Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πάει καλά η σεζόν...ειδικά για 7η σεζόν έχει κρατήσει αρκετό γέλιο...ελπίζω βέβαια να μην το ξεχειλώσουν σαν το HIMYM και του χρόνου να το τελειώσουν όπως του αρμόζει...

Δημοσ.

Το BBT έχει ξεχειλώσει ήδη πολύ νωρίτερα από το HIMYM... Το χειρότερο όλων είναι το υπερβολικό γέλιο του κοινού, το οποίο πλέον γελάει ακόμα και με τις αναπνοές των πρωταγωνιστών... εμετός.

• Like 2
Δημοσ.

Τα επεισόδια για μένα είναι σταθερά καλά αυτή τη σεζόν αλλά χωρίς να έχει κάποιο που να πεις ότι ξεχώρισε. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι οι πρωταγωνιστές μας είναι πολύ "άνετοι" μέχρι στιγμής.Θέλω να γίνει κάτι να ταράξει τα νερά βρε αδελφέ.

Γιατί χάθηκε ο Κρίπκι βρε παιδιά;Που είναι η Λεσλι Γουινκλ;Που πήγαν τα φουλ νερντ επεισόδια που τόσο αγαπήσαμε;  :-D

• Like 7
Δημοσ.

Σίγουρα οι νερντίλα έχει σχεδόν εξαφανιστεί...και πλέον εκεί που είχε πάρα πολυ γέλιο πλέον είναι απλά ευχάριστη...(το HIMYM κατεμέ εδώ και πόσες σεζόν δεν ήταν καν ευχάριστο...ήταν τελείως διαδικαστικό..το έβλεπα ποσο καιρό γιατι ηθελα απλα να δω την μάνα και τώρα που την είδα είμαι σε μια φάση "Άντε τον φάγαμε τον γάιδαρο"..μόνο το επεισόδιο με το "How your mother met me" αξιζε)

Στο BBT συνεχίζει να είναι ευχάριστη αλλά σίγουρα έχει χάσει το ύφος του σε μεγάλο βαθμό για αυτό πρέπει να τελειώσει...φέτος το επεισόδιο που πραγματικά με έκανε να γελάσω ήταν μονάχα αυτό με το δείπνο που μέθυσε ο Σέλντον...κατά τα άλλα ευχάριστα 20λεπτα με λίγο γέλιο που και που (συμφωνώ ότι η κονσέρβα είναι υπερβολική). 

Έχουν γίνει υπερβολικά άνισοι οι ρόλοι πλέον...ο Ραζ έχει γίνει πραγματικά κομπάρσος...ως και η Αmy έχει γίνει μεγαλύτερος ρόλος από Ραζ...καλά ο Χάουαρντ έχει πραγματικά εκφυλιστεί σαν ρόλος...ήταν για μένα ο αγαπημένος μου χαρακτήρας και πλέον δεν τον αναγνωρίζω..είπαμε παντρεύτηκε αλλά αυτός έχει γίνει λες και έχει πάθει λοβοτομή...που είναι τα σεξουαλικά..που είναι οι καφρίλες...

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πλέον έτσι όπως το κάνανε να μιλάνε πάντα """τρώγοντας""" ,να έχουν τις σκηνές που είναι παραπάνω από 2 άτομα δηλαδή μαζί πάντα ενώ τρώνε, δεν μπορώ να παρατηρήσω τι λένε..αυτό το πράγμα που κάνουν όλοι τους με τα πιρούνια που απλά ανακατεύουν και σπρώχνουν το φαΐ δεξιά αριστερά στα πιάτα μου έχει γίνει πιο εκνευριστικό και από το γέλιο/κονσέρβα...από την στιγμή που το παρατηρήσει κάποιος(και δεν είναι καθόλου δύσκολο) σου αποσπάει τρελά την προσοχή.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

.από την στιγμή που το παρατηρήσει κάποιος(και δεν είναι καθόλου δύσκολο) σου αποσπάει τρελά την προσοχή.

Mας εκαψες :lol:

• Like 4
Δημοσ.

αυτό το πράγμα που κάνουν όλοι τους με τα πιρούνια που απλά ανακατεύουν και σπρώχνουν το φαΐ δεξιά αριστερά στα πιάτα

Αυτό ακριβώς... Φάε λίγο φαι ρε μαλακα!! Σκατά έχει μέσα?!! Ειδικά ο παπάρας ο Howard το κάνει συνέχεια

1.ο Ραζ έχει γίνει πραγματικά κομπάρσος...

2. ως και η Αmy έχει γίνει μεγαλύτερος ρόλος από Ραζ...

3. καλά ο Χάουαρντ έχει πραγματικά εκφυλιστεί σαν ρόλος

1. Ίσως ο πιο διασκεδαστικός και real like χαρακτήρας ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. 

2. ΠΟΙΑ?? Η Amy! Η σαβουρόφατσα, χοντροκώλα με τα σάπια αστεία της.

