seishirosakura Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Οι ερμηνείες είναι σαφώς καλύτερες από άλλες sitcom. Sheldon - Wolowitz ftw.
ata1983 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 H μετάφραση του STAR στους υπότιτλους ήταν απαράδεκτη, έχασαν πολλά αστεία
Land_Of_Banania Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 H μετάφραση του STAR στους υπότιτλους ήταν απαράδεκτη, έχασαν πολλά αστεία Πραγματικά, είναι δυνατόν επαγγελματίες να μεταφράζουν χειρότερα από ερασιτέχνες?
klainmaingr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά, είναι δυνατόν επαγγελματίες να μεταφράζουν χειρότερα από ερασιτέχνες? To bbt βασίζει σχεδόν πάντα τα αστεία του σε geek facts/sheldonish παράνοιες. Ένας τυχαίος καημένος μεταφραστής που απλά ξέρει να μεταφράζει, δεν μπορεί να πιάσει (και πόσο μάλλον να αποδόσει) εύκολα το context αν δεν είναι της ίδιας "φυλής". Δεν το είδα στο στάρ αλλα είμαι σίγουρος όπως προφητικά προείπα οτι οι υπότιτλοι ήταν μάπα
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Αν όπως κάνω εγώ πιο πολύ ακούς... δεν σε πειράζει... όσο δεν μεταγλωττίζουν είμαστε καλά... ΣΗΜΕΡΑ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ !!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 αύριο ξημερώματα...
yannis27gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Είναι πολύ καλή σειρά και η μετάφραση είναι μέτρια, δεν είναι και εντελώς χάλια. Χάνουν πολλά αστεία αλλά και οι διάλογοι είναι δύσκολοι στην απόδοση. Δεν αρκεί να ξέρεις καλά αγγλικά, πρέπει να είσαι του "συναφιού" για να τους αντιληφθείς (π.χ. όταν ο ένας κατηγορεί τον άλλο ότι εφηύρε 26 επιπλέον διαστάσεις για να λύσει μια εξίσωση...) αλλιώς μένεις στα nerds και στις ελλιπείς κοινωνικές τους δεξιότητες. Οι Κυριακές έκλεισαν!
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 αύριο ξημερώματα... ημερολογιακά βρεεεεεεε... εγώ κατά Τετάρτη- Πέμπτη με κόβω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ανέφερα πότε θα προβληθεί στην Αμερική όχι πότε θα το δούμε εδώ
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 ανέφερα πότε θα προβληθεί στην Αμερική όχι πότε θα το δούμε εδώ ρε μποϊ... σταμάτα να σκέφτεσαι περίπλοκα... 21 του μηνού... τουντεϊ ιτ ιζ
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Με μπερδέψατε ρε. Σήμερα το βράδυ δεν θα προβληθεί Αμερική? Αύριο δηλαδή το έχουμε και εμείς.
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ 21 ξέρω και διαβάζω... αλλά τώρα με τον Θρες λίγο μπερδεύτηκα μην είπα καμιά μαλακία...
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ 21 ξέρω και διαβάζω... αλλά τώρα με τον Θρες λίγο μπερδεύτηκα μην είπα καμιά μαλακία... Aυριο πρωι χαραματα κατα τις 5-6 θα κανει βολτες στο interneti:-) Καλημερα boy!
alexzzz Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Aυριο πρωι χαραματα κατα τις 5-6 θα κανει βολτες στο interneti:-)Καλημερα boy! αν δεν έρθει ο gio δεν μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους... Καλημέρα
Sellers Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Γκούντ... Ελπίζω τα αλάνια των υποτίτλων να ξεκινήσουν την δουλειά τους, γιατί για californication που ψάνχω τόσο καιρό δεν βρίσκω τίποτα. Ούτε καν αγγλικούς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα