greekgreek Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2013 Καλό το δωδέκατο ! Περισσότερο επειδή έδωσαν λίγο χρόνο και σε μια όμορφη κοπέλα .
salazar1991 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Παραδόξως το 14 επεισόδιο ήταν καλό.. 1
gavros10 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 βασικα τωρα το ειδα και δεν ηταν μονο καλο, ηταν επικο
Panos.Powers Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2013 Φοβερο επεισοδιο , ωραια πηγαινουμε .
greekgreek Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Καλό ήταν ,αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας !Μου φάνηκε προβλέψιμο !
kate23 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Επιτέλους ένα επεισόδιο της προκοπής! Ούτε γελοιότητες είχε ούτε σαχλαμάρες. Από τα καλύτερα της σαιζόν για μένα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2013 Για να πω την αληθεια μιας και ειδα σερι επισοδεια,απο την στιγμη που μπηκε στο κολπο η αλεξ ,εγινε καλυτερο.
mary Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια τα τελευταια επεισοδια. Απο το σημερινο, χθεσινο δλδ, νομίζω πως η φωνη του Σελντον στο 1:50 πρέπει να γίνει jifακι.. Και κάτι άσχετο, η Μπεραντετ απο πότε έχει τόσο μεγάλα boobs???
deesnider Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 η Μπεραντετ απο πότε έχει τόσο μεγάλα boobs??? Σε ποιο τμήμα τού post θα απαντούσα, ο έκφυλος; Πιθανώς να κάνω λάθος αλλά, αν θυμάμαι σωστά, από τότε που εμφανίστηκε στη σειρά, ακόμα κι αν δεν είναι huge, πάντα τής τα «τόνιζαν». Κάτι πρέπει να αποσπά την προσοχή από το γεγονός ότι σε μπόι είναι ίσα μ' ένα τασάκι... Α! Λεπτομέρεια: Το τελευταίο επεισόδιο ήταν πολύ καλό...
CarbonFibre Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Ωραια τα τελευταια επεισοδια. Απο το σημερινο, χθεσινο δλδ, νομίζω πως η φωνη του Σελντον στο 1:50 πρέπει να γίνει jifακι.. Και κάτι άσχετο, η Μπεραντετ απο πότε έχει τόσο μεγάλα boobs??? Πάντα είχε απλά δεν το είχες προσέξει. Η σειρά φέτος μετά τα πρώτα 4-5 επισόδεια έχει σταθερά πολύ καλή πορεία.Εχει χτυπήσει και κάτι series high κανα δυο φορες.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2013 παντα ειχε,φοραει και τα κολλητα μπλουζακια και φαινετε ακομα πιο τουμπανο,ειναι και κοντοστουπα κιολας. 1,52 cm,ουτε η γιαγια μου τοσο κοντη.
fylatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ είδαμε την μάνα του Χάουαρντ! Ήρθε αυτή η μέρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ είδαμε την μάνα του Χάουαρντ! Ήρθε αυτή η μέρα. Έτσι και αυτό είναι πραγματικό spoiler, άντε χάσου.
fylatos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2013 Έτσι και αυτό είναι πραγματικό spoiler, άντε χάσου. δεν έβαλα φωτογραφία σου μένει η αγωνία. Το βάζω σε spoiler SORRY
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα