king2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τρελο γελιο το τελευταιο επεισοδιο.Η Πεννυ ειναι κορυφη και ας λετε μερικοι.Εβδομη σεζον και παει παρα πολυ καλα.Μακαρι να συνεχισει ετσι και ας παμε και στις 20 σεζον.
Mr.Etherium Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Η πένη είσαι μν....ρος!! Και εγω εύχομαι να μην σταματήσεις πριν την 10η. Αν και δεν το βλέπω να σταματάει. Η σειρά τα σπάει, άσχετα που σε κάθε σεζον αλλάζουν όλο το κονσεπτ.
leonidas_fs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνείτε με το εν λόγω άρθρο; "Τα 10 αστεία του The Big bang theory που δεν είναι πια αστεία"
nickmanak Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Διαφωνω με το αρθρο, δεν βαριεμαι ποτέ να βλεπω τα ιδια αστεια. 1
gεεckin0s Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2013 Διαφωνώ, είναι κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά της σειράς και αμα κοπούν θα ξενερώσουν πολλοί άσε που ποτέ δεν ένιωσα ότι είναι βαρετά
koystado Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνείτε με το εν λόγω άρθρο; "Τα 10 αστεία του The Big bang theory που δεν είναι πια αστεία" φυσικά και όχι όλο μαλ....γράφουν εκεί 1
tzinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2013 νομιζω οτι το μπανγκ εχει καταφερει να εχει μια φρεσκαδα και σταθερα καλη δοση χιουμορ σε πολλα απο τα τελευταια επεισοδεια. Θα ελεγα οτι ολη η σεζον το παει πολυ καλα και εχω ποιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι κανονικα θα επρεπε να εχει κορεστει και να εκπλησεται. 2
LongTom Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Συμφωνείτε με το εν λόγω άρθρο; "Τα 10 αστεία του The Big bang theory που δεν είναι πια αστεία" Όχι βλακείες γράφει ο τυπάς,είχε κάποια κοιλιά σε μερικά επεισόδια των προηγούμενων σεζόν,αλλά τώρα μου φαίνονται εντάξει. Όλες οι κωμωδίες βασίζονται σε κάποια στάνταρτ ανέκδοτα/καταστάσεις,εάν δεν το έχει δει πριν κακώς κάνει review. Το μόνο εκνευριστικό και απογοητευτικό είναι τα γέλια κονσέρβα κάθε νανοδευτερόλεπτο. Εάν θέλει να γράψει για traincrash ας δει τις τελευταίες σεζόν του How I met your mother. 2
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 επιτελους και μια φορα που να λιωσω στο γελιο με αυτη τη σειρα
tzinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 κρατιετε καλα, εχει πλακα ακομα.....μπλα μπλα....συμφωνειτε μερικοι βλεπω.....ΑΛΛΑ μηπως το τελευταιο 7χ12 ηταν απαραδεκτο με μηδεν εμπνευση???
epp Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 το τελευταίο επεισόδιο τραγικό... και αντιγραφη απο friends http://www.imdb.com/title/tt0583479/plotsummary?ref_=tt_ov_pl .... της μιας της κοψαν την σκηνη οπως του joey και ο αλλος cant flirt οπως ο ross.. και ειναι 2ο επεισοδιο σερι που εχουν κλεψει απο friends... στο προηγουμενο σκεφτοταν πως θα ηταν αν δεν ειχαν γνωριστει ολοι... 1
flik Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Κρατιέται καλά, για 7η σεζόν το επεισόδιο μέτριο, αλλά γενικά μέχρι τώρα η 7η σεζόν είναι μια ευχάριστη έκπληξη.
alex_000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2014 αν και την βλέπω την σειρά το μόνο επεισόδιο που μου φάνηκε πραγματικά αστείο τα τελευταία 2-3 χρόνια ήταν αυτό με το indiana jones raiders of the lost ark
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα