Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έβαλα φωτογραφία σου μένει η αγωνία. Το βάζω σε spoiler SORRY

Ε, κάτι είναι κι αυτό, αλλά έχασα τη στιγμή του "ΩΧ!"

Τέλος πάντων, συγχωρεμένος.

• Απαντ. 2,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε, κάτι είναι κι αυτό, αλλά έχασα τη στιγμή του "ΩΧ!"

Τέλος πάντων, συγχωρεμένος.

Πραγματικά sorry, απλά δεν το περίμενα ότι δεν το σχολίασε κανείς. Μα κανείς; Χρόνια την περίμενα αυτή την στιγμή. Ελπίζω να μην απογοητευτείς (πάντως και το επεισόδιο spoiler έχει για τίτλο!!)

• Moderators
Δημοσ.

Φοβερο επεισοδιο, απο τα καλυτερα!!

Σε κανει επισης να καταλαβεις ποσο αντιπαθητικος ειναι Sheldon με τη σποιλερια που πεταει για το Walking Dead. Το εχω αφησει στη μεση και μολις το πεταξε εβριζα  :mad: 

Δημοσ.

Σε κανει επισης να καταλαβεις ποσο αντιπαθητικος ειναι Sheldon με τη σποιλερια που πεταει για το Walking Dead. Το εχω αφησει στη μεση και μολις το πεταξε εβριζα  :mad: 

Εγώ πανηγύριζα!

DIE BIATCH DIE!

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ πανηγύριζα!

DIE BIATCH DIE!

Ομολογουμενως παντα ηθελα να βρει φριχτο θανατο με το χειροτερο δυνατο τροπο η παλιομπιτσα, ναι. :lol:

Αλλα ηθελα να το δω, οχι να μου το αναφερει καποιος που μαλιστα δεν μπορω να του φερθω βαναυσα γιατι ειναι fictional character.

Παντως και μονο που σποιλεριαζουν ολα αυτα στο επεισοδιο ειναι thumbs up ε!

Δημοσ.

Εξαιρετικο επεισοδιο πραγματι με πολυ γελιο. Μονο αρνητκο στο δευτερο um... ειχε κουρασει και γινοταν cringeworthy.

Δημοσ.

στην σκηνη που ο σελντον δεν ηξερε τι να πει στην amy πεθανα στο γελιο, πρωτη φορα το παθαινει αυτο στην σειρα

οποιος δεν ειχε δει παντως το walking dead ισως να χαλαστηκε λιγο

Δημοσ.

οποιος δεν ειχε δει παντως το walking dead ισως να χαλαστηκε λιγο

Να πω την αμαρτια μου γελαγα μια ωρα στο σημειο αυτο, διοτι ηξερα οτι το χαλασε για πολλους τηλεθεατες στην πραγματικοτητα.

• Like 3
Δημοσ.

Να πω την αμαρτια μου γελαγα μια ωρα στο σημειο αυτο, διοτι ηξερα οτι το χαλασε για πολλους τηλεθεατες στην πραγματικοτητα.

What a biatcchh ,δηλαδη γελας με την στενχωρια των αλλων? B)  B)

Δημοσ.

ΟΚ, δεν το βλέπω το επεισόδιο. Έχω σκοπό να δω το walking dead. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...