Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εντύπωση που μου άφησε το επεισόδιο είναι πως φτιάχτηκε για να αλλάξει ο Sheldon, εκτός απτη τελευταία σκηνή υπήρχε και η άλλη που τον είπε να εκτιμάει τους φίλους του και όταν ξύπνησε αγκάλιασε τον Leonard φανερά φορτισμένος με συναισθήματα

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η εντύπωση που μου άφησε το επεισόδιο είναι πως φτιάχτηκε για να αλλάξει ο Sheldon, εκτός απτη τελευταία σκηνή υπήρχε και η άλλη που τον είπε να εκτιμάει τους φίλους του και όταν ξύπνησε αγκάλιασε τον Leonard φανερά φορτισμένος με συναισθήματα

Λαθος

Η τελευταια σκηνη ηταν που του ειπε ο δρ. πρωτον να αφιερωσει τον λιγοστο χρονο που του μενει στην γη σε κατι χρησιμο.

Δημοσ.

Νομίζω το διατύπωσα σωστά, δεν είπα πως είναι αυτή η τελευταία σκηνή.

Τέσπα δεν έχει σημασία, απότι κατάλαβα είμαστε δύο που πιστεύουμε στην αλλαγή του sheldon;

Δημοσ.

απ την αρχη της 7οης σεζον τα συναισθηματα μου εναλλαοσνται απ το καλο στο κακιστο,,δεν ειναι κατασταση αυτη,δεν θελω να ειμαι αφορισρικος,ξερω και καταλαβαινω οτι προσπαθουν να κανουν το καλυτερο απλα δεν φτανει μονο η προθεση,εχετε ανκοιωσει αλλες 3 σεζον,με αυτα τα χαλια δεν θα προλαβετε να τελειωσετε ουτε μια,κατα την ταπεινη μου αποψη τελειωστε το εδω να εχουμε κατι να σας θυμοστε,αν συνεχισετε απλα θα μειντε στην ιστορια σαν αποτυγχοιμενο και ειναι κριιμα,τελος παντων οτι και αν κανετε εδω θα ειμαστε,καλη συνεχεια

Δημοσ.

Προφανώς χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη για την σειρά αυτή καθεαυτή, απλά να σου πω ότι ανανεώθηκε για τρεις σεζόν γιατί η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο εδώ και χρόνια, με τα ratings της να έχουν διαρκώς ανοδική πορεία ανά σεζόν (και με φοβερά νούμερα), ενώ έχει εξαλείψει τον ανταγωνισμό στο timeslot της.

Όπως καταλαβαίνεις έχει πολύ μέλλον η σειρά!

Δημοσ.

Προφανώς χωρίς να θέλω να σου αλλάξω γνώμη για την σειρά αυτή καθεαυτή, απλά να σου πω ότι ανανεώθηκε για τρεις σεζόν γιατί η σειρά πάει από το καλό στο καλύτερο εδώ και χρόνια, με τα ratings της να έχουν διαρκώς ανοδική πορεία ανά σεζόν (και με φοβερά νούμερα), ενώ έχει εξαλείψει τον ανταγωνισμό στο timeslot της.

Όπως καταλαβαίνεις έχει πολύ μέλλον η σειρά!

Λογικό είναι φίλε μου. Η σειρά πλέον στοχεύει κοινό μικρής ηλικίας γένους θηλυκού κατα προτίμηση, με γλύκες, λουλουδάκια, αγκαλίτσες και φιλάκια. Οι παραγωγοί του είναι ξεπουλημένα καθάρματα αυτό το έχουμε ξαναπεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα ενα χαλια επεισοδιο.Ακομα ενα εμεινε για φετος ευτυχως.Να δουμε μπας και εχουν τιποτα νεες ιδεες για την 8 σεζον γιατι η 7 3-4 επεισοδια αξιζαν.

Δημοσ.

επεισοδιο 23 και το μαυρο χαλι συνεχιζεται,απογοητευση σκετη,μαλλον θ αλλαξω το nick μου... :shock:

• Like 2
Δημοσ.

Έχει αρχίσει και γίνεται πολύ νερόβραστο πλέον. Κάτι σαν how i met your mother. Πόσα επεισόδια έπαιξε εκείνος ο γεράκος που τον βάζουν να κάνει συνέχεια ηλίθια αστεία για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας;

Πάει η νερντίλα, πάνε τα επιστημονικά, πάνε οι κόντρες με Κριπκι και Λεσλι, πάει ο ανώμαλος Howard που πάντα αποτύγχανε με το γνωστό wingman Raz, πάει ο ανθρωποδιώκτης Σελντον κτλ.

