gavros10 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 χωρις παρεξηγηση αλλα η πενυ μου θυμισε κατι χαζογκομενες που πανε στα club ντυμενες ετσι περιμενοντας που... τα εσπασε για αλλη μια φορα το επεισοδιο. ο σελντον εχει τερμα babyface. ειναι ιδιος με τον 9χρονο ξαδερφο μου
greekgreek Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελάθηκα με το επεισόδιο . Η σκηνή με την Πένυ ήταν "όλα τα λεφτά".
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ με τόσο χαζό μαλλί που είχε η Penny δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στα κατάλληλα σημεία. Παρατηρούσα τα μαλλιά της και σκεφτόμουν "μα είναι δυνατόν;" Βοηθάει, βέβαια, και το ότι ποτέ δε μου άρεσε.
Sellers Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ με τόσο χαζό μαλλί που είχε η Penny δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στα κατάλληλα σημεία. Παρατηρούσα τα μαλλιά της και σκεφτόμουν "μα είναι δυνατόν;" http://www.youtube.com/watch?v=Hm1o4DOsj5s 7
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πφ... περίμενα πολύ περισσότερα από σένα. Όσο το έγραφα σκεφτόμουν τώρα θα πεταχτεί κάποιος από κάτω και θα γράψει "gay!"... Σου έδωσα την ευκαιρία να κάνεις κάτι καλύτερο. Δεν ανταποκρίθηκες.
mary Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα παντως σα χτενισμα μ'αρεσε.... Ετσι, σε περιπτωση που θελετε και μια γυναικεια αποψη στο θεμα....
Sellers Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Πφ... περίμενα πολύ περισσότερα από σένα. Όσο το έγραφα σκεφτόμουν τώρα θα πεταχτεί κάποιος από κάτω και θα γράψει "gay!"... Σου έδωσα την ευκαιρία να κάνεις κάτι καλύτερο. Δεν ανταποκρίθηκες. Κοινότυπο ε? Και το σκεφτόμουνα όταν το πόστερνα. Ντάξει τι να κάνουμε, θα πούμε και απο καμιά μαλακία.
bosei Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Ντάξει...ατάκα του επεισοδίου όταν λέει ο Κουθραπάρτυ στο bar όταν θέλανε οι άλλες να του βρουν γκόμενα "they must be insanely hot...like nines or tens". Έκλαψα
CarbonFibre Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Σε όποιον δεν αρέσει το Big Bang Theory η απάντησή μου είναι ... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2012 από CarbonFibre 1
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα παντως σα χτενισμα μ'αρεσε.... Ετσι, σε περιπτωση που θελετε και μια γυναικεια αποψη στο θεμα.... Όχι, ευχαριστώ. Έχω ήδη πάρει γυναικεία άποψη στο θέμα και συμφωνεί με τη δική μου.
Genatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Σαν να τα χει παρει τα κιλακια της σε σχεση με τις πρωτες σεζον...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 yeah, would not bang...2/10 1
st2 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 ναι εχει πάρει κιλά στους λοβους των αυτιών :)
Genatos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2012 ναι εχει πάρει κιλά στους λοβους των αυτιών :)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα