john1987 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Για μενα εχει πεσει πολυ η σειρα παιδες.Οντως πρεπει να δωσουν χωρο και στο υπολοιπο cast για να φρεσκαριστει λιγο η σειρα.Κορυφαια ατακα της σαιζον μακραν του Raj "Later Losers" 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 my time machine works! 3
Mr.Etherium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Μια χαρά ήταν η 6η... Εξίσου διασκεδαστική όσο η προηγούμενες. Εντάξει δεν είχαν τόσα πολλά original nerdy epic moments όπως 1-2-3h αλλά εδώ γνωρίζεις και 2-3 χαρακτήρες παραπάνω. Όπως Will weaton και stuart που είναι γαμώ τα τυπάκια και παραμένουν nerdy. Η σειρά όντως έχει αλλάξει πάρα πολύ και σε κάθε καινούρια σαιζόν αλλάζει δραματικά. Κατα την γνώμη μου προς το καλύτερο και εύχομαι να δω και 10η!!!!!! 1
CarbonFibre Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Η 6η σεζόν είχε τη μεγαλύτερη θεαματικότητα πάντως.
king2009 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Κορυφαια τα 2 πρωτα επεισοδια του εβδομου κυκλου.Πολλες στιγμες γελιου.Απο την αλλη μερια το himym που ο πατος δεν εχει τελειωμο και εδω και 4 σεζον ειναι ενα εκτρωμα.Το big bang theory εχει κρατησει το γελιο που ειχαν οι πρωτες σεζον μεχρι τωρα.Στυλ friends. 2
deesnider Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Τα είδα κι εγώ σήμερα. Όντως γέλασα πολύ σε αρκετά σημεία.
stavros88 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μπορει καποιος να μου θυμισει τι εγινε στο τελος της 6ης σαιζον?
Mr.Etherium Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Μίλησε ο ραζ χωρίς αλκοόλ και έφυγε ο λέοναρντ σε ταξίδι. Πολύ φρεσκαρισμένη η σειρά. Φαίνεται πολλά υποσχόμενη η καινούρια κ μαρέσει!
gavros10 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα εχθες τα πρωτα 2 επεισοδια της 7ης σεζον και μετα απο λιγο 2 επεισοδια απο την 1η σεζον στο star. Η διαφορα του σελντον τοτε με τον τωρα ειναι υπερδιαγαλιαξιακη.
salazar1991 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ειδα εχθες τα πρωτα 2 επεισοδια της 7ης σεζον και μετα απο λιγο 2 επεισοδια απο την 1η σεζον στο star. Η διαφορα του σελντον τοτε με τον τωρα ειναι υπερδιαγαλιαξιακη. Και λιγα λες..
Mr.Etherium Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον ο σκηνοθέτης δείχνει το πως θα ήταν ο σελντον σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Μπορεί να το έχει κάνει και multiverse και δεν νιώσαμε ακόμα! :Ρ
gavros10 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2013 Μάλλον ο σκηνοθέτης δείχνει το πως θα ήταν ο σελντον σε ένα εναλλακτικό σύμπαν. Μπορεί να το έχει κάνει και multiverse και δεν νιώσαμε ακόμα! :Ρ Ειλικρινα ενα τετοιο twist σε sitcom θα μου αρεσε και θα εμενε και στην ιστορια κιολας
tzinos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το 3το με το κυνηγι του θυσαυρου ηταν γαματο η μου φανηκε? Ολοι οι χαρακτηρες συμετειχαν ισαξια και βγαλανε ολοι γελιο. Απο τα καλυτερα που θυμαμαι. Μοιαζει σαν να χει μπει νεο αιμα απο ιδεες στην σειρα (κανας νεος writer?)
bosei Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 το 3το με το κυνηγι του θυσαυρου ηταν γαματο η μου φανηκε? Ολοι οι χαρακτηρες συμετειχαν ισαξια και βγαλανε ολοι γελιο. Απο τα καλυτερα που θυμαμαι. Μοιαζει σαν να χει μπει νεο αιμα απο ιδεες στην σειρα (κανας νεος writer?) Ισχύει το 3ο ήταν φοβερό...Ειδικά amy και howard δώσαν ρεσιτάλ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα