LiquidTroll Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Friends 2015 Και το αστείο είναι ότι στο πρώτο επεισόδιο παίζει το χαρτί "We were on a break". η απιστια που δεν την ήθελε κλπ κλπ
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 λοιπον πλεον η σειρα εχει μεταλλαχθει σε ενα Friends του 2015 όποιος την βλέπει , συνεχίζει για χάρη των προηγούμενων σεζον Για χαρη των προηγουμενων σεζον ξανα εχω δει καμια 1000 φορες τις 3 πρωτες σεζον.Και καθε φοραω γελαω ξανα και ξανα.Για πιο λογο να δω το εκτρωμα της 8/9 σεζον?Το ιδιο εκανα και με το how i met your mother.Στην τελευταιες 3 σεζον ειδα 3-4 επεισοδια που αξιζαν.
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Για χαρη των προηγουμενων σεζον ξανα εχω δει καμια 1000 φορες τις 3 πρωτες σεζον.Και καθε φοραω γελαω ξανα και ξανα.Για πιο λογο να δω το εκτρωμα της 8/9 σεζον?Το ιδιο εκανα και με το how i met your mother.Στην τελευταιες 3 σεζον ειδα 3-4 επεισοδια που αξιζαν. Πώς ακριβώς σε μια σειρά με 20λεπτα επεισόδια μπορείς χωρίς να δεις, να κρίνεις ποια επεισόδια αξίζουν;
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς ακριβώς σε μια σειρά με 20λεπτα επεισόδια μπορείς χωρίς να δεις, να κρίνεις ποια επεισόδια αξίζουν; Λοιπόν από την Τετάρτη σεζόν μέχρι την 7 υπάρχουν 20 επεισόδια που με άρεσαν αρκετά. Τα συγκεκριμένα επεισόδια περνουν 8.3+ στο imdb τα άλλα 8-. Στην 8 σεζόν δοκίμασα να δω μερικά και βαρεθηκα δεν βγάζει καθόλου γέλιο. Σε ολη την 8 σεζόν πέρνουν τα επεισόδια 7.5 πάνω κάτω. Η 9 θα είναι ακόμα χειρότερη. Και να φανταστείς ότι περνουν 1 εκατομμύριο ο κάθε ηθοποιός για το επεισοδιο.
thomasG4 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Πώς ακριβώς σε μια σειρά με 20λεπτα επεισόδια μπορείς χωρίς να δεις, να κρίνεις ποια επεισόδια αξίζουν; Λογικά έτσι http://www.imdb.com/title/tt0898266/epdate?ref_=ttep_sa_3 Μπορείς να πάρεις μια γενική εικόνα άμα μια σειρά έχει πάρει τη κάτω βόλτα, αλλά πάλι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο γιατί το χιούμορ δεν είναι αντικειμενικό. Ο καθένας μπορεί να βρίσκει κάτι αστείο και ο άλλος να μην γελάει καθόλου με την ίδια σκηνή. 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Όντως έχει κάνει κοιλιά το σόου, εστιάζοντας στα αισθηματικά του καθενός 1
Vassilis_24 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να πω, εγώ αν μια σειρά που βλέπω φτάσει σε σημείο να μην βλέπω ευχάριστα τα επεισόδιά της, την κόβω τελείως, ή με κρατάει ακόμα ή με χάνει.Με το Big Bang, μιας και δεν έχω βρει άλλη καλή κωμωδία να βλέπω και παρόλο που όντως έχει πέσει πολύ κι έχει αλλάξει και κατεύθυνση, τη βλέπω ακόμα ευχάριστα, αν συνεχίσει έτσι όμως και δεν τελειώσει του χρόνου όπως όλοι περιμένουμε, τότε θα την κόψω.Είναι πολύ σπάνιο, σειρά που να πηγαίνει πάνω από τις 5 σεζόν να μην κάνει μεγάλη κοιλιά, νομίζω κάπου εκεί είναι το μάξιμουμ...
king2009 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Τι να πω, εγώ αν μια σειρά που βλέπω φτάσει σε σημείο να μην βλέπω ευχάριστα τα επεισόδιά της, την κόβω τελείως, ή με κρατάει ακόμα ή με χάνει. Με το Big Bang, μιας και δεν έχω βρει άλλη καλή κωμωδία να βλέπω και παρόλο που όντως έχει πέσει πολύ κι έχει αλλάξει και κατεύθυνση, τη βλέπω ακόμα ευχάριστα, αν συνεχίσει έτσι όμως και δεν τελειώσει του χρόνου όπως όλοι περιμένουμε, τότε θα την κόψω. Είναι πολύ σπάνιο, σειρά που να πηγαίνει πάνω από τις 5 σεζόν να μην κάνει μεγάλη κοιλιά, νομίζω κάπου εκεί είναι το μάξιμουμ... Και εγώ βλέπω τα καλά επεισόδια που βγάζουν γέλιο αλλά η τελευταία σεζόν δεν είχε ούτε ένα. Την 7 την είδα πιο ευχάριστα. Οι περισσότερες σειρές κάνουν κοιλιά εκτός λίγων εξαιρέσεων. Community Parks and Recreation Είναι λίγες από τις κωμωδίες που δεν έχουν κάνει κοιλιά. Ίσως και φιλαράκια αν και οι 2 τελευταίες σεζόν έχουν αρκετά βαρετά επεισόδια.
vsl Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αν δεν το ξέρετε, υπάρχει και εδώ το γράφημα του IMDb, που είναι πιο εύκολο και γρήγορο στο μάτι. http://graphtv.kevinformatics.com/tt0898266 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2015 από vsl 3
Kasrith Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Και εγώ βλέπω τα καλά επεισόδια που βγάζουν γέλιο αλλά η τελευταία σεζόν δεν είχε ούτε ένα. Την 7 την είδα πιο ευχάριστα. Οι περισσότερες σειρές κάνουν κοιλιά εκτός λίγων εξαιρέσεων. Community Parks and Recreation Είναι λίγες από τις κωμωδίες που δεν έχουν κάνει κοιλιά. Ίσως και φιλαράκια αν και οι 2 τελευταίες σεζόν έχουν αρκετά βαρετά επεισόδια. Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!;
king2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!; Πολύ λίγο σε μια σεζόν. Το Big Bang Theory από την 4 και μετα έπεσε κατακόρυφα. Πάλι βγάζει 4 με 5 καλά επεισόδια σε κάθε σεζόν αλλά στις πρώτες 3 όλα είναι ένα και ένα
omghi2u Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Ουτε η τελευταια season του community ηταν ΤΟΣΟ καλη. 2 κοιλιες(seasons) για εμενα. still μια , αν οχι Η , απο τις αγαπημενες μου.
gavros10 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες.
thomasG4 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες. Μου άρεσε και εμένα αρκετά το Parks And Recreation αλλά το Seinfeld δεν το φτάνει. 1
liopyr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Πάλι μόνος του τραβάει κουπί ο Σέλντον. Αν δεν υπήρχε σε αυτη την σειρά, δεν θα την έβλεπαν ούτε οι συγγενείς τους. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα