Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λοιπον

πλεον η σειρα εχει μεταλλαχθει σε ενα Friends του 2015

όποιος την βλέπει , συνεχίζει για χάρη των προηγούμενων σεζον

Για χαρη των προηγουμενων σεζον ξανα εχω δει καμια 1000 φορες τις 3 πρωτες σεζον.Και καθε φοραω γελαω ξανα και ξανα.Για πιο λογο να δω το εκτρωμα της 8/9 σεζον?Το ιδιο εκανα και με το how i met your mother.Στην τελευταιες 3 σεζον ειδα 3-4 επεισοδια που αξιζαν.

Δημοσ.

Για χαρη των προηγουμενων σεζον ξανα εχω δει καμια 1000 φορες τις 3 πρωτες σεζον.Και καθε φοραω γελαω ξανα και ξανα.Για πιο λογο να δω το εκτρωμα της 8/9 σεζον?Το ιδιο εκανα και με το how i met your mother.Στην τελευταιες 3 σεζον ειδα 3-4 επεισοδια που αξιζαν.

Πώς ακριβώς σε μια σειρά με 20λεπτα επεισόδια μπορείς χωρίς να δεις, να κρίνεις ποια επεισόδια αξίζουν;

Δημοσ.

Πώς ακριβώς σε μια σειρά με 20λεπτα επεισόδια μπορείς χωρίς να δεις, να κρίνεις ποια επεισόδια αξίζουν;

Λοιπόν από την Τετάρτη σεζόν μέχρι την 7 υπάρχουν 20 επεισόδια που με άρεσαν αρκετά. Τα συγκεκριμένα επεισόδια περνουν 8.3+ στο imdb τα άλλα 8-. Στην 8 σεζόν δοκίμασα να δω μερικά και βαρεθηκα δεν βγάζει καθόλου γέλιο. Σε ολη την 8 σεζόν πέρνουν τα επεισόδια 7.5 πάνω κάτω. Η 9 θα είναι ακόμα χειρότερη. Και να φανταστείς ότι περνουν 1 εκατομμύριο ο κάθε ηθοποιός για το επεισοδιο.

Δημοσ.

Λογικά έτσι

http://www.imdb.com/title/tt0898266/epdate?ref_=ttep_sa_3

Μπορείς να πάρεις μια γενική εικόνα άμα μια σειρά έχει πάρει τη κάτω βόλτα, αλλά πάλι δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο γιατί το χιούμορ δεν είναι αντικειμενικό. Ο καθένας μπορεί να βρίσκει κάτι αστείο και ο άλλος να μην γελάει καθόλου με την ίδια σκηνή.

• Like 1
Δημοσ.

Τι να πω, εγώ αν μια σειρά που βλέπω φτάσει σε σημείο να μην βλέπω ευχάριστα τα επεισόδιά της, την κόβω τελείως, ή με κρατάει ακόμα ή με χάνει.
Με το Big Bang, μιας και δεν έχω βρει άλλη καλή κωμωδία να βλέπω και παρόλο που όντως έχει πέσει πολύ κι έχει αλλάξει και κατεύθυνση, τη βλέπω ακόμα ευχάριστα, αν συνεχίσει έτσι όμως και δεν τελειώσει του χρόνου όπως όλοι περιμένουμε, τότε θα την κόψω.
Είναι πολύ σπάνιο, σειρά που να πηγαίνει πάνω από τις 5 σεζόν να μην κάνει μεγάλη κοιλιά, νομίζω κάπου εκεί είναι το μάξιμουμ...

Δημοσ.

Τι να πω, εγώ αν μια σειρά που βλέπω φτάσει σε σημείο να μην βλέπω ευχάριστα τα επεισόδιά της, την κόβω τελείως, ή με κρατάει ακόμα ή με χάνει.

Με το Big Bang, μιας και δεν έχω βρει άλλη καλή κωμωδία να βλέπω και παρόλο που όντως έχει πέσει πολύ κι έχει αλλάξει και κατεύθυνση, τη βλέπω ακόμα ευχάριστα, αν συνεχίσει έτσι όμως και δεν τελειώσει του χρόνου όπως όλοι περιμένουμε, τότε θα την κόψω.

Είναι πολύ σπάνιο, σειρά που να πηγαίνει πάνω από τις 5 σεζόν να μην κάνει μεγάλη κοιλιά, νομίζω κάπου εκεί είναι το μάξιμουμ...

Και εγώ βλέπω τα καλά επεισόδια που βγάζουν γέλιο αλλά η τελευταία σεζόν δεν είχε ούτε ένα. Την 7 την είδα πιο ευχάριστα. Οι περισσότερες σειρές κάνουν κοιλιά εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Community

Parks and Recreation

Είναι λίγες από τις κωμωδίες που δεν έχουν κάνει κοιλιά.

Ίσως και φιλαράκια αν και οι 2 τελευταίες σεζόν έχουν αρκετά βαρετά επεισόδια.

Δημοσ.

Και εγώ βλέπω τα καλά επεισόδια που βγάζουν γέλιο αλλά η τελευταία σεζόν δεν είχε ούτε ένα. Την 7 την είδα πιο ευχάριστα. Οι περισσότερες σειρές κάνουν κοιλιά εκτός λίγων εξαιρέσεων.

Community

Parks and Recreation

Είναι λίγες από τις κωμωδίες που δεν έχουν κάνει κοιλιά.

Ίσως και φιλαράκια αν και οι 2 τελευταίες σεζόν έχουν αρκετά βαρετά επεισόδια.

Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!;

Δημοσ.

Δεν έχει κάνει κοιλιά το Community!;!;

Πολύ λίγο σε μια σεζόν. Το Big Bang Theory από την 4 και μετα έπεσε κατακόρυφα. Πάλι βγάζει 4 με 5 καλά επεισόδια σε κάθε σεζόν αλλά στις πρώτες 3 όλα είναι ένα και ένα

Δημοσ.

Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη

Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες. 

Δημοσ.

Αυτο το community (δεν το εχω δει ακομα), αδοξα κοπηκε και τις δυο φορες. Αυτη φαινεται να ειναι τελικη

Parks And Recreation το καλυτερο sitcom, μετα τα φιλαρακια, χωρις κοιλιες και αηδιες. 

Μου άρεσε και εμένα αρκετά το Parks And Recreation αλλά το Seinfeld δεν το φτάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Πάλι μόνος του τραβάει κουπί ο Σέλντον.

Αν δεν υπήρχε σε αυτη την σειρά, δεν θα την έβλεπαν ούτε οι συγγενείς τους.

• Like 2

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...