Αστα να πάνε...

• Like 6
Δημοσ.

Εχουν δικιο ολοι οι συνφορουμιτες για οσα εγραψαν παραπανω.

Εγω χαρηκα για τον Ραζ που βγηκε απο το gay τελμα που ηθελαν να του πασαρουν οι σεναριογραφοι.

Ας έκαναν gay τον Σελντον που ειναι και στην πραγματικη του ζωη και θα τον παριστανε καλύτερα, αντι τωρα που του πάσαραν την μπατανόβουρτσα Amy ως girlfriend!

Χάλασε η σειρά παιδιά, αλλά χάλασε για τα φράγκα. Οσο πουλαει διαφημισεις στο καναλι και εχει ratings, θα κάνουν παραγγελιές στους σεναριογράφους για περισσοτερους κυκλους. Η έμπνευση τους τελείωσε και το σενάριο δεν μπορει να ξεχειλώσει περισσότερο, εχει γινει σαν τα βρακιά της γιαγιάς μου. Οπότε πέφτει η ποιότητα και μαζί η δική μας όρεξη.

• Like 1
Δημοσ.

Η αμηχανη στιγμη που τα τελευταια επεισοδια του two and a half men ειναι κλασεις ανωτερα απο τα αντιστοιχα του big bang theory

• Like 5
Δημοσ.

Εχουν δικιο ολοι οι συνφορουμιτες για οσα εγραψαν παραπανω.

Εγω χαρηκα για τον Ραζ που βγηκε απο το gay τελμα που ηθελαν να του πασαρουν οι σεναριογραφοι.

Ας έκαναν gay τον Σελντον που ειναι και στην πραγματικη του ζωη και θα τον παριστανε καλύτερα, αντι τωρα που του πάσαραν την μπατανόβουρτσα Amy ως girlfriend!

Χάλασε η σειρά παιδιά, αλλά χάλασε για τα φράγκα. Οσο πουλαει διαφημισεις στο καναλι και εχει ratings, θα κάνουν παραγγελιές στους σεναριογράφους για περισσοτερους κυκλους. Η έμπνευση τους τελείωσε και το σενάριο δεν μπορει να ξεχειλώσει περισσότερο, εχει γινει σαν τα βρακιά της γιαγιάς μου. Οπότε πέφτει η ποιότητα και μαζί η δική μας όρεξη.

Και το άσχημο είναι οτι δεν μπορούμε να μπούμε στο οφισιαλ forum του big bang να βγάλουμε λίγο χολή την τρέλα μου μέσα!!!

Δημοσ.

Ποσο χαλια το τελευταιο επεισοδιο της σεζον κριμα.Παλι καλα που υπαρχουν οι 3 πρωτες τελειες σεζον και προσφερουν μετα απο απειρες θεασεις ακομα αφθονο γελιο.Η εβδομη σεζον ηταν απαισια με ελαχιστα καλα επεισοδια.Βαδιζει στα χναρια του himym και δεν μου αρεσει αυτο.

Που ειναι ο καφρος ο howard?ποσο πιο σκατοφλωρος να γινει?

Που ειναι ο full nerd sheldon?Τον εχουν κανει πολυ αγαπησιαρη και ειναι οτι να ναι

Ο leonard ποσο πιο φλωρουμπας να γινει.

Η πεννυ ποτε δεν ηταν καλη ηθοποιος αλλα τουλαχιστον την ξεβρακωνουν τελευταια οποτε οκ

Ο ραζ δεν την παλευει μια ουτε αυτος.

Ειμι/μπερναντετ κατεστρεψαν τη σειρα οποτε τι να πω για αυτες

• Like 3
Δημοσ.

King, νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούμε σε αυτά που λες.

Γενικά μπορούμε να πούμε ότι αλλάξανε το αρχικό μοτίβο της σειράς που βασίζονταν στους socially awkward nerds και το πώς αλληλεπιδρούν με τους "κανονικούς" ανθρώπους.Το κάνανε μία κακή αντιγραφή των Friends ή ΗΙΜΥΜ.

Μια επιπλέον παρατήρηση για την Μπερναντέτ. Θυμάστε όταν την εισήγαγαν στο καστ ότι ήταν "χαζούλα"; Πώς μας προέκυψε Αινστάιν μετά;

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...