Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZ2Rxn_700b.jpg

.....ελεγες????

:P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P  :P

Οι φωτογραφίες αυτές πάντως επιβεβαίωσαν την υποψία μου ότι το μπούστο της είναι fake στην σειρά.

Η μπερναντετ ειναι τρομερη μιλφαρα και ας ειναι κοντη ειναι γυναικαρα.Το μπαζο η ειμι να παρει δρομο.

Και να διώξουν την μοναδική real PhD? :P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει καταντήσει κουραστικό πλέον , αν γίνει και το deal για τα επόμενα 3 χρόνια της σειράς αμφιβάλλω αν θα συνεχίσω να παρακολουθώ ...

Δημοσ.

Ενα αεροπλανο πεφτει στο βιετναμ την ημερα προβολης του 17ου επεισοδιου. Περιεργο...

Αυτο που εκανε ο λεοναρντ, σαν αυθεντικος geek, απορω πως δεν το εκανε νωριτερα. 

Δημοσ.

Εχουν κουρασει απιστευτα , 2 ρολοι ηταν αυτοι που ειχαν και το περισσοτερο γελιο

- ο Howard με τις συχνα creepy-πεφτουλο-ατακες του και το γενικοτερο στυλ του το οποιο εχει εξαφανιστει πια

- ο Ρατζ τον οποιο τον παρουσιαζουν ως αποτυχημενο πια με τροπο που εμενα προσωπικα δεν μου βγαζει γελιο. Καποτε που ηταν καφρος μαζι με τον howard εβγαζε γελιο αλλα πλεον δεν δενει το θεμα

Οι ατακες της πεννυ τερμα προβλεψιμες και μη-αστειες . Η amy εχει ακομα καποια πλακα αλλα σε γενικες γραμμες εχει πιο μικρο ρολο απο λεοναρντ-σελντον-πεννυ στη σειρα

• Like 1
Δημοσ.

Μετά τα τελευταία επεισόδια μπορώ να πω ότι κουράστηκα πια.

Δεν ξέρω,αν και είναι αξιοπρεπή.

Ίσως είναι το θέμα ότι το γενικό concept δεν "τραβάει" πια και θεωρώ ότι πρέπει να το λήξουν σιγά σιγά.

Μάλλον επειδή ξανάδα ταυτόχρονα και τα 20+ επεισόδια του IT crowd και οι συγκρίσεις δεν ήταν καθόλου κολακευτικές για το Big band theory... :P

• Like 1
Δημοσ.

Ωχ...

Το κακό είναι οτι αμα τη βλέπεις τόσα χρόνια τη σειρά είσαι καταδικασμένος να τη βλέπεις μέχρι να τελειώσει όσο κι αν σε ξενερώνει...

Δημοσ.

Δεν νομίζω να το ξέρουν πολλοί ( και εγω μόλις το ανακάλυψα)! Τα πρώτα 4+ λεπτά, είναι απο το Pilot της σειράς!! Δεν εχουν βγεί ποτέ αέρα και δεν παίζει η πέννυ!

Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=15tyiUSKANk

Αν ψαξεις βρισκεις και ολοκληρο το επεισοδιο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...