king2009 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 King, νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε σε αυτά που λες. Γενικά μπορούμε να πούμε ότι αλλάξανε το αρχικό μοτίβο της σειράς που βασίζονταν στους socially awkward nerds και το πώς αλληλεπιδρούν με τους "κανονικούς" ανθρώπους.Το κάνανε μία κακή αντιγραφή των Friends ή ΗΙΜΥΜ. Μια επιπλέον παρατήρηση για την Μπερναντέτ. Θυμάστε όταν την εισήγαγαν στο καστ ότι ήταν "χαζούλα"; Πώς μας προέκυψε Αινστάιν μετά; Το αλλαξαν τραγικα πολυ ομως και μονο καλο δεν ειναι για τους φαν της σειρας.Και το himhm μετα την τεταρτη σεζον δεν βλεποταν.Η μπερναντετ ειχε πτυχιο αλλα δεν ηταν διορισμενη και δουλευε με την πεννυ σερβιτορα.Επειτα πηρε και phd και ανεβηκε πολυ. Τεσπα υπαρχουν τοσο καλες σειρες που δεν με απασχολει ιδιαιτερα που χαλασε. Parks and recreation/modern family κρατανε υψηλα στανταρ μετα απο 4-5 σεζον.Αρχισα και senfield που δεν εχω δει ποτε οποτε μικρο το κακο.
liopyr Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Είδα το τελευταίο και μία παράξενη ιδέα μου ήρθε στο μυαλό. Λέτε να μην έχει Σέλντον η επόμενη σεζόν; Θα μιλάμε για το μεγαλύτερο season suicide μετά την αποχώρηση του Μόλντερ από τα X-files!
LiquidTroll Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Είδα το τελευταίο και μία παράξενη ιδέα μου ήρθε στο μυαλό. Λέτε να μην έχει Σέλντον η επόμενη σεζόν; Θα μιλάμε για το μεγαλύτερο season suicide μετά την αποχώρηση του Μόλντερ από τα X-files! Δεν νομιζω να είναι τόσο μαλάκες......
leonidas_fs Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Ναι ρε οχι με τίποτα! Παίζει να χάσει πάνω απο 50% της τηλεθέασης!
thomasG4 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μάξιμουμ για δύο επεισόδια να λείψει ο Sheldon. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι παραπάνω.
Mr.Etherium Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Μάξιμουμ για δύο επεισόδια να λείψει ο Sheldon. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι παραπάνω. Τι μου θυμίζει, Τι μου θυμίζει??? Ω ναι.. Την αρχή τις 7ης που έλειπε ο Leonard για λίγο.
antreaslam Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Τι μου θυμίζει, Τι μου θυμίζει??? Ω ναι.. Την αρχή τις 7ης που έλειπε ο Leonard για λίγο. και εγω αυτό σκέφτηκα. μια ευκαιρία να λείψει σε όλους, και πιθανότατα να του προτείνουν να μενουν κ οι 3 μαζί ας πούμε... και αυτός να γυρίσει με κάποιες αλλαγές στο χαρακτήρα του, κλπ κλπ. Πολύ μέτρια η σεζόν... παρολαυτα, μια χαρά το βλέπω ακόμα, όχι σαν το himym.
Backpacker Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Πραγματικά αυτό με την Μπερναντετ ήταν τραγικό...στην αρχή ήταν ο ορισμός της χαζούλας και την έκανε ότι ήθελε ο howard και ξαφνικά με το που πήρε το διδακτορικό λες και έκανε λοβοτομή και έγινε πανέξυπνη και τρομερά αυταρχική και με τρομερή αυτοπεποίθηση με το πάνω χέρι στη σχέση...και δεν μιλάμε ότι την γνωρίσαμε πριν κάνα 4ης σεζόν στην αρχή του διδακτορικού της...όλα αυτά έγιναν μέσα σε λιγότερο από σεζόν...απλά τραγικό!! 1
Mr.Etherium Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Ρε o chuck lore είναι για πολλές ντομάτες τι να λέμε. Είναι τυχερός που δεν είναι απο Ελλάδα (Για διάφορους λόγους).
mike299 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Πραγματικά αυτό με την Μπερναντετ ήταν τραγικό...στην αρχή ήταν ο ορισμός της χαζούλας και την έκανε ότι ήθελε ο howard και ξαφνικά με το που πήρε το διδακτορικό λες και έκανε λοβοτομή και έγινε πανέξυπνη και τρομερά αυταρχική και με τρομερή αυτοπεποίθηση με το πάνω χέρι στη σχέση...και δεν μιλάμε ότι την γνωρίσαμε πριν κάνα 4ης σεζόν στην αρχή του διδακτορικού της...όλα αυτά έγιναν μέσα σε λιγότερο από σεζόν...απλά τραγικό!! Απλά παντρεύτηκε. Συμβαινει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα IQ και πτυχια
king2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Απλά παντρεύτηκε. Συμβαινει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα IQ και πτυχια Θεος μαλλον κατι παιχτηκε.Και ο howard απο τελειως nerd με τις εξαιρετικες ατακες του εχει γινει ο ευνουχισμενος της σειρας.Θελουμε τον howard των 3 πρωτων σεζον και την μπερναντετ τη χαζουλα της παρεας.
alimentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Ειναι ντροπη για το ειδος να ονομαζεται αυτο το πραγμα πλεον ετσι οπως εχει καταντησει "κωμικη" σειρα.3 πρωτες σεζον ολα τα λεφτα,απο κει κ περα η κατρακυλα προς τον βοθρο πραγματικα δεν εχει τελειωμο. ΤΕΤΑΣΤΙΑ @@ κ ρισπεκτ στον Παρσονς αν το σκηνικο του τελευταιου επεισοδιου δεν ειναι ενα ακομα φτηνο κολπο αλλα δικια του αποφαση να τους παρατησει.Η σειρα δεν βλεπετε πλεον κακα τα ψεματα,εχω την εντυπωση οτι η συντριπτικη πλειοψηφια πλην Αμερικανων την χαζευουμε που κ που απλα κ μονο για να δουμε ποσο πιο κατω θα παει.
linkin Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Την ειχα σταματησει καπου μεσα 4ης (αν δεν κανω λαθος) και σκεφτομουν να την ξαναρχισω αλλα με αυτα που διαβαζω....
ozi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 1m το επεισόδιο θέλουν οι αρχικοί 5 της σειράς http://guardianlv.com/2014/07/the-big-bang-theory-stars-seeking-bang-for-their-buck-salaries/ "generate more than $3 billion for Warner Bros TV"Απίστευτο νούμερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα