Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με άρεσε πολύ το σημερινό!!!

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν υπάρχει εδώ και καιρό ή το "έπιασα" σήμερα αλλά στα γέλια που ακούγονται από πίσω έχει ένα τρελό που σου προκαλεί κυριολεκτικά νευρικό. Πάτησα pause ειλικρινά με το γέλιο του τύπου :lol:

Δημοσ.

Τρελα το επεισοδιο. Καθε σκηνη και γελιο. Τι να σχολιασεις τωρα...

Τουλαχιστον εδω και αρκετα επεισοδια η πεννυ αναγνωριζει την τσ... που κρυβεται μεσα της και το βγαζει οπως μπορει

(Μολις μου ηρθε ενα πιθανο τελος της σειρας...)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα τρία τελευταία που τα είδα μαζεμένα, ήταν ένα κι ένα! Πολύ καλά!

Δημοσ.

επεισοδιαρα??? μονο εμενα μου φανηκε τελειως παιδικο,δλδ τι ηταν αστειο(απο περιεργια και χωρις ειρωνια) οι "μιμησεις" του Χαουαρντ???? Η μαγεια της σειρας για μενα χαθηκε μετα την τριτη σεζον απ την στιγμη που προσπαθησαν ν ανοιξουν το κοινο της,πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να συνεχιστει για αλλον εναν χρονο.Τι ΑΛΛΟ ακομα θα δειξουν????

• Like 2
Δημοσ.

Όντως πολύ ωραία επεισόδεια, αλλα δεν νομίζετε οτι πάει να γίνει λίγο friends???

Ναι ρε φίλος, thank you, επιτέλους το βλέπει και κάποιος άλλος!

Άσε που όταν στήνουν μια ολόκληρη ιστορία (το D&D) απλα ως πλατφόρμα για επίδειξη της ικανότητας μιμήσεων του Howard, ξέρεις ότι έχουν αρχίσει να ξεμένουν από ιδέες.

Θα συνεχίσω να το βλέπω, αλλά νομίζω έπρεπε να το είχαν σκοτώσει πριν 1-2 season

• Like 1
Δημοσ.

Όντως πολύ ωραία επεισόδεια, αλλα δεν νομίζετε οτι πάει να γίνει λίγο friends???

δυστυχώς φίλε friends έχει γίνει πολύ και όχι λίγο από τον 3ο κύκλο κιόλας, παρόλα αυτά έχει το γέλιο του δεν είναι άσχημη σειρά, ειδικά τώρα που κατάστρεψε ο Chuck Lorre και την άλλη του σειρά το 2 and a half men τι άλλο να δούμε?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι ρε φίλος, thank you, επιτέλους το βλέπει και κάποιος άλλος!

Άσε που όταν στήνουν μια ολόκληρη ιστορία (το D&D) απλα ως πλατφόρμα για επίδειξη της ικανότητας μιμήσεων του Howard, ξέρεις ότι έχουν αρχίσει να ξεμένουν από ιδέες.

Να ξεμένουν πιο συχνά από ιδέες αν πρόκειται να δίνουν χώρο στους ηθοποιούς! Αυτά είναι τα καλύτερα επεισόδια!

Θέλουμε αντίστοιχο επεισόδιο και για την Bernadette!

Δημοσ.

Ενω αυτη η σεζον ειχε πολυ καλα επεισοδια που εβγαζαν γελιο αν και με 0 progress στην ιστορια, απογοητευτηκα απο το τελευταιο επεισοδιο. 

Ο λεοναρντ εφυγε πολυ γρηγορα, δεν μας ειχαν προετοιμασει. Αν το πανε ετσι, θα εχουμε αλλες 3 σεζον που θα φυγει για ερευνα ο ραζ, ο σελντον και αλλη μια που κατι θα γινει. Επιτελους ο ραζ μιλαει

• Like 1
Δημοσ.

nice

του χρονου παλι

δεν θα βάλει γλώσσα μέσα του
μιλάει επειδη τον παρατησε η αλλη ή επειδη η ειμι ηθελε τον εγκεφαλο του :) 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γαμώ τα σπόιλερ σας ρε πούστη μου!

Δημοσ.

Ο λεοναρντ εφυγε εφυγε απο τη σειρα τελειως;

Οχι ρε, απλα πηγε για μια ερευνα. Στο πρωτο επεισοδιο της επομενης σεζον εδω θα ειναι παλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...