Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλαμε για δουλεια λιγων ωρων ετσι.Δεν το αναλυουμε απλα λεμε οτι ειναι υπερβολικα.Δηλαδη εκεινος που δουλευει για 1 ευρω τη μερα αυτο αξιζει?Απλα τους εκατσε η καλη οπως πολλους αλλους και το εκμεταλευονται.

Kαταλαβαινω τι λες φιλε μου, απλα ετσι λειτουργει η showbiz.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όντως οι πρώτες ήταν οι καλύτερες sessons άλλα το καλύτερο επεισόδιο για μένα είναι το s6e8.

Απο τα κορυφαια επεισοδια.Sci-fi το καναν.Ολες οι σεζον εχουν κορυφαια επεισοδια απλα στις 3 πρωτες το 80% των επεισοδιων ειναι κορυφαια.Στις υπολοιπες 4 περιοριζονται σε 4-5 σε καθε σεζον

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα την 7η σεζόν. Η άποψή μου:

Αν και γενικά τα επεισόδια κατά μέσο όρο θα τα θεωρούσα average για την σειρά αυτή (συμπεριλαμβάνω και τις πρώτες σεζόν), τα πρώτα σχετικά επεισόδια της 7ης σεζόν ήταν ολίγον τι αίσχος, ενώ όσο πλησίαζαν προς το τέλος, γίνονταν όλο και καλύτερα.

Το μοναδικό μου παράπονο είναι η τραγική αλλαγή του Σέλντον. Σαν να μην είναι πια πωρωμένος επιστήμονας, αλλά απλά ένας ηλίθιος πολίτης.

Αυτό που λατρεύω σε όλη τη σειρά και το λάτρεψα και σε αυτήν τη σεζόν ήταν η φωνή του Γουόλοβιτς όταν φωνάζει στη μητέρα του: αρχικά σιγά και ήρεμα ενώ στο τέλος βγάζει μια κραυγή. :P

Όσον αφορά τον Λέοναρντ και την Πένυ, ισχύουν τα κλασικά με τις προηγούμενες σεζόν.

Η Μπέρναντετ και η Έιμυ έχουν γίνει αντίστοιχα η σκιά του Χάουαρντ και του Σέλντον ρίχνοντας το επίπεδο της σειράς.

Ωραία προσθήκη η Έμιλυ, αν και δεν νομίζω να πολυταιριάζει με τον Ραζ.

Ο Ραζ και ο Στιούαρτ έχουν γίνει το κλασικό μονότονο, αλλά συνάμα ωραίο μέρος της σειράς. Πολύ μαυρίλα ρε παιδιά αυτός ο Στιούαρτ....

Κατά τ' άλλα ήταν ακόμα μία σεζόν από την αγαπημένη μου σειρά που με μεγαλώνει 7 χρόνια τώρα, συνεπώς δεν μπορώ σε καμία περίπτωση να πω ότι ήταν χάλια, απλά ήταν μέτρια - ούτε η καλύτερη, αλλά ούτε και η χειρότερη.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν φτάσεις στο τέλος της 3 σεζόν, σταμάτα γιατι αλλιώς θα χαλάσει η εικόνα που θα έχεις για την ταινία...Περα απο την πλάκα θα δεις πόσο χαλάει η σειρά σταδιακά!

• Like 1
Δημοσ.

Just for the record,  θελω να μοιραστώ μια στιγμή πραγματικού Howard και οχι αυτου του αηδία που εχει γίνει τώρα!

• Like 3
Δημοσ.

Just for the record,  θελω να μοιραστώ μια στιγμή πραγματικού Howard και οχι αυτου του αηδία που εχει γίνει τώρα!

Πραγαμτι φιλε μου χαθηκαν ολα αυτα,ο μονος τροπος κατα την γνωμη μου παντα να ξαναγυρισουν στο σημειο που ηταν ειναι να πεταξουν και τις 3 γυναικες εξω(πλην της Penny)και να ξαναρχισει το παρεακι να βρισκεται ,να κανει ξανα βραδυες movies,3ημερα μαραθωνιους games,βολτες στο comicstore,εκδρομες στο festival comics ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ και να φευγει η μια ατακα μετα την αλλη γαιτι απ την στιγμη που γινανε ολοι ζευγαρια χαθηκαν και οι ανωμαλιες και τα nerds και ολα

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει απόλυτα αυτό που λες, αλλα φαντάζομαι οτι οι σεναριογράφοι θέλουν να μας δείξουν οτι οι χαρακτήρες μεγαλώνουν και "γερνανε". Αρα πρέπει να σοβαρευτούν...Δυστηχώς..

• Like 1
Δημοσ.

Ισχύει απόλυτα αυτό που λες, αλλα φαντάζομαι οτι οι σεναριογράφοι θέλουν να μας δείξουν οτι οι χαρακτήρες μεγαλώνουν και "γερνανε". Αρα πρέπει να σοβαρευτούν...Δυστηχώς..

Aκριβως φιλε μου,οπως και στην ζωη δυστυχως....

Δημοσ.

Aξεχαστες στιγμες ΤΒΒΤ. Θυμαμαι στην συγκεκριμενη σκηνη, οταν ειπε ο Howard "can you bring a friend", μου βγηκε ολη η μπυρα απο την μυτη.

• Like 1
Δημοσ.

Τα χρηματα που περνουν ειναι τρελα και μιλαμε για γυρισματα λιγων ωρων και βγαζουν σε καθε επεισοδιο(δηλαδη σε λιγες ωρες) οτι βγαζει καποιος που δουλευει 8ωρα καθημερινα με κοπο και ιδρωτα σε ολη του τη ζωη(και παλι αν τα βγαλει).Δεν τα αξιζουν σε καμια περιπτωση.Ειδικα η cucco που δεν ειναι καν ηθοποιος και 10000 αν τη δινανε παλι πολλα θα ηταν.Μονο ο sheldon/howard αξιζουν σαν ηθοποιοι που και παλι μεχρι 50000 θα ηταν οκ για καθε επεισοδιο.

Δεν είμαι αρκετά σίγουρος αν ο Sheldon σε αυτή την σειρά είναι "ηθοποιός" που αξίζει επίσης πολλά λευτά. Πρώτον τα αστεία του δεν τα κάνει αυτός οπότε... και επίσης με αυτό το "χαζό" στυλ δεν χρειάζεται να είσαι ηθοποιάρα [Κατά την γνώμη μου]

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...