mike299 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZ2Rxn_700b.jpg .....ελεγες???? Οι φωτογραφίες αυτές πάντως επιβεβαίωσαν την υποψία μου ότι το μπούστο της είναι fake στην σειρά. Η μπερναντετ ειναι τρομερη μιλφαρα και ας ειναι κοντη ειναι γυναικαρα.Το μπαζο η ειμι να παρει δρομο. Και να διώξουν την μοναδική real PhD?
Mr.Etherium Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Κάπου διάβασα πρόσφατα πως δεν τους ενδιαφέρουν καθόλου τα geek και τα nerds πλέον. Κλασική μέθοδος bait and switch.
nikalias Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον , αν γίνει και το deal για τα επόμενα 3 χρόνια της σειράς αμφιβάλλω αν θα συνεχίσω να παρακολουθώ ...
gavros10 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Ενα αεροπλανο πεφτει στο βιετναμ την ημερα προβολης του 17ου επεισοδιου. Περιεργο... Αυτο που εκανε ο λεοναρντ, σαν αυθεντικος geek, απορω πως δεν το εκανε νωριτερα.
snik3 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Μετά απο 7 χρόνια και πολλή υπομονή μπορώ να πω οτι Κουράστηκα...
epp Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Εχουν κουρασει απιστευτα , 2 ρολοι ηταν αυτοι που ειχαν και το περισσοτερο γελιο - ο Howard με τις συχνα creepy-πεφτουλο-ατακες του και το γενικοτερο στυλ του το οποιο εχει εξαφανιστει πια - ο Ρατζ τον οποιο τον παρουσιαζουν ως αποτυχημενο πια με τροπο που εμενα προσωπικα δεν μου βγαζει γελιο. Καποτε που ηταν καφρος μαζι με τον howard εβγαζε γελιο αλλα πλεον δεν δενει το θεμα Οι ατακες της πεννυ τερμα προβλεψιμες και μη-αστειες . Η amy εχει ακομα καποια πλακα αλλα σε γενικες γραμμες εχει πιο μικρο ρολο απο λεοναρντ-σελντον-πεννυ στη σειρα 1
LongTom Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Μετά τα τελευταία επεισόδια μπορώ να πω ότι κουράστηκα πια. Δεν ξέρω,αν και είναι αξιοπρεπή. Ίσως είναι το θέμα ότι το γενικό concept δεν "τραβάει" πια και θεωρώ ότι πρέπει να το λήξουν σιγά σιγά. Μάλλον επειδή ξανάδα ταυτόχρονα και τα 20+ επεισόδια του IT crowd και οι συγκρίσεις δεν ήταν καθόλου κολακευτικές για το Big band theory... 1
snik3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ωχ... Το κακό είναι οτι αμα τη βλέπεις τόσα χρόνια τη σειρά είσαι καταδικασμένος να τη βλέπεις μέχρι να τελειώσει όσο κι αν σε ξενερώνει...
alimentas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Ανανεωνεται για 3 ακομα σεζον Ο κοσμος ΓΕΛΑΕΙ.Ετοιμαστειτε για χωρισμο Λεοναρντ-Πενυ part125 1
gavros10 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Φιλαρακια style. Αλλη μια σειρα που θα μας κανει παρεα μεχρι το τελος του κοσμου τα σαββατοκυριακα στο star 2
leonidas_fs Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί ( και εγω μόλις το ανακάλυψα)! Τα πρώτα 4+ λεπτά, είναι απο το Pilot της σειράς!! Δεν εχουν βγεί ποτέ αέρα και δεν παίζει η πέννυ! Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=15tyiUSKANk
giorgolavos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί ( και εγω μόλις το ανακάλυψα)! Τα πρώτα 4+ λεπτά, είναι απο το Pilot της σειράς!! Δεν εχουν βγεί ποτέ αέρα και δεν παίζει η πέννυ! Enjoy! https://www.youtube.com/watch?v=15tyiUSKANk Αν ψαξεις βρισκεις και ολοκληρο το επεισοδιο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα