spyroskonst Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Σωστό, σύμφωνα με το very first pilot episode η Πέννυ δεν έπαιζε καν στην σειρά, και ο Sheldon δεν ήταν τόσο geek όσο παρουσιάστηκε όπως τον ξέρουμε. Ήταν μεν, αλλά σε πιο ήπιο βαθμό. Επίσης οι Howard & Raj προστέθηκαν μετά γιατί, νομίζω, οι σεναριογράφοι ήθελαν περισσότερους geek για να έχουν περισσότερο υλικό να γράψουν.
Kasrith Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Ωχ... Το κακό είναι οτι αμα τη βλέπεις τόσα χρόνια τη σειρά είσαι καταδικασμένος να τη βλέπεις μέχρι να τελειώσει όσο κι αν σε ξενερώνει... Άνετα την παρατάς, 3 χρόνια είναι αυτά...
Mr.Etherium Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2014 Δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί ( και εγω μόλις το ανακάλυψα)! Τα πρώτα 4+ λεπτά, είναι απο το Pilot της σειράς!! Δεν εχουν βγεί ποτέ αέρα και δεν παίζει η πέννυ! Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=15tyiUSKANk xaxa.. ωραίος!!! γαμάτο, επειδή ήταν φρέσκο... Αυτό το βούρλο όμως που είχαν για πέννυ δεν πήγαινε πουθενά.. καλά έκαναν και το κοψαν.
deesnider Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2014 Όχι, είναι «χοντρηασχημηπατσουρωχαλιαουτεανμεπληρωνεδεντηςκαθόμουν» όπως λένε μερικοί εδώ μέσα... (Για σου ρε Kaley και γραφ' τους όλους ξέρεις που!)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 lol, κάνει λίγο μπαμ...
coffeex Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτή η γραμμή στον λαιμό κάτω από το πηγούνι είναι λογική ή πάμε προς Photoshop μεριά ??? 1
yanc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Βασικα με το Paint πρεπει να εγινε αλλα anyway, αφου αρεσει... 1
alimentas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Aληθινη ειναι παιδια,στανταρ.Οτι ανεβαινει στο ιντερνετ εξαλλου ειναι αληθινο.
Mr.Etherium Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2014 Ας μην πω ότι υπάρχει ένα forum με καμια 10χιλιάδες fakes μόνο με Kaley... Αν δείτε κάτω στη φωτό αριστερά έχει ένα λογοτυπάκι αυτού που έκανε το photoshop. Παπάδες κάνει ο τύπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα