου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχάριστα το βλέπω ακόμα (ειδικά με νεογέννητο στο σπίτι έχουμε ξεχάσει με τη γυναίκα τις ωριαίες σειρές) αλλά σαφώς δεν έχει την ποιότητα που είχε στις πρώτες 4-5 seasons.

Δημοσ.

Το τελευταιο επεισοδιο ηταν μακραν το καλυτερο των τελευταιων 3 χρονων.Πολυ γελιο και αρκετες αλλαγες στον σελντον.

Και τα 4 τελευταια επεισοδια ειναι καλα οποτε μακαρι να ξανα εχουμε επεισοδια οπως των πρωτων σεζον.

Δημοσ.

η πλήρης μετάλλαξη του χαρακτήρα του seldon τα 2 τελευταία επεισόδια. δεν λέω παραπάνω να μη το χαλάσω σε όσους δεν είδαν τα είδαν

Δημοσ.

Πολύ ωραίο επεισόδιο. Γενικά μου άρεσαν πολύ τα τελευταία επεισόδια, κάποια στιγμή είχε κάνει μεγάλη κοιλιά για τα γούστα μου, είχα σχεδόν σταματήσει να βλέπω.

Προσοχή! Θα σποϊλεριάσω! Ακούστε φάση στο τελευταίο επεισόδιο:

Βλέπουμε το επεισόδιο με την κοπέλα μου. Εγώ έχω μόλις δει το Star Wars και είμαι ενθουσιασμένος με την ταινία (αυτή δεν ήρθε). Οπότε ξεκινάει, χαίρομαι εγώ, είμαι σε φάση "πολύ καλή ιδέα, το επεισόδιο βγαίνει την κατάλληλη στιγμή" κτλ κτλ. Και φυσικά στην εξέλιξη του επεισοδίου έρχεται το γνωστό ιστορικό γεγονός για τους Sheldon και Amy.

Τελειώνει το επεισόδιο, γελάμε και σχολιάζει η κοπέλα μου:

-Απίστευτο επεισόδιο! Επιτέλους!

-Ναι! Πολύ μου άρεσε που ασχολήθηκαν με το Star Wars!

-Ποιο Star Wars μωρέ;! Εδώ το ΚΑΝΑΝΕ!

Και αμέσως μετά συνειδητοποιώ ότι αυτή ακριβώς είναι η τελευταία σκηνή του επεισοδίου. Ο Sheldon ενθουσιασμένος και κολλημένος με το Star Wars και ο άλλος να προσπαθεί να τον πείσει να συζητήσουν για το ότι έκανε σεξ. Ποτέ δεν ένιωσα πιο κοντά στον Sheldon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...