Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρελο γελιο το τελευταιο επεισοδιο.Η Πεννυ ειναι κορυφη και ας λετε μερικοι.Εβδομη σεζον και παει παρα πολυ καλα.Μακαρι να συνεχισει ετσι και ας παμε και στις 20 σεζον.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η πένη είσαι μν....ρος!! Και εγω εύχομαι να μην σταματήσεις πριν την 10η. Αν και δεν το βλέπω να σταματάει. Η σειρά τα σπάει, άσχετα που σε κάθε σεζον αλλάζουν όλο το κονσεπτ.

Δημοσ.

Διαφωνώ, είναι κάποια πολύ βασικά χαρακτηριστικά της σειράς και αμα κοπούν θα ξενερώσουν πολλοί άσε που ποτέ δεν ένιωσα ότι είναι βαρετά

Δημοσ.

νομιζω οτι το μπανγκ εχει καταφερει να εχει μια φρεσκαδα και σταθερα καλη δοση χιουμορ σε πολλα απο τα τελευταια επεισοδεια. Θα ελεγα οτι ολη η σεζον το παει πολυ καλα και εχω ποιασει τον εαυτο μου να σκεφτεται οτι κανονικα θα επρεπε να εχει κορεστει και να εκπλησεται.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όχι βλακείες γράφει ο τυπάς,είχε κάποια κοιλιά σε μερικά επεισόδια των προηγούμενων σεζόν,αλλά τώρα μου φαίνονται εντάξει.

Όλες οι κωμωδίες βασίζονται σε κάποια στάνταρτ ανέκδοτα/καταστάσεις,εάν δεν το έχει δει πριν κακώς κάνει review.

Το μόνο εκνευριστικό και απογοητευτικό είναι τα γέλια κονσέρβα κάθε νανοδευτερόλεπτο.

Εάν θέλει να γράψει για traincrash ας δει τις τελευταίες σεζόν του How I met your mother.

• Like 2
Δημοσ.

κρατιετε καλα, εχει πλακα ακομα.....μπλα μπλα....συμφωνειτε μερικοι βλεπω.....ΑΛΛΑ μηπως το τελευταιο 7χ12 ηταν απαραδεκτο με μηδεν εμπνευση???

Δημοσ.

το τελευταίο επεισόδιο τραγικό... και αντιγραφη απο friends http://www.imdb.com/title/tt0583479/plotsummary?ref_=tt_ov_pl       ....

της μιας της κοψαν την σκηνη οπως του joey και ο αλλος cant flirt οπως ο ross..     και ειναι 2ο επεισοδιο σερι που εχουν κλεψει απο friends... στο προηγουμενο σκεφτοταν πως θα ηταν αν δεν ειχαν γνωριστει ολοι...  

• Like 1
Δημοσ.

Κρατιέται καλά, για 7η σεζόν το επεισόδιο μέτριο, αλλά γενικά μέχρι τώρα η 7η σεζόν είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Δημοσ.

αν και την βλέπω την σειρά το μόνο επεισόδιο που μου φάνηκε πραγματικά αστείο τα τελευταία 2-3 χρόνια ήταν αυτό με το indiana jones raiders of the lost ark

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...