Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Αλήθεια τώρα ασχολείστε με πόσες μπουκιές τρώνε; Εγω οχι. Στο παρελθον. Μεχρι που διαπιστωσα πως ισχυει...
Mr.Etherium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Αλήθεια τώρα ασχολείστε με πόσες μπουκιές τρώνε; Δεν βγάζουμε και κομπιουτεράκι... Αλλά αλήθεια, δεν υπάρχει επεισόδιο που να μην τρώνε. Καταλαβαίνω απόλυτα την αγανάκτηση του backpack και είμαι μαζί του. Πιστεύω όμως ότι είναι τσατισμένος επειδή εξ αρχής γούσταρε τη σειρά όπως και εγώ και με τον καιρό θες να σκοτώσεις τον μαλάκα σκηνοθέτη/σεναριογράφο επειδή καταστρέφει ολοένα και περισσότερο τους χαρακτήρες. Και προσθέτει και απο πάνω χαρακτήρες(Εμυ, μπερνα) που δεν πρόσθεσαν ποτέ κάτι καλό στη σειρά ίσα ίσα την κατέστρεψαν... Είχες ωραία συνταγή σειράς ρε μαλακοπίτουρα (1,2,3 σεζόν) γιατί την γαμάς???? Αρχίζω να πιστεύω ότι δεν ξέρουν πως να τελειώσουν την σειρά και μας ξενερώνουν ολοένα και περισσότερο για να αποδεχτούμε οποιοδήποτε άθλιο τέλος με χαρά.
liopyr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δεν γίνεται μία σειρά με τόσο συγκεκριμένη θεματολογία να τραβήξει τόσες σεζόν με τους ίδιους ηθοποιούς να κάνουν το ίδιο πράγμα. Φυσιολογικό είναι και οι χαρακτήρες να εξελιχθούν, και να μπουν και νέοι μέσα. Τώρα κατά πόσο έχει επιτυχία αυτό, εξαρτάται από το γούστο και τα κριτήρια του καθένα (ο άλλος παραπίσω θεωρεί κριτήριο το αν η άλλη είναι σαβουρόφατσα και χοντροκώλα).. 5
Mr.Etherium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 (ο άλλος παραπίσω θεωρεί κριτήριο το αν η άλλη είναι σαβουρόφατσα και χοντροκώλα).. Εννοείτε ρε μεγάλε.. Όταν μια ηθοποιός είναι και σαβούρα και ΔΕΝ είναι και αστεία... Τότε βρες μου εσύ ένα λόγο γιατί να μου αρέσει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον η Πενάρα είναι και μωράρα και λέει που και που κανα πετυχημένο... Οι άλλες... ΤΙ??
gavros10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Μετα το τελος της σειρας, οταν ερθει, θεωρειτε οτι θα δουμε ποτε ξανα καποιον απο αυτους τους ηθοποιους σε μεγαλη ταινια ή σειρα με διαρκεια; Μονο τον jim parsons πιστευω επειδη ειναι ταλεντο και τον simon helberg επειδη το παλευει
CarbonFibre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δύσκολη ερώτηση. Για τηλεόραση, Παρσονς, Γκαλέκι και Χελμπεργκ μπορούν με ένα καλό σενάριο και σκηνοθέτη. Για ταινίες μάλλον κανένας.
flik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ε ο Parsons υπο πολλές προυποθέσεις μπορεί. Είναι καλός. Απο τα κορίτσια, η Cuoco ίσως σε καμια χαζοταινία με έναν μικρό ρόλο, γιατί όχι; Λόγω εμφάνισης εννοείται. Πάντως τα τελευταία επεισόδια δεν μου άρεσαν τόσο όσο τα προηγούμενα.
king2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εχει χαλασει παρα πολυ η σειρα στην τελευταια σεζον.Τις 3 πρωτες σεζον τις εχω στο tablet/laptop/smartphone και βλεπω σκορπια επεισοδια συνεχεια.Μετα την 3 το χαος.Μπηκαν οι 2 αταλαντες ειμι και η μπερναντετ(και η πεννυ ειναι αταλαντη αλλα τουλαχιστον ειναι τουμπανακι και την χαζευω) και χαλασε η σειρα.Ο χαουαρντ ηταν θεος πεταγε τις ατακες.Τωρα εγινε σκατοφλωρος.Ο ραζ παντα ηταν γτπ αλλα τωρα δεν παλευετε.Ο λεοναρντ τα ιδια και ο Σελντον πεταει καποια πετυχημενα αλλα καμια σχεση με τις πρωτες σεζον.Τουλαχιστον βλεπετε ακομα σε σχεση με το how i met your mother που απο την 5 σεζον ειναι για τα μπαζα.Μονο το friends κρατησε υψηλο επιπεδο απο κωμωδιες αν και αυτο 2 τελευταιες σεζον το ρημαξαν.Seinfield/scrubs δεν εχω δει για να εκφερω γνωμη. 2
Backpacker Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εχει χαλασει παρα πολυ η σειρα στην τελευταια σεζον.Τις 3 πρωτες σεζον τις εχω στο tablet/laptop/smartphone και βλεπω σκορπια επεισοδια συνεχεια.Μετα την 3 το χαος.Μπηκαν οι 2 αταλαντες ειμι και η μπερναντετ(και η πεννυ ειναι αταλαντη αλλα τουλαχιστον ειναι τουμπανακι και την χαζευω) και χαλασε η σειρα.Ο χαουαρντ ηταν θεος πεταγε τις ατακες.Τωρα εγινε σκατοφλωρος.Ο ραζ παντα ηταν γτπ αλλα τωρα δεν παλευετε.Ο λεοναρντ τα ιδια και ο Σελντον πεταει καποια πετυχημενα αλλα καμια σχεση με τις πρωτες σεζον.Τουλαχιστον βλεπετε ακομα σε σχεση με το how i met your mother που απο την 5 σεζον ειναι για τα μπαζα.Μονο το friends κρατησε υψηλο επιπεδο απο κωμωδιες αν και αυτο 2 τελευταιες σεζον το ρημαξαν.Seinfield/scrubs δεν εχω δει για να εκφερω γνωμη. Αυτό ακριβώς..τώρα για το friends που λες φίλε μου (να βγω λίγο off-topic) ήταν τυχερό που δεν έπεσε πάνω στην τρελό μπαμ του ίντερνετ με το κατέβασμα και τα άπειρα φορουμ και να το βλέπουμε βδομάδα βδομάδα..αν υπήρχε ιντερνετ οπως σημερα τότε θα έπεφτε τρελό κράξιμο για τα Φιλαράκια που είχαν τρελά άκυρα σκηνικά και παρανοικό ξεχείλωμα χαρακτήρων (ειδικά ο Τζοι που ξεκίνησε αγαθούλης και είχε καταντήσει να τον βλέπεις και να απορείς πως δεν ξεχνάει να αναπνεύσει) όπως πχ καμία σχέση με την εποχή τους..κανένας δεν είχε κινητό..το πως ζούσαν ζωάρες η Φοίβη με τον Τζόι ενώ στην πραγματικότητα θα ήταν άστεγοι...το σκηνικό Τζό-Ρέητσελ που έβαλε στην Ρέητσελ την τελειωτική σφραγίδα του πόσο παρτόλα ήταν και άλλα πολλλά. 1
Mr.Etherium Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ο ραζ παντα ηταν γτπ ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε συ... ο ραζ είναι αξία εκει μέσα.. Καταρχήν είναι ο πιο σταθερός χαρακτήρας εκει μέσα. Εκτός απο ότι οι βλάκες σεναριογράφοι τον αναγκάζουν να γίνει gay είναι ακόμα ο ίδιος που γνωρίσαμε στην 1η σεζόν, τι λες τώρα?
king2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ρε συ... ο ραζ είναι αξία εκει μέσα.. Καταρχήν είναι ο πιο σταθερός χαρακτήρας εκει μέσα. Εκτός απο ότι οι βλάκες σεναριογράφοι τον αναγκάζουν να γίνει gay είναι ακόμα ο ίδιος που γνωρίσαμε στην 1η σεζόν, τι λες τώρα? Κοιτα οτι δεν εχει αλλαξει απο τις πρωτες σεζον ειναι γεγονος.Αλλα για μενα ποτε δεν ηταν κατι το ιδιαιτερο.Απλα συμπληρωνε την τετραδα.Εβγαζε γελιο σε καποια επεισοδια που τον εδιναν μεγαλυτερους ρολους αλλα overall δεν τον αφηναν να δειξει τις ικανοτητες του οσο τους αλλους 3. Αυτό ακριβώς..τώρα για το friends που λες φίλε μου (να βγω λίγο off-topic) ήταν τυχερό που δεν έπεσε πάνω στην τρελό μπαμ του ίντερνετ με το κατέβασμα και τα άπειρα φορουμ και να το βλέπουμε βδομάδα βδομάδα..αν υπήρχε ιντερνετ οπως σημερα τότε θα έπεφτε τρελό κράξιμο για τα Φιλαράκια που είχαν τρελά άκυρα σκηνικά και παρανοικό ξεχείλωμα χαρακτήρων (ειδικά ο Τζοι που ξεκίνησε αγαθούλης και είχε καταντήσει να τον βλέπεις και να απορείς πως δεν ξεχνάει να αναπνεύσει) όπως πχ καμία σχέση με την εποχή τους..κανένας δεν είχε κινητό..το πως ζούσαν ζωάρες η Φοίβη με τον Τζόι ενώ στην πραγματικότητα θα ήταν άστεγοι...το σκηνικό Τζό-Ρέητσελ που έβαλε στην Ρέητσελ την τελειωτική σφραγίδα του πόσο παρτόλα ήταν και άλλα πολλλά. Για αυτο ειπα οτι οι 2 τελευταιες σεζον επεσαν πολυ.Αν υπηρχε το ιντερνετ θα το κραζαμε αλλα οχι οσο το himym που επεσε απο την πεμπτη σεζον.Ο τζοι πρωτες σεζον ηταν κορυφη στις 2 τελευταιες εγινε φλουφλης.Το πως ζουσαν ενω δεν ειχαν μια αστο.Σειρα ειναι.
king2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 www.sportdog.gr/article/206992/i-kayti-ksanthia-toy-big-bang-skandalizei
iniohos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Εννοείτε ρε μεγάλε.. Όταν μια ηθοποιός είναι και σαβούρα και ΔΕΝ είναι και αστεία... Τότε βρες μου εσύ ένα λόγο γιατί να μου αρέσει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον η Πενάρα είναι και μωράρα και λέει που και που κανα πετυχημένο... Οι άλλες... ΤΙ?? http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZ2Rxn_700b.jpg .....ελεγες???? 2
king2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Η μπερναντετ ειναι τρομερη μιλφαρα και ας ειναι κοντη ειναι γυναικαρα.Το μπαζο η ειμι να παρει δρομο.
Mr.Etherium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aWZ2Rxn_700b.jpg .....ελεγες???? Έλα τι συγκρίνεις τώρα... Απλά συμπαθητικούλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα