Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα είδα μαζεμένα και τα 3 επεισόδια της 7ης σεζόν χθες..Ξεκίνησε πολύ δυνατά και το τρίτο επεισόδιο ήταν πραγματικά πολυ ωραίο!

Και λιγα λες..

Οχι απλά λίγα...Κρίμα γιατι του πήγαινε του Sheldon αυτο το pure nerd που ήταν στην αρχή...Τώρα πλεόν κοντεύει να γίνει κανονικός! :P

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρα πολυ ωραιο επεισοδιο και το 4.Μεχρις στιγμης και τα 4 επεισοδια της εβδομης σεζον ειναι πολυ ωραια.Μακαρι να συνεχισει ετσι

Sent from my LG-P880 using Insomnia

Δημοσ.

Χωρισε το ζευγαρι και στην πραγματικοτητα κ διακρινω μια κρυαδα μεταξυ τους στις σκηνες. Ο Λεοναρντ εφαγε το κερατο και του ειναι δυσκολο να παιζει με την πρωην του. τι γνωμη εχετε;

Δημοσ.

ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΝΑΙ. Απ την στιγμη που το ειδα προσπαθουνα να θυμηθω τι μου θυμιζει.

Ηταν που ηταν αταλαντη πλεον που χαλασε ειναι απλα για να υπαρχει στην σειρα τιποτα αλλο

Δημοσ.

Χωρισε το ζευγαρι και στην πραγματικοτητα κ διακρινω μια κρυαδα μεταξυ τους στις σκηνες. Ο Λεοναρντ εφαγε το κερατο και του ειναι δυσκολο να παιζει με την πρωην του. τι γνωμη εχετε;

Που τα μαθαίνεις αυτά!!?

Δημοσ.

Την ενοχλεί ακόμα......πόσες φορές το βράδυ δεν έχω ξυπνησει από τηλέφωνο του Leonard

:P

Ιδια η Ντουβλη ειναι....

Ντροπή......

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ πάντως θα τής καθόμουν...

Ααα, χαλάς την πιάτσα. Ο μέσος ινσόμνιακ χώνει μόνο λαγουδάκια του πλέημπόι!

• Like 5
Δημοσ.

αυτο δεν αναιρει το  γεγονος οτι εχει πεσει 100 σκαλες κατω απ την γυναικαρα που ηταν πριν λιγα χρονια.Αυτη η σκηνη ας πουμε ειναι αστεια.

Tην γνυδεις πλεον για ποιον λογο,να δουμε τα μπουτια της που ειναι 3 στρεματα το καθε ενα??

Δημοσ.

Τι λετε μερικοι ρε σεις?Μια χαρα μωρο ειναι η πεννυ.Που τα ειδατε τα παχακια?Ντιπ ξιλακια θελετε να ειναι τα ποδια των γυναικων?Μερακληδες

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...