3. Άλλος καμένος... Πλύση εγκεφάλου, χτύπημα στον εγκέφαλο με μπουλντόζα... Κάτι τέτοιο έχει πάθει. Αηδία. 

Για την μπερν δεν έχω να πω τίποτα... Απτην αρχή ήταν για τα μπάζα. Ποτέ δεν κόλλησε με την σειρά.

Πραγματικά θα θελα να ρωτήσω τους παραγωγούς της σειράς τι είδους σβουνιές έχουν μέσα στο μυαλό τους

και πόσα κιλά???

• Like 2
Δημοσ.

Πλέον έτσι όπως το κάνανε να μιλάνε πάντα """τρώγοντας""" ,να έχουν τις σκηνές που είναι παραπάνω από 2 άτομα δηλαδή μαζί πάντα ενώ τρώνε, δεν μπορώ να παρατηρήσω τι λένε..αυτό το πράγμα που κάνουν όλοι τους με τα πιρούνια που απλά ανακατεύουν και σπρώχνουν το φαΐ δεξιά αριστερά στα πιάτα μου έχει γίνει πιο εκνευριστικό και από το γέλιο/κονσέρβα...από την στιγμή που το παρατηρήσει κάποιος(και δεν είναι καθόλου δύσκολο) σου αποσπάει τρελά την προσοχή.

Βασικα αυτο γινεται σε ολες τις σειρες, το εχω παρατηρησει εδω και παρα πολλα χρονια. Στην αρχη μου εκανε εντυπωση αλλα μετα σκεφτηκα οτι γυρνανε την καθε σκηνη αρκετες φορες οποτε ειναι αδυνατο να τρωνε εστω και μια μπουκια σε καθε γυρισμα αυτης. Επισης, αν παρατηρησεις καλυτερα, οταν βαζουν μια μπουκια στο στομα τους ειτε αυτη ειναι μικροσκοπικη ή το πιρουνι ειναι αδειο.

Και, σε μια παρεα που ο καθενας τους εχει τις δικες του δουλειες και υποχρεωσεις, δεν θα τους μενει και πολυς κοινος χρονος για να "αραξουν" ολοι μαζι, οποτε οταν καταφερνουν να μαζευτουν ολοι το κανουν ειτε για να φανε ειτε να βγουν καποια βολτα.

Δεν προσπαθω να τους δικαιολογησω γιατι κι εμενα με εχει κουρασει ολο αυτο με το φαγητο, απλα τα εχω παρατηρησει αρκετα παλιοτερα και ειχα βγαλει τα παραπανω συμπερασματα.

Δημοσ.

Βασικα αυτο γινεται σε ολες τις σειρες, το εχω παρατηρησει εδω και παρα πολλα χρονια. Στην αρχη μου εκανε εντυπωση αλλα μετα σκεφτηκα οτι γυρνανε την καθε σκηνη αρκετες φορες οποτε ειναι αδυνατο να τρωνε εστω και μια μπουκια σε καθε γυρισμα αυτης. Επισης, αν παρατηρησεις καλυτερα, οταν βαζουν μια μπουκια στο στομα τους ειτε αυτη ειναι μικροσκοπικη ή το πιρουνι ειναι αδειο.

Και, σε μια παρεα που ο καθενας τους εχει τις δικες του δουλειες και υποχρεωσεις, δεν θα τους μενει και πολυς κοινος χρονος για να "αραξουν" ολοι μαζι, οποτε οταν καταφερνουν να μαζευτουν ολοι το κανουν ειτε για να φανε ειτε να βγουν καποια βολτα.

Δεν προσπαθω να τους δικαιολογησω γιατι κι εμενα με εχει κουρασει ολο αυτο με το φαγητο, απλα τα εχω παρατηρησει αρκετα παλιοτερα και ειχα βγαλει τα παραπανω συμπερασματα.

Σίγουρα φίλε μου γίνεται και σε άλλες σειρές αλλά κανένα άλλο σιτκομ δεν είχε τόσο σκηνές που να τρώνε και έτσι δεν γίνοταν τοοοοσο αντιληπτό...στα άλλα σιτκομ το βασικό μέρος συνάντησης και εξελίξεων ήταν κάνα καφέ..ή κανα μπαρ...ή κάτι άλλο...μόνο στο BBT κατά 90% ή θα τρώνε σε κάποιο σπίτι..ή θα τρώνε στο εστιατόριο του πανεπιστημίου..ή θα τρώνε στο μαγαζί της Πένυς ή σε κάνα άλλο εστιατόριο.

Και το ενοχλητικό είναι ότι πάνω σε αυτό το κονσεπτ όταν το παρατηρήσεις κάνει ΜΠΑΜ ότι το κάνουν περιμένοντας να πουνε την ατακα τους...δλδ χάνεται κάθε αίσθηση υποκριτικής μέσα σε αυτό για μένα..είναι σα να μπαίνεις στο μυαλό του άλλου που σκέφτεται 

"Τώρα μιλάει αυτός...μετά την ατάκα του άλλου πετάω εγώ την δικιά μου"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...