Sellers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Και με το '' it department τοy bbc'' το ''The it crowd''?
forgotten Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 χαχα ναι και στα δυο απο τον καιρο που τα εχω δει εχω ξεχασει και τα ονοματα τους
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 αν καποιος εβλεπε το it department τοy bbc και το litlle black book θα δει οτι αναποφευκτα οι σειρες τελειωνουν σε 3-4 σεζον οταν ακομα ειναι πετυχημενες,τωρα το bbt ειναι στο σημειο καμπης... Εντάξει, και το Large Bang Theory δεν είναι τόσο κακό.
spurakos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2012 τα 2 τελευταια επεισοδια ηταν αρκετα καλα.ελπιζω να συνεχισει ετσι!
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Le master trolle xDDDDDDDDDDDD Μα πού πάνε και τα σκέφτονται βρε παιδί μου; Ευφυέστατοι!
Sellers Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Μα πού πάνε και τα σκέφτονται βρε παιδί μου; Ευφυέστατοι! Eίναι, είναι σατανάδες. Ειναι και αυτοί στο 9gag καλοί, αλλά αυτοί που κοροιδεύουν το 9gag έχουν εξωγήινο χιούμορ. Χρόνια μπροστά. 1
deesnider Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2012 Το καινούργιο επεισόδιο, δε θα το 'λεγα και κακό...σε αρκετά σημεία είχε την πλάκα του!
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 για την ακριβεια θα ελεγα οτι ειναι φοβερα επεισοδιο. πρωτη φορα τα βλεπαμε αυτα. ο σελντον ηταν καταπληκτικος. νομιζω οτι υποκριτηκα μπορουμε να το ενταξουμε στα καλυτερα επεισοδια του ως χαρακτηρα
Nikosgiann Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 και εγω το βρηκα φοβερο το επισοδειο. ο parsons αποδυκνειει για ακομη μια φορα ποσο γαματος ηθοποιος ειναι. εκεινη που εχει χαλασει ειναι η Penny η οποια ουτε γελιο εχει,εχει παχυνει απειρα και μοιαζει με 40αρα 1
gavros10 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 εκεινη που εχει χαλασει ειναι η Penny η οποια ουτε γελιο εχει,εχει παχυνει απειρα και μοιαζει με 40αρα και νομιζα οτι ειμαι μονο εγω! κανει κατι βλακειες στα τελευταια επεισοδια... γινετε ασχημη και αντιπαθητικη 1
deesnider Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2012 εκεινη που εχει χαλασει ειναι η Penny η οποια ουτε γελιο εχει,εχει παχυνει απειρα και μοιαζει με 40αρα 'ντάξει, άμα μου το ζητούσε ευγενικά, της καθόμουν και όπως είναι τώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα