Sellers Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Πέτυχα διαφήμηση στο Star. Κάθε Κυριακή στις 16:45.
frenzy Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όλοι ωραίοι είναι αλλά ο Jim Parsons είναι η κορυφή, όχι απλά επειδή παίζει τον υπερβολικό-καρικατούρα, αλλά γενικότερα παίζει πααρα πολύ καλά. Πιστεύω θα είναι πολύ καλός σαν ηθοποιός και σε άλλους ρόλους. Ναι, τον φαντάζομαι να παίζει τον George στο Who's Afraid Of Virginia Woolfe... :lol::lol: Πλάκα πλάκα θα ήταν σουρεάλ ο τύπος. Και νομίζω είναι συνομήλικός μου 35ρης δεν είναι όσο μικρός δείχνει.
soturin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι, 36 είναι, πραγματικά μικροδείχνει και τον χαρακτήρα του sheldon τον έχουν "25".
Sellers Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δείτε τι διάβασα για την προβολή των επεισοδίων στην Ιταλία: ''The show received a lot of criticism due to the poor quality of dubbing, which allegedly "dumbed down" most of the nerdy-geeky jokes. To fix this, since episode 9 of season one, the dubbing has been changed to a significantly better quality, characterized by a more faithful translation.'' Λέτε να γίνουν τα ίδια και σε εμάς. Ή δεν θα κάνει κανείς τον κόπο ?
frenzy Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Λέτε να γίνουν τα ίδια και σε εμάς. Ή δεν θα κάνει κανείς τον κόπο ? Εμείς δε μεταγλωττίζουμε. Δεν είμαστε ανώμαλοι σα τους υπόλοιπους ευρωπαίους.
sheik Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Πες το ψεμματα. Τι κακο χουι αυτο με τις μεταγλωττισεις ολων των ταινιων και των σειρων. Να δω Lost ή Dexter ξερω γω στα ελληνικα...ξενερωσα και μονο που το σκεφτηκα. Ξερουν τι ειναι οι υποτιτλοι, η μπα?
speedy23 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Το Σκαι το ειχε επιχειρισει στην αρχη με καποιες σειρες(θυμαμαι σιγουρα το 4400) και τα αποτελεσματα ηταν αναμενομενα κωμικοτραγικα
Steven Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 είναι πως έχει συνηθίσει κανείς. Εγώ λέω στου Γερμανούς πως είναι ανώμαλοι που τα βλέπουν στα γερμανικά και πραγματικά δεν πάω cinema σε μεταγλωτισμένα για αυτό το λόγο και με κοιτάνε παράξενα... They just don't get it.. Βλέπουν friends στα γερμανικά... Είναι απλά αηδία...
ata1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 21/09 βγαίνει η season 3!!! Μιλάμε τις δύο πρώτες τις έχω λιώσει 8 φορές το κάθε επεισόδιο τουλάχιστον
seishirosakura Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Καλά, έχει σημασία και η ποιότητα της μεταγλώτισης. Αν θυμηθώ πως μεταγλωτίζουνε εδώ τα παιδικά (π.χ Dragonball) χίλιες φορές να μην έχει καν ήχο. Στη Γερμανία π.χ κάνουν εξαιρετική δουλειά στη μεταγλώτιση αλλά και πάλι.. Όσοι έχουν ωστόσο μια κάποια εξοικείωση με τα αγγλικά σαφώς θα προτιμήσουν τους υπότιτλους (σαν δίχτυ ασφαλείας όμως γιατί πολλά απο τα geek jokes δεν φαντάζομαι να μεταφραστούν σωστά, άσχετα αν είναι δυνατόν ή όχι) Η σειρά σαν σειρά δεν με ξετρέλανε. Είμαι ακόμα στην αρχή βέβαια (1χ10) αλλά δε με έκανε να κολλήσω όπως άλλες. Επιφυλάσσομαι ακόμα όμως. Αν μη τι άλλο υπαρχει και ένας πολύ ξανθος λόγος να την παρακολουθήσεις τη σειρα..
john1987 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μα ρε παιδια ακομα και οι φωνες των ηθοποιων ειναι στοιχειο της σειρας που δεν πρεπει να χανεται...
soturin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μόνο οι φωνές... η ίδια η ερμηνεία γενικότερα
slipknot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Έκανα ζάπινγκ και πετυχαίνω τώρα το BBT στο Σταρ. Ευτυχώς είναι με υπότιτλους.
alexzzz Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ το βλέπω... το είχα ξεχάσει, ευχάριστη έκπληξη
slipknot Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πράγματι, απλά το έχω συνηθίσει στο monitor του pc και όχι στη μικρή τηλεορασούλα. Ο Wolowitz που χορεύει στο dance mat εξακολουθεί να είναι πρέζα όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα